Παράδοση και παραλαβή εκλογικού υλικού και λειτουργία υπηρεσιών του Δήμου Μουζακίου

Ο Δήμος Μουζακίου ενημερώνει ότι η παραλαβή του εκλογικού υλικού από τους δικαστικούς αντιπροσώπους θα γίνεται από το Δημαρχείο στην έδρα του δήμου στο Μουζάκι . 

Περισσότερα από 1.000 παιδιά συμμετείχαν στην ετήσια εκδρομή λήξης των Κατηχητικών Συνάξεων της Ιεράς Μητρόπολης (+Φώτο)

Μεγάλη συμμετοχή στην ετήσια εκδρομή λήξης των Κατηχητικών Συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Τιμοθέου.

Το πρόγραμμα των ομιλιών της υποψηφίας Δημάρχου Μουζακίου Παρασκευής Ντούρβα

Από το συνδυασμό "Ενωτική Πρωτοβουλία" για το Δήμο Μουζακίου γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα των ομιλιών της υποψηφίας Δημάρχου Μουζακίου κ. Παρασκευής Ντούρβα.

Γενική Συνέλευση και εκλογές στο Γυμναστικό Σύλλογο Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής»

Καλούνται τα μέλη, οι γονείς των αθλητών/τριών και όλοι οι φίλοι του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου και περιχώρων «Γ. Πασιαλής» να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 και ώρα 8 μ.μ.στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου.

Ανοιχτή επιστολή προς τους Μουζακιώτες από το Συνδυασμό «Μαζί αλλάζουμε τον Τόπο μας»

Ο Αστέριος  Βασιλάκος  ως εξουσιοδοτημένος Υποψήφιος Σύμβουλος του Συνδυασμού «Μαζί αλλάζουμε τον Τόπο μας» παρουσίασε Βήματα-Προτάσεις για Ανάπτυξη και Πρόοδο Στο Μουζάκι.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ