.
.

"Ο Δημήτρης Πούπης, υποψήφιος πρόεδρος Δ.Κ. Πετρωτού με τον Δήμαρχο Αργιθέας, Ανδρέα Στεργίου"

"Η παράταξή μας διαρκώς διευρύνεται και ισχυροποιείται σημαντικά. Σήμερα ανακοινώνουμε μια ακόμα υποψηφιότητα με ξεχωριστή σημειολογία.

Ολοκλήρωση της ενσωμάτωσης των αποτελεσμάτων των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023 σε όλη την επικράτεια

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Μαΐου η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023 σε όλη την επικράτεια.

Ν. Τέγος: Προχωράμε δυνατά για ένα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ στις επόμενες εκλογές

Την προηγούμενη Κυριακή κάναμε ένα βήμα, τώρα πάμε για τα επόμενα! Γιατί μόνο ο λαός σώζει τον λαό, με το ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό, μοναδική, μαχητική αντιπολίτευση στην αντιλαϊκή πολιτική όλων των άλλων.

Σωτηρία Μπακαλάκου: Χίλια ευχαριστώ! Η πορεία του ΠΑΣΟΚ μόλις ξεκίνησε…

Το μήνυμα των εκλογών της 21ης Μαΐου είναι σαφές και ξεκάθαρο. Ο μεσαίος προοδευτικός χώρος ζητάει να εκφραστεί. Οι πολίτες  έδειξαν με την ψήφο τους οτι το ΠΑΣΟΚ και ο Νίκος Ανδρουλάκης αποτελούν την επόμενη ημέρα, το βασικό πόλο της Κεντροαριστεράς.

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Κωνσταντίνου Παράσχου με τον Δήμαρχο Αργιθέας, Ανδρέα Στεργίου

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός πως, στην επικείμενη δημοτική εκλογική αναμέτρηση, συμμετέχουν ενεργά στην παράταξή μας έμπειρα στελέχη της περιοχής με αποδεδειγμένη προσφορά και διαχρονική αξιόλογη παρουσία.

Μπάμπης Παπαδόπουλος: «Το ΠΑΣΟΚ κέρδισε, η μάχη συνεχίζεται»

Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε ως η μόνη προοδευτική ελπίδα. Σ’ αυτή τη μάχη η Καρδίτσα ήταν πρωτοπόρα δίνοντας στο ΠΑΣΟΚ το υψηλότερο ποσοστό του στη Θεσσαλία.

Πως ψήφισαν οι ετεροδημότες στα 12 ειδικά εκλογικά τμήματα εκτός Καρδίτσας

Μικρές ή μεγαλύτερες διαφοροποιήσεις σε σχέση με την εκλογική δύναμη που κατέγραψαν τα κόμματα στα 299 εκλογικά τμήματα της ΠΕ Καρδίτσας εμφανίζουν τα αποτελέσματα στα 12 ειδικά εκλογικά τμήματα

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ