Τετάρτη (12/05): 3 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 245 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την έκδοση τριών ακόμα αποφάσεων από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών σχετικά με έκτακτη εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε την Τετάρτη 12 Μαΐου.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμους του Μουζακίου (13-15/5 & 17-21/5) για την εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα σημειωθεί σε τμήματα δρόμων του Μουζακίου από 13 - 15 Μαΐου και από 17 έως 21 Μαΐου 2021 και ώρες 07.00 έως 15.00 έπειτα από απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας για εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου.

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Τι γίνεται με τις τεράστιες και ανεξέλεγκτες αμμοχαλικοληψίες στον Πάμισο ποταμό στο Μουζάκι;

Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών της περιοχής Μουζακίου που έχουν τεθεί υπόψη και της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας, το τελευταίο χρονικό διάστημα με αφορμή τις εργασίες αντιμετώπισης των προβλημάτων που δημιούργησε ο ΙΑΝΟΣ στον Πάμισο ποταμό και στις Κοινότητες Γελάνθης και Μουζακίου, γίνονται μεγάλες και ανεξέλεγκτες αμμοληψίες.

Τοποθέτηση νέου Διευθυντή στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας - Ανακλήσεις και τοποθετήσεις Διευθυντών σε άλλα τρία σχολεία

Ο κ. Χρήστος Μπότης είναι ο νέος Διευθυντής του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας, θέση που έμεινε κενή μετά τον πρόσφατο αδόκητο χαμό του αείμνηστου Γεώργιου Τζιώτα.

Τρίτη (11/05): 2 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 242 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την έκδοση δύο ακόμα αποφάσεων από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών σχετικά με έκτακτη εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε την Τρίτη 11 Μαΐου.

Στην ΤΕΡΝΑ με έκπτωση 6% το έργο των αποκαταστάσεων από τον "Ιανό" στους Δήμους Καρδίτσας, Μουζακίου και Αργιθέας

Η ΤΕΡΝΑ Α.Ε. θα είναι η εταιρεία που θα αναλάβει τις εργασίες αποκατάστασης από τον "Ιανό" στους Δήμους Αργιθέας, Καρδίτσας και Μουζακίου μετά τη διαδικασία με λήψη προσφορών που ακολουθήθηκε από τρεις εταιρείας όπως σχετικά σας είχε ενημερώσει με ρεπορτάζ το KarditsaLive.Net στις 20 Μαρτίου 2021.

Δευτέρα (10/05): 1 νέα απόφαση για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 240 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την έκδοση μιάς ακόμα απόφασης από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών σχετικά με έκτακτη εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε χθες Δευτέρα 10 Μαΐου.

Στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας το έργο συντήρησης τοιχογραφιών και τέμπλου της Ι. Μ. Αγ. Τριάδας Οξυάς Μουζακίου

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την ένταξη στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 του έργου «Συντήρηση τοιχογραφιών και τέμπλου Ι. Μ. Αγ. Τριάδας Οξυάς Μουζακίου», προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.

Δήμος Μουζακίου: Σε Ριζοβούνι, Γελάνθη, Λαζαρίνα και Μουζάκι το πρόγραμμα των rapid tests της εβδομάδας 10-16 Μαΐου

Ο Δήμος Μουζακίου, συνεχίζει άλλη μια εβδομάδα τις δράσεις για την καταπολέμηση της πανδημίας και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, διοργανώνει rapid tests σε Μουζάκι, Γελάνθη, Ριζοβούνι και Λαζαρίνα.

Μουζάκι: Σύλληψη ιδιοκτήτριας για παραβίαση του ωραρίου λειτουργίας καταστήματος

Στη σύλληψη μιας ιδιοκτήτριας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην ευρύτερη περιοχή του Μουζακίου, προχώρησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Κυριακή 9 Μαΐου αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μουζακίου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ