Υπ. Υγείας: Ενημέρωση για την καταλληλότητα του νερού στην Π.Ε. Καρδίτσας και την υπόλοιπη Θεσσαλία (1/10)

Αναφορικά με την ασφάλεια και την καταλληλότητα του νερού στη Θεσσαλία, σας ενημερώνουμε ότι έως σήμερα 1/10/2023, 08:00 π.μ., έχουν πραγματοποιηθεί 1.284 λήψεις δειγμάτων. 

Υπ. Υγείας: Ενημέρωση για την ασφάλεια και καταλληλότητα του νερού στη Θεσσαλία - Οι αλλαγές που προέκυψαν από τα νέα δείγματα

Αναφορικά με την ασφάλεια και την καταλληλότητα του νερού στη Θεσσαλία, σας ενημερώνουμε ότι έως σήμερα 29/09/2023, 08:00 π.μ., έχουν πραγματοποιηθεί 1.208 λήψεις δειγμάτων. 

Παρασκευή 29/9 ώρα 15.00: Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας και της υπόλοιπης Θεσσαλίας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, κατά περίπτωση, λόγω των πρόσφατων δυσμενών καιρικών φαινομένων και της εκτέλεσης εργασιών για την αποκατάσταση βλαβών, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, έχει ως εξής:

Χωρίς νερό η πόλη του Βόλου - Σταδιακή αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης

Μία δύσκολη νύχτα πέρασε ο Βόλος μετά τη δεύτερη καταστροφική θεομηνία, μέσα σε είκοσι ημέρες, που έπληξε την ευρύτερη περιοχή του με συσσωρευμένα προβλήματα από τις πλημμύρες, τη λάσπη, τις κατεστραμμένες υποδομές και την απόγνωση των χιλιάδων ανθρώπων στην πόλη και τα προάστιά της.

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Αναστέλλονται οι εκπαιδευτικές και διοικητικές διαδικασίες με φυσική παρουσία στο Βόλο για την Παρασκευή (29/9)

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Χαρ. Μπιλλίνη δεδομένων των συνθηκών, αναστέλλονται οι εκπαιδευτικές και διοικητικές διαδικασίες με φυσική παρουσία σε όλα τα Τμήματα του Πανεπιστημίου στην πόλη του Βόλου την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023.

Πέμπτη 28/9 ώρα 20.00: Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας και της υπόλοιπης Θεσσαλίας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, κατά περίπτωση, λόγω των βροχοπτώσεων, των πρόσφατων δυσμενών καιρικών φαινομένων και της εκτέλεσης εργασιών για την αποκατάσταση βλαβών στο οδικό δίκτυο, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, έχει ως εξής:

Πάνω από 1.500 κλήσεις για βοήθεια στη Μαγνησία - Μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία 280 άτομα

Συνολικά 1.520 κλήσεις έχει λάβει στην περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, από χθες το πρωί έως σήμερα στις 18.00, λόγω της κακοκαιρίας «Elias».

Συστάθηκε Τομέας Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Περιφέρειας Θεσσαλίας με έδρα τη Λάρισα

Τη σύσταση Τομέα Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΤΑΕΦΚΠΘ), με έδρα τη Λάρισα, για την υλοποίηση του έργου της αποκατάστασης των ζημιών σε κτίρια, οι οποίες προκλήθηκαν από τις πυρκαγιές του Ιουλίου 2023 σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και τις πλημμύρες που εκδηλώθηκαν από την 4η ως την 11η Σεπτεμβρίου 2023, σε περιοχές της Περιφέρειας Θεσσαλίας υπέγραψε ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρ. Τριαντόπουλος.

Αναστολή λειτουργίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με φυσική παρουσία την Πέμπτη (28/9) στο Βόλο

Αγαπητά Μέλη της Κοινότητας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων στην περιοχή της Μαγνησίας, αναστέλλονται οι εκπαιδευτικές και διοικητικές διαδικασίες με φυσική παρουσία σε όλα τα Τμήματα του Πανεπιστημίου στην πόλη του Βόλου την Πέμπτη 28/09/2023.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ