Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (1-7/10) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (1-7 Οκτωβρίου 2023) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Υπ. Υγείας: Ενημέρωση για την ασφάλεια και καταλληλότητα του νερού στη Θεσσαλία - Οι αλλαγές που προέκυψαν από τα νέα δείγματα

Αναφορικά με την ασφάλεια και την καταλληλότητα του νερού στη Θεσσαλία, σας ενημερώνουμε ότι έως σήμερα 29/09/2023, 08:00 π.μ., έχουν πραγματοποιηθεί 1.208 λήψεις δειγμάτων. 

"Πανδημοτική Πρωτοβουλία": Συγκινητική υποδοχή των δημοτών στις επισκέψεις του Δημάρχου Θάνου Σκάρλου

Tεράστια ήταν η ανταπόκριση  των δημοτών στις επισκέψεις που πραγματοποίησε την Πέμπτη 28/9 ο Δήμαρχος Σοφάδων Θάνος Σκάρλος. Η υποδοχή του κόσμου ήταν συγκινητική και κάθε συγκέντρωση έστειλε μήνυμα νίκης για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.  

Παρασκευή 29/9 ώρα 15.00: Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας και της υπόλοιπης Θεσσαλίας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, κατά περίπτωση, λόγω των πρόσφατων δυσμενών καιρικών φαινομένων και της εκτέλεσης εργασιών για την αποκατάσταση βλαβών, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, έχει ως εξής:

Αίρονται απαγορεύσεις κυκλοφορίας οχημάτων στην Π.Ε. Καρδίτσας - Πως γίνεται η κυκλοφορία προς Λάρισα

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας αίρεται  η απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων λόγω αποκατάστασης του οδοστρώματος στο οδικό δίκτυο Ν. Καρδίτσας στα κάτωθι σημεία:

Πέμπτη 28/9 ώρα 20.00: Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας και της υπόλοιπης Θεσσαλίας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, κατά περίπτωση, λόγω των βροχοπτώσεων, των πρόσφατων δυσμενών καιρικών φαινομένων και της εκτέλεσης εργασιών για την αποκατάσταση βλαβών στο οδικό δίκτυο, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, έχει ως εξής:

Τρίτη παράταση για την αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο Δ.Ε. Σοφάδων και Άρνης από τον "Ιανό"

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων χορηγήθηκε η τρίτη στη σειρά παράταση για την περαίωση του έργου «Αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο που προκλήθηκαν από την θεομηνία (ΙΑΝΟΣ) Δ.Ε. Σοφάδων και Δ.Ε. Άρνης».

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου το ετήσιο μνημόσυνο της Ευθυμίας - Μυρτώς Καραγεώργου

Τελούμε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής της κοινότητας Λεονταρίου Καρδίτσας το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, κόρης, αδερφής και θείας Ευθυμίας - Μυρτώς Καραγεώργου.

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Έξαρχου

Τελούμε την  Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σοφάδων το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας υιού, αδερφού, εγγονού, ανιψιού και ξαδέρφου Κωνσταντίνου Έξαρχου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ