Γ. Κωτσός στο KarditsaLive.Net: "Θα είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι υποψήφιος Βουλευτής ν. Καρδίτσας"

Ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός, ένας από τους μακροβιότερους δημάρχους όχι μόνο στο ν. Καρδίτσας αλλά πανελλαδικά,  δεν θα είναι υποψήφιος για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (24-29/9) των δύο Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (24-29 Σεπτεμβρίου) των δύο Κινητών Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Πράσινο φως "άναψε" η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας για δύο έργα στο ν. Καρδίτσας

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 750.000 ευρώ (με ΦΠΑ) για την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Τιμήθηκε από την "Οικόσφαιρα" το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου

Η Οικόσφαιρα στο πλαίσιο της 18ης Οικολογικής Γιορτής της Καρδίτσας απένειμε στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Μουζακίου τιμητική πλακέτα για τις δράσεις του, οι οποίες αφορούν στην περιβαλλοντική εκπαίδευση, καθώς και για τη διαχρονική συμμετοχή του στην Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας.

"Όνειρα στον ερειπωμένο μας ύπνο": Φωτογραφική έκθεση στον αρχαιολογικό χώρο του Κάστρου Φαναρίου

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας σε συνεργασία με το Φωτογράφο κ. Στέλιο Μπακλαβά οργανώνει Φωτογραφική Έκθεση στον Αρχαιολογικό Χώρο του βυζαντινού κάστρου Φαναρίου Καρδίτσας, με διάρκεια από την Τετάρτη 26-9/2018 έως και την Κυριακή 4/11/2018, καθημερινά 10:00π.μ. με 16:00μ.μ., εκτός Δευτέρας.

Υπογράφθηκε η σύμβαση για την διαγράμμιση σημείων του οδικού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας

Τη σύμβαση κατασκευής του έργου «Διαγράμμιση οδοστρώματος σε σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας 2017-2018» προϋπολογισμού 240.000,00 € (με ΦΠΑ) υπέγραψε ο Κ. Αγοραστός.

Βανδαλισμοί στην κεντρική πλατεία του Μουζακίου και τη νέα παιδική χαρά

Θύμα βανδάλων έπεσαν για πολλοστή φορά η κεντρική πλατεία του Μουζακίου και η νέα παιδική χαρά όπου μανιασμένοι νεαροί κατέστρεψαν ότι βρήκαν μπροστά τους μ’ αποτέλεσμα να διαλύσουν παγκάκια, φώτα, ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, όργανα παιδικής χαράς κλπ.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time