Απάντηση της Παρ. Ντούρβα σε δημοσιεύμα του Γ. Παπακώστα

Αγαπητέ κύριε .

Δεν διοικώ εγώ το Δήμο Μουζακίου ,αλλά εσείς.

Φαινόμενο της εποχής οι ηθικές αξίες και αρχές να δέχονται έντονους κλυδωνισμούς , από τον πρώτο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους Δήμους έως και την κεντρική πολιτική σκηνή.

«Άφαντα» τα χρήματα από ΥΠ.Α.Α.Τ. και ΥΠ.ΟΙΚ. για τις αποκαταστάσεις στα κατεστραμμένα αρδευτικά δίκτυα των ΤΟΕΒ του Ν. Καρδίτσας!

Στις 13/1/2021, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ανακοίνωσε επίσημα ότι με απόφαση του υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα και του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σπήλιου Λιβανού, εγκρίθηκαν πιστώσεις ύψους 3,2 εκατ. ευρώ για ενίσχυση των ΤΟΕΒ της Κεντρικής Ελλάδας!

Γ. Καραβίδας: "Μόνο τα ψηφίσματα δεν αρκούν…"

Συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μουζακίου, την 26η  Φεβρουαρίου 2021, και εγκρίθηκε ομόφωνα σχέδιο ψηφίσματος κατά του αιτήματος της εταιρίας «ΑΗΒ Group» για αύξηση (υπερτριπλασιασμό!!) της απολήψιμης προς εμφιάλωση  ποσότητας ύδατος από την πηγή «Γκούρα» της Τοπικής Κοινότητας Βατσουνιάς.

Επιστολή των Δ.Σ. Μουζακίου Γ. Παπακώστα και Σ. Κωτίνα για τοποθέτηση της Παρ. Ντούρβα στο συμβούλιο της Παρασκευής (26/2)

Αλαζονεία, ένα απ τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα, απολύτως ταυτισμένο με την κ.Ντούρβα, η οποία στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής 28/02, φρόντισε να απαξιώσει και εμένα προσωπικά αλλά και τον πρωτογενή τομέα με φράσεις του τύπου «τράβα στα γελάδια σου».

Διαδικτυακές ημερίδες από το Κ.Π.Ε. Μουζακίου: Αναφορά στα επαναστατικά κινήματα της Θεσσαλίας - Οι μάχες του Μουζακίου και της Ματαράγκας

Το Κ.Π.Ε. Μουζακίου διοργανώνει δύο διαδικτυακές ημερίδες με θέμα: «Αναφορά στα επαναστατικά κινήματα της Θεσσαλίας.

Rapid tests προγραμματίστηκαν από τον Ε.Ο.Δ.Υ. σε Αγναντερό (3/3) και Γελάνθη (5/3)

Και αυτή την εβδομάδα ο Δήμος Μουζακίου, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, συνεχίζει τις δράσεις του ενάντια στην πανδημία και διοργανώνει rapid tests σε Αγναντερό και Γελάνθη.

Στη Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου Καρδίτσας ιερέας από την περιοχή του Μουζακίου που τραυματίστηκε από έκρηξη φιάλης

Στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Καρδίτσας νοσηλεύεται από το βράδυ της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου, ιερέας ορεινού χωριού του Δήμου Μουζακίου, μετά από έκρηξη φιάλης αερίου που σημειώθηκε στο σπίτι του στο Μαυρομμάτι.

Αστ. Βασιλάκος: "Αδιανόητη απόφαση κατεδάφισης του Κ.Υ. Μουζακίου"

Αγαπητοί Πολίτες
Ανάστατη η κοινωνία της κωμόπολης του Μουζακίου αλλά και οι Συνδημότες μας της ευρύτερης περιφέρειας παρακολουθούν τις τελευταίες ανήκουστες, αντιφατικές, δαπανηρές και επιζήμιες για τη δημόσια περιουσία αποφάσεις, των αρμοδίων της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, προκειμένου να εκδοθεί άδεια κατεδάφισης! κτιρίου Κ. Υγείας Μουζακίου.

Αντίθετο στην αύξηση των αντλούμενων ποσοτήτων νερού από την πηγή «Γκούρα» Βατσουνιάς το Δ.Σ. Μουζακίου (+Βίντεο)

Για αρκετή ώρα απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου η λήψη απόφασης για έκδοση ενός ψηφίσματος που θα εκφράζει την κάθετη αντίθεση του σε νέα Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της εταιρείας «ΑΗΒ GROUP Α.Ε.» για αύξηση της ετήσιας άντλησης υδάτων από την πηγή «Γκούρα» Βατσουνιάς από 97.000 κ.μ./έτος, σε 300.000 κ.μ./έτος.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ