.
.

Μήνυμα του Σωτήρη Κουλοκτσή, υποψηφίου Βουλευτή Καρδίτσας

Αγαπητές Φίλες, Αγαπητοί φίλοι

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τα αρμόδια όργανα που με επέλεξαν να στελεχώσω το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό Καρδίτσας.

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές Καρδίτσας με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ

Ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης οι υποψήφιοι βουλευτές Καρδίτσας, όπως και των υπόλοιπων εκλογικών περιφερειών, με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Έκλεισε το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ στο ν. Καρδίτσας - Η δικηγόρος Αριστέα Ράγια συμπληρώνει την τελική εξάδα

Ανακοινώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (16/6) από το Κίνημα Αλλαγής το τελικό ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών στο νομό Καρδίτσας για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Παρουσιάστηκαν επίσημα οι έξι υποψήφιοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο ν. Καρδίτσας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου (+Βίντεο)

Την επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Καρδίτσα είχαμε το πρωί του Σαββάτου σε ξενοδοχείο της πόλης.

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό Καρδίτσας (+Βίντεο)

Τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών στη Π.Ε. Καρδίτσας, ανακοίνωσε σήμερα (Πέμπτη 13/6) το ΚΚΕ, δια στόματος του Γραμματέα της ΤΕ Καρδίτσας του και υποψηφίου κ. Νίκου Τέγου, ο οποίος πλαισιώνονταν από τα υπόλοιπα 5 στελέχη που θα συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο.

Ο Παναγιώτης Κονταξής υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής στο ν. Καρδίτσας - Ποιοι άλλοι υποψήφιοι ανακοινώθηκαν στην υπόλοιπη Ελλάδα

Άλλον έναν υποψήφιο στο ν. Καρδίτσας για τις Βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 ανακοίνωσε η Επιτροπή Ψηφοδελτίων μαζί με άλλους υποψηφίους σε όλη της Επικράτεια.

Ανακοινώθηκε επίσημα η 6άδα των υποψήφιων Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο ν. Καρδίτσας - Αναλυτικά όλοι οι υποψήφιοι

Ανακοινώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (12/6) από το ΣΥΡΙΖΑ το ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών στο νομό Καρδίτσας για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ