Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στο ν. Καρδίτσας από 3-9 Οκτωβρίου

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (3-9 Οκτωβρίου 2022) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο και το Δ.Σ. Μουζακίου από την τοπική διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Εκφράζοντας τις θερμότερες ευχαριστίες της για την ισχυρή υποστήριξη του Δήμου Μουζακίου στη διοργάνωση του τουρνουά ποδοσφαίρου με την επωνυμία IPA Nis – Karditsa Friendship Cup, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τον Ιούνιο με ομάδες από την Καρδίτσα και τη Σερβία, η τοπική Διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, απένειμε σήμερα το μεσημέρι, τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο κ. Θεοφάνη Στάθη.

Παρατάσεις περαίωσης για τις δύο παράλληλες εργολαβίες εκσυγχρονισμού των παιδικών χαρών Δήμου Μουζακίου

Δύο παράλληλες εργολαβίες "τρέχουν" σε ότι αφορά στον εκσυγχρονισμό των παιδικών χαρών του Δήμου Μουζακίου και, μετά από σχετικά αιτήματα, μεταφέρθηκε και για τις δύο στο κοντινό μέλλον, η ημερομηνία ολοκλήρωσης.

Συμπληρωματική κατανομή στους δήμους από το ΥΠ.ΕΣ. για τις λειτουργικές δαπάνες σχολείων

Απόφαση για Συμπληρωματική Κατανομή ποσού 14.000.000,00 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2022, σε όλους τους Δήμους της Χώρας (332), για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους υπέγραψε στις 28 Σεπτεμβρίου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στ. Πέτσας.

ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου: Βγήκε η προκήρυξη για δύο συμβασιούχους Π.Ε. Νηπιαγωγούς που θα στελεχώσουν το ΚΔΑΠ

Την προκήρυξη για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης (ωρομίσθιο), δύο ατόμων για την υλοποίηση της πράξης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μουζακίου που εδρεύει στο Μουζάκι για την λειτουργία της δομής ΚΔΑΠ έδωσε στη δημοσιότητα την Τρίτη (27/9) η ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου.

ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου: Σε δύο προσλήψεις συμβασιούχων για το ΚΔΑΠ προχωρά το επόμενο διάστημα

Με απόφαση του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου αποφασίστηκε η πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης (ωρομίσθιο) 2 ατόμων με σκοπό την απασχόληση καθηγητών σε Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ).

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ