Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Πέμπτη (19/5) στην ευρύτερη περιοχή της Ματαράγκας

Προγραμματισμένη (εξ αναβολής) διακοπή ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 στην ευρύτερη περιοχή της Ματαράγκας στο Δήμο Σοφάδων.

"Πράσινο φως" για χρηματοδότηση 560.000 ευρώ στους Δήμους Μουζακίου, Παλαμά και Σοφάδων από το ΥΠ.ΕΣ.

Απόφαση για τη χρηματοδότηση Δήμων της χώρας για το «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από Θεομηνίες στους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού της Χώρας»], με συνολικό ποσό ύψους 8.710.000 ευρώ υπέγραψε σήμερα (18/5) ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στ. Πέτσας.

Παράσταση διαμαρτυρίας καθηγητών και δασκάλων στο 2ο Γυμνάσιο Καρδίτσας για τις εξετάσεις PISA

Την αντίθεσή τους στη διεξαγωγή των εξετάσεων διαγνωστικού χαρακτήρα για μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού και της Γ’ τάξης Γυμνασίου στα γνωστικά αντικείμενα της Νεοελληνικής Γλώσσας και των Μαθηματικών, την “ελληνική PiSA” όπως έχουν χαρακτηριστεί,

Στο Φ.Ε.Κ. η εκπόνηση Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων για τους Δήμους Καρδίτσας, Μουζακίου, Παλαμά, Σοφάδων και Αργιθέας

Δημοσιεύτηκε  το ΦΕΚ για την Κατάρτιση και έγκριση προγραμμάτων εκπόνησης των 76 μελετών Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων και των 3 Ειδικών Πολεοδομικών Σχεδίων.

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Τετάρτη (18/5) στην ευρύτερη περιοχή της Ματαράγκας

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 στην ευρύτερη περιοχή της Ματαράγκας στο Δήμο Σοφάδων.

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. στο ν. Καρδίτσας - Τα αποτελέσματα σε όλα τα εκλογικά τμήματα του ν. Καρδίτσας

Ολοκληρώθηκε με μία ώρα παράταση η ψηφοφορία σε 6 εκλογικά τμήματα στο ν. Καρδίτσας για την εκλογή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και την ανάδειξη των μελών της Κεντρικής Επιτροπής.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ