.

Υπογράφηκαν δύο συμβάσεις για υλοποίηση έργων αποκατάστασης ζημιών στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας

Συμβάσεις έργων συνολικού προϋπολογισμού 2,7 εκατ. ευρώ για την υλοποίηση έργων αποκατάστασης ζημιών στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Δήλωση Γ. Κωτσού για τη χρηματοδότηση της α' φάσης υλοποίησης του νέου οδικού άξονα Μουζακίου - Λίμνης Πλαστήρα

Με αφορμή τη δέσμευση 4,6 εκατ. ευρώ από το Υπουργείο Υποδομών για την υλοποίηση της Α’ Φάσης του νέου Οδικού Άξονα Μουζάκι – Λίμνη Πλαστήρα, ο Δήμαρχος Μουζακίου και Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ Γιώργος Κωτσός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υποδομών 4,6 εκατ. ευρώ για τον οδικό άξονα Μουζάκι - Λίμνη Πλαστήρα

Με απόφαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη εγκρίθηκε η δέσμευση ποσού 4,6 εκατ. ευρώ, για την υλοποίηση του έργου «Οδικός Άξονας Μουζάκι – Λίμνη Πλαστήρα – Α΄ Φάση», συμπεριλαμβανομένων των δαπανών για τις αναγκαίες απαλλοτριώσεις, τις μετατοπίσεις δικτύων Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας και την τεχνική υποστήριξη των αρμόδιων υπηρεσιών.

Διδακτική επίσκεψη της Β΄ Λυκείου του ΓΕΛ Μουζακίου στη Βουλή των Ελλήνων

Την Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018 η Β΄ τάξη του ΓΕΛ Μουζακίου πραγματοποίησε διδακτική επίσκεψη στην Αθήνα, όπου επισκέφτηκαν το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων και τη Βουλή των Ελλήνων.

Περιβαλλοντική και Οικολογική Παρέμβαση: "Την έκλεισαν τη γέφυρα στο Μουζάκι...Αλλά στερούνται μελέτης και χρηματοδότησης!!"

Αγαπητοί Πολίτες

Όπως βλέπετε στις επισυναπτόμενες ΦΩΤΟ το ιστορικό από το 1939 μνημείο του Μουζακίου, η Παλαιά Γέφυρα στον Ποταμό Πάμισο (Ε.Ο Καρδίτσας-Μουζακίου-Αργιθέας-Άρτας), Έκλεισε λόγω Επικινδυνότητας και Απαγορεύεται η Διέλευση.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (12-17/11) των δύο Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (12-17 Νοεμβρίου) των δύο Κινητών Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Συμπαράσταση στους σπουδαστές των ΤΕΙ - Δήλωση των εκλεγμένων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Βρίσκονται σε εξέλιξη οι κινητοποιήσεις των σπουδαστών των τμημάτων ΤΕΙ που λειτουργούν στην Καρδίτσα. Κινητοποιήσεις που εκφράζουν με μαχητικό τρόπο την αντίθεση τους στο νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας.

Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους της Π.Ε. Καρδίτσας - Δείτε πότε και που

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας θα προχωρήσει σε διανομή προϊόντων (οπωρολαχανικών, ειδών βασικής υλικής συνδρομής και ειδών παντοπωλείου), στους ωφελούμενους του προγράμματος.

Γ. Κωτσός: Αλλαγή παραγωγικού μοντέλου και αγροτικός συνεργατισμός μεγάλα ζητούμενα ενόψει της νέας ΚΑΠ

Ο Δήμαρχος Μουζακίου Γ. Κωτσός, ως Πρόεδρος της συνδιοργανώτριας Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας, τοποθετήθηκε στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στη Λάρισα με θέμα: «Το μέλλον της Αγροτικής Παραγωγής - Νέα ΚΑΠ 2021-2027» επισημαίνοντας τα εξής:

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ