.

Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησε ο Δ.Ο.Π.Α.Π. Σοφάδων

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των Δημοτών στο κάλεσμα του Δήμου Σοφάδων για συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησε η τράπεζα αίματος του Δ.Ο.Π.Α.Π.ΣΟΦΑΔΩΝ.

Δήλωση Θ. Σκάρλου για την υπογραφή της σύμβασης αποκατάστασης ζημιών στο οδικό δίκτυο του Δήμου Σοφάδων

Στο πλαίσιο της υπογραφής της σύμβασης για την «Αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Καρδίτσας εντός ορίου Δήμου Σοφάδων» προϋπολογισμού 1.246.516, ο Δήμαρχος Σοφάδων έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ευρεία σύσκεψη στο Δήμο Σοφάδων για την αστυνόμευση και το Κέντρο Υγείας

Σύσκεψη για θέματα αστυνόμευσης της περιοχής του Δήμου Σοφάδων αλλά και την διασφάλιση της απρόσκοπτης προσφοράς πρωτοβάθμιας φροντίδας του ΚΥ Σοφάδων, πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στις 10.00 το πρωί.

Μπ. Παπαδόπουλος: «Η έλλειψη επαρκούς αστυνόμευσης στο Δ. Σοφάδων υπονομεύει το μέλλον του»

Το πρόβλημα της ελλιπούς αστυνόμευσης τονίζει με επιστολή του ο τέως Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος προς τους βουλευτές του νομού, την Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας, και το Νοσοκομείο Καρδίτσας, με αφορμή όσα έγιναν το βράδυ της 12ης Νοεμβρίου στο Κ.Υ. Σοφάδων.

Ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας για περιστατικό βίας στο Κ.Υ. Σοφάδων

Άλλο ένα περιστατικό βίας συνέβη χτες το βράδυ στο Κέντρο Υγείας Σοφάδων, με το εφημερεύον προσωπικό να δέχεται επίθεση από νεαρό άτομο Ρομά που προσήλθε με συνοδεία για τις πρώτες βοήθειες.

Υπογράφηκαν δύο συμβάσεις για υλοποίηση έργων αποκατάστασης ζημιών στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας

Συμβάσεις έργων συνολικού προϋπολογισμού 2,7 εκατ. ευρώ για την υλοποίηση έργων αποκατάστασης ζημιών στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Ανάπτυξη δράσεων ευαισθητοποίησης - ενημέρωσης του μαθητικού πληθυσμού με θέμα την Εθελοντική Αιμοδοσία σε σχολεία στο Δ. Σοφάδων

Επίσκεψη στο Δημαρχείο του Δήμου Σοφάδων πραγματοποίησαν οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου και του Γενικού Λυκείου Σοφάδων όπου τους υποδέχθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ. Β. Γούζιος, κ. Σπύρος Εκίζογλου και κ. Δ. Κοντοβάς.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (12-17/11) των δύο Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (12-17 Νοεμβρίου) των δύο Κινητών Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ