Αστ. Βασιλάκος: "Γιατί κατέρρευσαν και πνίγηκαν....οι υποδομές του Μουζακίου;"

Αγαπητοί Συμπολίτες

Από το βράδυ της Παρασκευής τα τραγικά ανθρώπινα και περιβαλλοντικά γεγονότα του Μουζακίου όπως το «περίεργο και θλιβερό περιστατικό με τον άδικο χαμό της Συμπολίτισσάς μας»,

Ανακοινώθηκαν οι 20 προσληφθέντες για δίμηνη απασχόληση στο Δήμο Καρδίτσας

Σε γνωστοποίηση της πρόσληψης των 20 εργατών γενικών καθηκόντων προχώρησε με απόφασή του σήμερα (26/9) ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος και μετά από πρόσκληση που προηγήθηκε.

Νότα Μακρυγιάννη - Πλακιά: "Aντί επικηδείου στη μνήμη της Ευδοκίας – Μυρτώς Πλακιά"

Ευδοκία μου, Μυρτώ μου, οι Μοίρες σε ζήλεψαν…. έδωσαν στο ποτάμι τη δύναμη να σε αγκαλιάσει μια Παρασκευή βράδυ, να  μετατρέψει μια κοινή σε Μεγάλη Παρασκευή και να γίνει η βραδιά που το μαχαίρι της Μοίρας Ατραπού θα σου έκοβε τη νήμα της ζωής.

Σε εξέλιξη ο μαραθώνιος καταγραφής ζημιών σε σπίτια σε Δήμους του ν. Καρδίτσας

Η καταγραφή ζημιών σε σπίτια, σε αντίθεση με τις επιχειρήσεις που υποβάλλουν αιτήσεις στην Περιφερειακή Ενότητα, γίνεται πόρτα-πόρτα και ο μαραθώνιος αυτής της διαδικασίας που θα κρατήσει μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (28/9 - 4/10) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (28 Σεπτεμβρίου - 4 Οκτωβρίου) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Λαογραφικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Οξυάς: "…αντί επικήδειου στο μπάρμπα Χρήστο Μπλέτσα"

Απεβίωσε πριν λίγες μέρες ο μπάρμπα Χρήστος Μπλέτσας, παλαιός οργανοπαίχτης στο παραδοσιακό βιολί και μέλος του μουσικού συγκροτήματος «τα Μπλετσάκια», που διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στη μουσική παράδοση και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας και ιδιαίτερα του χωριού της Οξυάς.

Το Μουζάκι επισκέφτηκε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την βουλευτή του Κόμματος, Διαμάντω Μανωλάκου

Περιοδεία στο κατεστραμμένο Μουζάκι, που μία εβδομάδα μετά τις πλημμύρες παραμένει σε τραγική κατάσταση -όπως άλλωστε όλη η Καρδίτσα- πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την βουλευτή του Κόμματος, Διαμάντω Μανωλάκου.

Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών στο πλευρό του Δήμου Μουζακίου

Την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση στους πληγέντες του Δήμου Μουζακίου, από την καταστροφική πλημμύρα της 18ης Σεπτεμβρίου, επέδειξε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, στέλνοντας σήμερα το πρωί φορτηγό με είδη πρώτης ανάγκης στο Κινηματοθέατρο Μουζακίου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ