Πελαργός ακούμπησε τα καλώδια και έπεσε νεκρός από το καμπαναριό της Κρανιάς

Δυστυχώς η προσπάθεια ενός νέου ζευγαριού πελαργών να χτίσουν την φωλιά τους, πάνω στον καμπαναριό της εκκλησίας, οπου υπήρχε τεχνητή φωλιά που είχαν τοποθέτησει οι κάτοικοι της κοινότητας Κρανιάς του Δήμου Μουζακιου, απέβη μοιραία.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές νηπίων στους παιδικούς σταθμούς Μουζακίου και Αγναντερού

Το Ν.Π.Δ.Δ. ¨ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΝΕΟΤΗΤΑ¨ του Δήμου Μουζακίου, ανακοινώνει πως οι αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής των νηπίων ξεκινάνε τη Τρίτη 30 Μαϊου 2023 και λήγουν την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023.

Εγκρίθηκε η σημειακή τροποποίηση του εγκεκριμένου Γ.Π.Σ. της Δ.Ε. Μουζακίου

Εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στ. Ελλάδας η σημειακή τροποποίηση του εγκεκριμένου Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου της Δημοτικής Ενότητας Μουζακίου,

130 επιπλέον οδικές παρεμβάσεις θα εκτελέσει η ΤΕΡΝΑ για αποκαταστάσεις από τον "Ιανό" - Τα σημεία που έχουν επιλεγεί

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net για τα 30 εκατομμύρια ευρώ που θα έρθουν επιπρόσθετα από το Υπουργείο Υποδομών  μέσω της ΤΕΡΝΑ που έχει αναλάβει την εργολαβία για τις αποκαταστάσεις από τον Ιανό στους Δήμους Αργιθέας, Καρδίτσας και Μουζακίου.

10 εργάτες με 3μηνη σύμβαση για πυροπροστασία, θα προσλάβει ο Δήμος Μουζακίου

Στην πρόσληψη 10 ατόμων ως Εργάτες γενικών καθηκόντων (ΥΕ) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (τρίμηνη απασχόληση) για  την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών και συγκεκριμένα για τις ανάγκες της πυροπροστασίας προχωρά ο Δήμος Μουζακίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν.3584/2007 και ύστερα από την υπ’ αριθ. 100/2023 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (29/5 - 4/6) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (29 Μαΐου - 4 Ιουνίου 2023) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ