Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Σοφαδίτης που εμπλέκεται στη σπείρα που "χτύπαγε" ΑΤΜ και χρηματοκιβώτια

Σκηνές έντασης, με κλάματα και λιποθυμίες, εκτυλίχθηκαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας, από συγγενείς των συλληφθέντων που κατηγορούνται για τη σύσταση εγκληματικής ομάδας και τη διάπραξη διακεκριμένων κλοπών σε τράπεζες και επιχειρήσεις, όταν οι δύο εξ αυτών κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα.

Τα τμήματα 2ης ξένης γλώσσας στα 4/Θέσια και άνω Δημοτικά Σχολεία της Π.Ε. Καρδίτσας

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Δρ Γεώργιος Δοδοντσάκης υπέγραψε χθες Παρασκευή 10 Ιουλίου την απόφαση για τα τμήματα 2ης ξένης γλώσας που θα δημιουργηθούν σε 4θέσια και άνω σχολεία της Π.Ε. Καρδίτσας για το σχολικό έτος 2020-2021.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (13-19/7) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (13-19 Ιουλίου) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Παν. Χαρίτος: "Απίστευτο και όμως αληθινό! Οι κάτοικοι του παλιού οικισμού Σοφάδων συγκέντρωσαν χρήματα για να φτιάξουν τους δρόμους στις γειτονιές τους"

Απ’ ότι φαίνεται ο δήμος Σοφάδων εγκατάλειψε για τα καλά τους δημότες του παλιού οικισμού Σοφάδων, καθώς εδώ και 90 χρόνια δεν έγινε κανένα έργο υποδομής ουσίας.

Ξεκίνησαν οι εργασίες βελτίωσης της προσβασιμότητας των επιχειρήσεων στoν Άγιο Βησσάριο Καρδίτσας

Ξεκίνησαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι οδικές παρεμβάσεις προϋπολογισμού 200.000 ευρώ για τη βελτίωση της προσβασιμότητας διαφόρων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον Άγιο Βησσάριο της Π.Ε. Καρδίτσας.

Αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες στα Λύκεια της Καρδίτσας - Οι μαθητές που πρώτευσαν (+Βίντεο)

Περί τις 12 το μεσημέρι και μετά άρχισε η ανάρτηση των βαθμολογιών στα Λύκεια της Καρδίτσας, δίνοντας τέλος στην αγωνία των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ