.
.

Συνάντηση με το Δήμαρχο Μουζακίου είχε ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας

Εθιμοτυπική συνάντηση του Δημάρχου Μουζακίου Φάνη Στάθη με τον πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Γεώργιο Μπούκη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μουζακίου.

Ολοκληρώθηκε η κινητοποίηση των αγροτών πάνω στον Ε65 - Παρατάσσουν τα τρακτέρ στον παράδρομό του (+Φώτο +Βίντεο)

"Μπλόκο" στο Ε65 θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν σήμερα Δευτέρα (27/1) οι αγρότες της περιοχής της Καρδίτσας ωστόσο όπως και στις 4 Δεκεμβρίου 2019 φαίνεται πως δεν θα τα καταφέρουν όμως καθώς στο σημείο του κόμβου υπάρχει ήδη αστυνομία που με παρατεταγμένες "κλούβες" δεν επιτρέπει την είσοδο στον αυτοκινητόδρομο.

Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων από το Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου στον πρόεδρό της

Τη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου στον πρόεδρό της Γ. Γέρμανο αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δ.Σ. της επιχείρησης στη συνεδρίαση της 14ης Ιανουαρίου.

Α΄ΕΠΣΚ: Με δυσκολία και με ανατροπή η Αναγέννηση - Πέρασε από τους Σοφάδες ο Απόλλωνας

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα διατηρήθηκε η Αναγέννηση για άλλη μια αγωνιστική μετά και τη σημερινή νίκη της επί του Φύλλου που ήρθε και πάλι με δύσκολο τρόπο αφού βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ με 0-2!

Α1 ΕΠΣΚ: "Ντόρτια" από Μουζάκι και Λεοντάρι - Νέα απώλεια βαθμών για την Αργιθέα

Με νίκες προχώρησαν και την 17η αγωνιστική Μουζάκι και Λεοντάρι ανοίγοντας μάλιστα τη διαφορά από την 3η θέση αφού η Αργιθέα σε ένα ματς με δύο ανατροπές γνώρισε την ήττα από τον Αετό.

"Δίκτυο Αγράφων" και "Εξόρμηση για την προστασία της Οξυάς" για τη νέα Α.Ε.Π.Ο. του αιολικού πάρκου "Αέρας - Αφεντικό"

Αναρτήθηκε εδώ και λίγες μέρες στο διαδίκτυο η απόφαση της αρμόδιας περιβαλλοντικής αρχής με την οποία εγκρίθηκε, μετά από σχετικό αίτημα της ενδιαφερόμενης εταιρίας, η ανανέωση των περιβαλλοντικών όρων για την κατασκευή και λειτουργία του αιολικού πάρκου στη θέση «Αέρας – Αφεντικό» των Δήμων Μουζακίου και Αργιθέας.

Συνάντηση με το Δήμαρχο Μουζακίου Φ. Στάθη είχε το προεδρείο του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρδίτσας

Το Προεδρείο του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρδίτσας επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Μουζακίου κ. Θεοφάνη Στάθη στο γραφείο του την Τετάρτη 15/1/ 2020 παρουσία του μέλους της Ε.Ε. του Συλλόγου και Δημοτικού Συμβούλου Μουζακίου κ. Γιώργου Φούντα.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ