Δίκτυα αποχέτευσης και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων στη Γλώσσα Σκοπέλου

Προγραμματική σύμβαση με τη ΔΕΥΑ Σκοπέλου υπογράφει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, αναλαμβάνοντας την υλοποίηση του έργου «Δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων και εγκαταστάσεις επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων Τ.Δ. Γλώσσας Σκοπέλου», συνολικού προϋπολογισμού 4.369.500 ευρώ.

"Έφυγε" από τη ζωή 46χρονος ιατρός του Νοσοκομείου Βόλου

Σε ηλικία 46 ετών έφυγε από τη ζωή ο γιατρός του Νοσοκομείου Βόλου Οδυσσέας Μπουτσιαβάρας. Ο 46χρονος υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο στις 14 Ιανουαρίου, την ώρα  που επέστρεψε στο σπίτι του από την εργασία του στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Τα σημεία του οδικού δικτύου που είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε Καρδίτσα και υπόλοιπη Θεσσαλία

Η χιονόπτωση της προηγούμενης ημέρας και οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες απαιτούν τη χρήση αντιολιστθητικών αλυσίδων σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου της Θεσσαλίας σύμφωνα με την πρωινή (07.30) ενημέρωση από τις τοπικές Αστυνομικές Διευθύνσεις:

Υπογράφεται η σύμβαση για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου ύδρευσης σε Βόλο - Ν. Ιωνία (δυτικός τομέας)

Την έγκριση για την υπογραφή της σύμβασης του έργου «Εκσυγχρονισμός του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του πολεοδομικού συγκροτήματος των Ενοτήτων Βόλου και Νέας Ιωνίας για την εξασφάλιση επαρκούς ποσίμου νερού -Δυτικός Τομέας», προϋπολογισμού 5.330.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 έδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.

7 συλλήψεις στο Βόλο για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν, χθες (11/01) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, επτά άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Μόνο 3 εκπαιδευτικοί θετικοί στα 2.398 rapid tests που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλία

Μόνο τρία θετικά κρούσματα COVID-19 εντοπίστηκαν σε rapid test που πραγματοποιήθηκαν εθελοντικά σε εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από 8 έως 10 Ιανουαρίου στη Θεσσαλία και ενόψει τις επιστροφής των μαθητών σε δημοτικά και νηπιαγωγεία.

Υπεγράφη η σύμβαση εκπόνησης μελετών για την εύρυθμη λειτουργία των έργων στην Κάρλα

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου «Υποστηρικτικές Μελέτες για την έγκριση από τη Διοικητική Αρχή Φραγμάτων του Ταμιευτήρα Κάρλας», προϋπολογισμού 318.222 ευρώ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ