3,3 εκατ. ευρω στις Π.Ε. Τρικάλων και Μαγνησίας για έργα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην χρηματοδότηση και υλοποίηση έργων συνολικού προϋπολογισμού περίπου 2,3 εκ. ευρώ στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και περίπου 1 εκατ. ευρώ για την Π.Ε. Μαγνησίας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας μετά την υπογραφή για διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στη δημοσιότητα το τελικό σχέδιο νόμου για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Τι χάνει και τι κερδίζει η Καρδίτσα

Το σχέδιο νόμου «Συνέργειες Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας με τα Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Παλλημνιακό Ταμείο και άλλες διατάξεις» κατατέθηκε στην Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή (ΚΕΝΕ) της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης και στη συνέχεια θα κατατεθεί στην Ολομέλεια της Βουλής.

Επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης προς τον Περιφερειάρχη για τη συνέχιση της καύσης σκουπιδιών από την τσιμεντοβιομηχανία ΑΓΕΤ στο Βόλο

Κύριε Περιφερειάρχη

Η τσιμεντοβιομηχανία ΑΓΕΤ–ΗΡΑΚΛΗΣ στο Βόλο, συνεχίζει την εγκληματική επιβάρυνση της περιοχής του Βόλου και της Αγριάς, με τοξικά βαρέα μέταλλα και καρκινογόνες διοξίνες,

Πολιτιστικός Σύλλογος Σοφαδιτών ν. Μαγνησίας: Με επιτυχία η εκδήλωση - αφιέρωμα στον χοροδιδάσκαλο Μπάμπη Μούτσελο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Ν. Ιωνίας η εκδήλωση-αφιέρωμα στον χοροδιδάσκαλο και ερευνητή της μουσικοχορευτικής παράδοσης, Μπάμπη Μούτσελο.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες υλοποίησης της Περιφερειακής Οδού Στεφανοβικείου

Ολοκληρώθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου, οι εργασίες υλοποίησης της Περιφερειακής Οδού Στεφανοβικείου προϋπολογισμού 1.240.000,00€ Ευρώ.

Τοποθέτηση 11 οπλιτών ιατρών σε άγονες περιοχές - Θέσεις σε Ανθηρό και Αλόννησο

O αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας και ο Αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, υπέγραψαν κοινή υπουργική απόφαση για την τοποθέτηση 11 ιατρών οπλιτών θητείας σε Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία (ΠΠΙ), σε Περιφερειακά Ιατρεία(ΠΙ) και σε Κέντρα Υγείας (ΚΥ), σε άγονες και προβληματικές περιοχές της χώρας.

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης της οδογέφυρας Πλατανορέματος και αποκατάστασης οδοποιίας

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης ζημιών, προκληθεισών από χιονοπτώσεις στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Σποράδων του Δήμου Αλμυρού, προϋπολογισμού 1.240.000,00€ Ευρώ.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ