Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων 8/4 - 29/5 στην περιοχή "Σεισμόπληκτα" στο Μουζάκι λόγω εκτέλεσης εργασιών

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας κάθε είδους οχήματος, στην περιοχή «Σεισμόπληκτα» του Μουζακίου και συγκεκριμένα βόρεια της οδού Παρθενώνoς, συμπεριλαμβανoμένης αυτής θα πραγματοποιηθεί από 8 Απριλίου έως 29 Μαΐoυ 2020.

Απάντηση των επικεφαλής συνδυασμών Π. Ντούρβα, Ολ. Διαμαντοπούλου και Λ. Γιώτη στο δημοσίευμα του Αθ. Καρύδα

Με έκπληξη διαπιστώσαμε πως ο συνάδελφος Αθανάσιος Καρύδας υπαναχώρησε απ’ όσα είχαμε συμφωνήσει μια ημέρα μετά την εν γνώση του κοινή μας ανάρτηση.

Μ. Καραμπέκου: "Προφάσεις εν αμαρτίαις και αήθεις προσωπικές επιθέσεις μερίδας της αντιπολίτευσης του Δήμου Μουζακίου"

Μόνο ως πρωταπριλιάτικο, κακόγουστο αστείο μπορώ να εκλάβω την τοποθέτηση  των επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Μουζακίου.

Ανακοίνωση του επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης "Νέα Ελπίδα", κ. Αθανάσιου Καρύδα

Εχθές το απόγευμα, διαπίστωσα μετά λύπης μου ότι υπάρχει ανάρτηση στη διαδικτυακή εφημερίδα karditsalive με τίτλο “κοινή ανακοίνωση των επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Δήμο Μουζακίου”.

Γ. Καραβίδας: "Χάθηκε κάθε ισορροπία στο Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου"

Η «δια περιφοράς συνεδρίαση» του Δημοτικού Συμβουλίου αποτελεί μια εξαιρετική διαδικασία, που μπορεί να τυχαίνει εφαρμογής σε εξαιρετικές, επίσης, περιπτώσεις, όπως κι αυτή που διανύουμε.

Παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας των λαϊκών αγορών έως και 5/4 στους Δήμους Σοφάδων, Παλαμά και Μουζακίου

Μετά την έκτακτη τηλεφωνική  συνεδρίαση στα γραφεία της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας την Πέμπτη 2 Απριλίου 2020 με μοναδικό θέμα τη λειτουργία Λαϊκών Αγορών για τη συνέχιση των  μέτρων  απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας,

Απόφαση του Δ.Σ. Μουζακίου για επιχειρήσεις που διέκοψαν τη λειτουργία τους λόγω κορονοϊού

Σε δια περιφοράς συνεδρίαση προχώρησε την Τρίτη 31 Μαρτίου το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου ώστε να λάβει απόφαση σχετικά με την απαλλαγή από δημοτικά τέλη για επιχειρήσεις που διέκοψαν τη λειτουργία τους λόγω Κορονοϊού.

Φ. Στάθης: Νέα κοινωνική δομή στο Δήμο Μουζακίου - "Αγκαλιά αγάπης"

Ο Δήμος Μουζακίου σε συνεργασία με τα νομικά του πρόσωπα «ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ» και «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΝΕΟΤΗΤΑ», γνωρίζοντας και κατανοώντας πλήρως τις δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι δημότες του εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19, και με γνώμονα την προσφορά στο συνάνθρωπο,

Κοινή ανακοίνωση των επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Δήμο Μουζακίου

Οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δήμου Μουζακίου Παρασκευή Ντούρβα, Ολυμπία Διαμαντοπούλου, Θανάσης Καρύδας και Λάμπρος Γιώτης, ενημερώνουμε τους δημότες ότι είμαστε στη διάθεσή τους να συνδράμουμε σε κάθε περίπτωση τις δύσκολες ώρες που διανύει η χώρα μας.

Ανακοινώθηκαν οι πέντε προσληφθέντες για τετράμηνη απασχόληση στο Δήμο Μουζακίου

Σε γνωστοποίηση της πρόσληψης των 5 εργατών γενικών καθηκόντων προχώρησε με απόφασή του σήμερα (1/4) ο Δήμαρχος Μουζακίου Φ. Στάθης και μετά από πρόσκληση που προηγήθηκε στις 10 Μαρτίου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ