Θ. Σκάρλος: «Εργαλείο ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή τα Λουτρά Σμοκόβου»

Τα Λουτρά Σμοκόβου βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Σοφάδων κ. Θάνου Σκάρλου με τον πρόεδρο του ΕΒΕ Καρδίτσας κ. Κώστα Ζυγογιάννη και τον Οικονομικό Επόπτη του Επιμελητηρίου κ. Κώστα Λαμπρόπουλο.

Νέα πρόσωπα προέδρων σε Δ.Ο.Π.Α.Π. Σοφάδων, ΔΗ.ΚΟΙ.Ε.Δ. Σοφάδων και Δ.Ε.Υ.Α. Σοφάδων μετά τις παραιτήσεις Σκάρλου

Με τη "βούλα" του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων άλλαξαν από το βράδυ της Πέμπτης 17 Ιουνίου οι επικεφαλής δύο δημοτικών επιχειρήσεων και ενός οργανισμού του Δήμου.

Δήμος Σοφάδων: Απαλλαγή δημοτικών τελών για επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον COVID-19

Σε έγκριση της εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής, σχετικά με την απαλλαγή τελών καθαριότητας φωτισμού και κοινοχρήστων χώρων, επιχειρήσεων που διέκοψαν ή περιόρισαν την λειτουργία τους λόγω COVID-19, προχώρησε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων στη συνεδρίαση της Πέμπτης (17/6) όπως καταγράφει το KarditsaLive.Net.

Ρομά Χωρίς Σύνορα: Προκήρυξη για την πρόσληψη σε παιδικές κατασκηνώσεις παιδιών ρομά

Το Δ.Σ της ΑΜΚΕ «Ρομά Χωρίς Σύνορα» ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα 10 ημερών για μία περίοδο στα μέσα Αυγούστου  συνολικού αριθμού 11 ατόμων, για τις ανάγκες λειτουργίας  Παιδικής Εξοχής – Κατασκήνωσης  για παιδιά Ρομά στη Περιφέρεια Θεσσαλίας το  έτος 2021.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ