Περιφέρεια Θεσσαλίας: Όλοι οι υποψήφιοι για τις εκλογές όπως ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Λάρισας προχώρησε το περασμένο Σάββατο (11/5) στην ανακήρυξη των συνδυασμών και των υποψηφίων για τις Περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Σε ενεργειακή αναβάθμιση 12 νοσοκομείων προχωρά το Υπ. Υγείας - Συμπεριλαμβάνονται Πανεπιστημιακό και "Αχιλλοπούλειο"

Σε παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης 12 νοσοκομείων στη χώρα μεταξύ των οποίων το Πανεπιστημιακό Λάρισας και το "Αχιλλοπούλειο" Βόλου θα προχωρήσει το Υπουργείο Υγείας.

Τέσσερις συλλήψεις σε Λάρισα, Βόλο και Τρίκαλα, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες Τρίτη 7 Μαΐου στη Λάρισα, το Βόλο και τα Τρίκαλα, τέσσερα άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ισάριθμες δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Τα εκλογικά τμήματα στις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας & Σποράδων για τις εκλογές 26ης Μαΐου και 2ας Ιουνίου

Με απόφαση που υπογράφει η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας & Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη έγινε ο καθορισμός και η κατανομή των ψηφοφόρων στα εκλογικά τμήματα που λειτουργήσουν στις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας & Σποράδων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου καθώς και των επαναληπτικών των αυτοδιοικητικών εκλογών της 2ας Ιουνίου 2019 όπου αυτό απαιτηθεί.

Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Λάρισας το ψηφοδέλτιο του περιφερειακού συνδυασμού της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας

Κατατέθηκε σήμερα από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Τάσο Τσιαπλέ, στο πρωτοδικείο Λάρισας, ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας, ο οποίος διεκδικεί την ψήφο των Θεσσαλών στις περιφερειακές εκλογές της 26ης Μάη 2019, αποτελούμενους από τους παρακάτω:

Εγκρίθηκε η υπογραφή σύμβασης για την επισκευή και ανακαίνισή του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου

Εγκρίθηκε η υπογραφή σύμβασης για την επισκευή και ανακαίνισή του Θεάτρου, προϋπολογισμού 5 εκατ. ευρώ, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 2014-2020 και φορέα υλοποίησης το Δήμο Βόλου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ