Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (31/1 - 6/2) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (31 Ιανουαρίου - 6 Φεβρουαρίου 2022) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

"Άλμα" κρουσμάτων COVID-19 στα σχολεία του ν. Καρδίτσας

Σημαντική αύξηση των κρουσμάτων COVID-19 καταγράφηκε στα σχολεία του ν. Καρδίτσας από την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου μέχρι και σήμερα Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, σε σχέση με το ανάλογο διάστημα της προηγούμενης εβδομάδας.

Π.Ε. Καρδίτσας: Ζημιές σε πάνω από 43.000 στρέμματα «αποκάλυψαν» οι δηλώσεις των αγροτών

Τις 44.000 πλησιάζουν οι τα στρέμματα που επλήγησαν από το πέρασμα του "ΔΙΟΜΗΔΗ", σε τέσσερίς Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, με περισσότερα από τα μισά εξ αυτών να ανήκουν στον Δήμο Σοφάδων.

Κων. Χαλίλης: "Αδιαφορεί και για το νόμο αλλά και για τα προβλήματα του χωριού ο πρόεδρος της Οξυάς"

Οι συνεδριάσεις του κοινοτικού συμβουλίου είναι δημόσιες και γίνονται στο κοινοτικό κατάστημα με την προεδρία του προέδρου της Κοινότητας, προβλέπει ο νόμος.

Με τηλεδιάσκεψη συνεδριάζει τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου το Δ.Σ. Μουζακίου

Με τηλεδιάσκεψη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου την προσεχή Δευτέρα 31 Ιανουαρίου και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

Γ. Καραβίδας: «Απάτητα βουνά»: Περιβαλλοντική πολιτική του «ποδαριού» από την κυβέρνηση της Ν.Δ.

Σε καθεστώς «πολύ αυξημένης περιβαλλοντικής θωράκισης» τίθενται, όπως δια στόματος του κ. πρωθυπουργού αλλά και του αρμόδιου ΥΠΕΝ εξαγγέλθηκε, έξι «παρθένα βουνά» της χώρας μας (Λευκά Όρη, Ταΰγετος, Σάος, Τύμφη, Σμόλικας και Χατζή), στα οποία θα απαγορεύονται παρεμβάσεις, που θα αλλοιώνουν το χαρακτήρα τους.

Δήμος Μουζακίου: Παρατείνεται μέχρι 28 Φεβρουαρίου η προθεσμία για ρύθμιση βεβαιωμένων οφειλών έως 100 δόσεις

Ο Δήμος Μουζακίου, στα πλαίσια του Νόμου 4764/2020 και 4876/2021 (ΦΕΚ 256/23-12-2020 και ΦΕΚ 251/23-12-2021 τεύχος Α΄) «Ρυθμίσεις για τη προστασία της δημόσιας υγείας από τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, την ενίσχυση των μέσων μαζικής μεταφοράς, την επιτάχυνση απονομής συντάξεων, τη ρύθμιση οφειλών προς τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις», ανακοινώνει τη Ρύθμιση Οφειλών που έχουν βεβαιωθεί από 15/2/2020 - 30/11/2021.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ