Βόλος: 27 πρόσφυγες από Συρία και Αφγανιστάν έφθασαν στην Άλλη Μεριά

Οι πρώτες οικογένειες προσφύγων- συνολικά 27 άτομα- από τη Συρία και το Αφγανιστάν έφτασαν στην Άλλη Μεριά, από τις δομές της Σάμου στις 2.30 το μεσημέρι για να φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο Δευκαλίων.

Με σοβαρά τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα νοσηλεύται 65χρονος Βολιώτης

Ένας 65χρονος μεταφέρθηκε στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης (7/11) στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού με τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου.

16,3 εκ. ευρώ για περιβαλλοντικά έργα από το "Πράσινο Ταμείο"

Το "Πράσινο Ταμείο", κατά την πρώτη του συνεδρίαση την Τετάρτη (6/11), υπό τη νέα του σύνθεση, προχώρησε σε εντάξεις, εγκρίσεις, δεσμεύσεις και πληρωμές έργων συνολικού ύψους 16,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Αναστέλλεται η λειτουργία του νέου πανεπιστημιακού τμήματος της Καρδίτσας μαζί με άλλα 36

Σε αναστολή λειτουργίας 37 νέων πανεπισημιακών τμημάτων προχώρησε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με ανακοίνωσή του ανάμεσα στα οποία και το νεοϊδρυθέν Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία με έδρα την Καρδίτσα.

28χρονος κρατούμενος πήρε άδεια και δεν επέστρεψε στις φυλακές Κασσαβέτειας

Από τις αστυνομικές Αρχές αναζητείται 28χρονος αλλοδαπός, που κρατείτο στο Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων (Ε.Α.Κ.Κ.Ν.) Κασσαβέτειας Βόλου και την περασμένη Τετάρτη 30 Οκτωβρίου δεν επέστρεψε έπειτα από άδεια που είχε λάβει.

Στο νοσοκομείο Βόλου κυνηγός που δέχθηκε σκάγια στο κεφάλι από άλλο κυνηγό

Με δύο σκάγια πίσω από το αυτί του χειρουργείται στο νοσοκομείο του Βόλου 35 χρονος κυνηγός αλβανικής καταγωγής που χτυπήθηκε στις 12 το μεσημέρι από φίλο και ομοεθνή του στο χωριό Μικρό Περιβολάκι, την ώρα που κυνηγούσαν.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ