.
.

Υπογράφηκε η σύμβαση για την ανανέωση του στόλου των οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλία

Με 48 νέα περιπολικά, 16 δίκυκλες μοτοσικλέτες, 3 οχήματα διερεύνησης ατυχημάτων, 51 πομποδέκτες αυτοκινήτων και 4 φορητά ραντάρ εξοπλίζονται Αστυνομικές Υπηρεσίες της Θεσσαλίας μέσω του ΕΣΠΑ μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό.

Στο Υπ. Περιβάλλοντος για τη δυσοσμία στο Βόλο ο Κ. Αγοραστός

Συνάντηση με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κ. Αραβώση είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός και η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωρ. Κολυνδρίνη στην Αθήνα, με βασικό θέμα αυτό της προστασίας του περιβάλλοντος στην Π.Ε. Μαγνησίας, μετά το φαινόμενο της δυσοσμίας που εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό στην πόλη του Βόλου.

Εγκαινιάστηκαν το Κέντρο Ενημέρωσης Υποβρυχίων Μουσείων και ο χώρος στάθμευσης στη Χώρα της Αλοννήσου

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (11/9) η τελετή εγκαινίων του Κέντρου Ενημέρωσης Κοινού για τα Υποβρύχια Ναυάγια που διαμόρφωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο παλιό Δημοτικό Σχολείο της γραφικής Χώρας της Αλοννήσου.

Στο ΕΣΠΑ η δημιουργία επισκέψιμων Ενάλιων Αρχαιολογικών Χώρων (ΕΕΑΧ) στην Αλόννησο και στο Δυτ. Παγασητικό

Δόθηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό η έγκριση για την ένταξη στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας, του έργου «Δημιουργία Επισκέψιμων Ενάλιων Αρχαιολογικών Χώρων (ΕΕΑΧ) στην Αλόννησο και στο Δυτικό Παγασητικό».

Υπογράφηκε η σύμβαση για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου στο τμήμα Ανήλιο - Τσαγκαράδα

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και τον ανάδοχο την Παρασκευή (6/9) η σύμβαση για την αποκατάσταση του οδικού κυκλώματος Ανήλιο – Τσαγκαράδα προϋπολογισμού 4.650.000 ευρώ.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ