Ν. Καρδίτσας: Ανησυχία στους συμβασιούχους των παιδικών σταθμών των Δήμων

Σοβαρό κίνδυνο να μείνουν χωρίς δουλειά αντιμετωπίζουν κάποιοι εκ των συμβασιούχων στους παιδικούς σταθμούς των Δήμων του ν. Καρδίτσας, μετά την απόφαση για υποχρεωτική φοίτηση των προνηπίων (από 4 χρονών και πάνω) στα νηπιαγωγεία.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (25-31/3) των δύο Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (25-31 Μαρτίου) των δύο Κινητών Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. Σοφάδων ζήτησαν 10 Δημοτικοί Σύμβουλοι για το "λουκέτο" στα ΕΛΤΑ Λεονταρίου

Την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων ζήτησαν με επιστολή τους ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μπάμπης Παπαδόπουλος και εννέα ακόμα Δημοτικοί Συμβουλοι.

Δράσεις στήριξης της αγοράς το Πάσχα ενέκρινε το Δ.Σ. του ΕΒΕ Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Δράσεις στήριξης της τοπικής αγοράς ενόψει του Πάσχα, ενέκρινε στην συνεδρίαση της Πέμπτης (21/3) το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, με ομόφωνη απόφασή του.

Εκπαιδευτική επίσκεψη του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων στο Λαογραφικό Μουσείο Καππαδοκικού

Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε, στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος "Μαθαίνουμε Παρέα" του Ιδρύματος Λάτση, εκπαιδευτική επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο Καππαδοκικού από τους μαθητές των ΣΤ1 και ΣΤ2 τάξεων του 4ου Δημ. Σχολείου Σοφάδων με τη συνοδεία του Δ/ντή του σχολείου Τασιά Ιωάννη και των υπεύθυνων εκπαιδευτικών του προγράμματος Αρσενίου Βασιλική, Γρηγορίου Κυριακή και Τσιλομήτρο Απόστολο.

Η Αρχή Εξετασης Προδικαστικών Προσφυγών ακύρωσε την απόφαση του Δ.Σ. Σοφάδων - Προχωρά κανονικά το έργο προμήθειας φωτισμού LED

Νέα δεδομένα προέκυψαν σήμερα (Τρίτη 19/3) για το έργο προμήθειας – εγκατάστασης φωτιστικών σωμάτων τύπου LED για εξοικονόμηση ενέργειας για το δημοτικό φωτισμό του Δήμου Σοφάδων.

Το ΓΕΛ Σοφάδων στην κορυφή των πανελληνίων Αγώνων Λόγου του Κολλεγίου «Ανατόλια» Θεσσαλονίκης

Σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις, αλλά ταυτόχρονα και πολύτιμες εμπειρίες κατάφεραν να αποκομίσουν 13 παιδιά του ΓΕΛ Σοφάδων που συμμετείχαν στους 5ους Αγώνες Λόγου που διοργάνωσε το Κολέγιο «Ανατόλια» στη Θεσσαλονίκη στις 15-17 Μαρτίου 2019.

Ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών του Γυμνασίου Λεονταρίου

Την Τρίτη 19/03/2019 πραγματοποιήθηκε στο Ημερήσιο Γυμνάσιο Λεονταρίου ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών σχετικά με τα μικρόβια και τα μέτρα πρόληψης που πρέπει να λαμβάνονται.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ