Αιτήσεις για 12 υδρονομείς άρδευσης στο Δήμο Σοφάδων

Προκήρυξη για την πρόσληψη 12 υδρονομέων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την αρδευτική περίοδο 15 Μαΐου έως 14 Σεπτεβρίου 2020 έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο Δήμος Σοφάδων.

Ανακοίνωση του Δήμου Σοφάδων για τις αναγγελίες ζημιών στον ΕΛΓΑ από τους αγρότες

Μετά τις ζημιές που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην επικράτεια του Δήμου Σοφάδων, από την πλευρά του Δήμου Σοφάδων και κατόπιν επικοινωνίας με τις τοπικές κοινότητες, έχουν γίνει αναγγελίες ΕΛΓΑ, για τα παρακάτω χωριά:

Κάλεσμα του Δήμου Σοφάδων στην εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη (8/4) στο Πνευματικό Κέντρο

Στις δύσκολες στιγμές που περνάει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, προστέθηκε και η έλλειψη αίματος. Η πανδημία του κορωνοϊού μείωσε σημαντικά τα αποθέματα αίματος της χώρας μας ενώ παράλληλα οι ανάγκες σε αίμα για τους συνανθρώπους μας αυξάνονται καθημερινά.

Κακοκαιρία: Ανησυχία και για οικισμούς στο Δ. Παλαμά - Πολλά πλημμυρισμένα στρέμματα στο Δ. Σοφάδων (+Φώτο +Βίντεο)

Οι Δήμοι Παλαμά και Σοφάδων αντιμετωπίζουν τα σημαντικότερα προβλήματα από την συνεχιζόμενη κακοκαιρία και υπάρχει έντονη αγωνία για το πόσο θα αυξηθούν τα πλημμυρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες.

Ελεγχόμενη αλλά και… απειλητική η στάθμη των ποταμών στην Π.Ε. Καρδίτσας (+Φώτο)

Σε υψηλά επίπεδα βρίσκονταν το απόγευμα του Σαββάτου (4/4) η στάθμη στα ποτάμια και τα αρδευτικά κανάλια στην Π.Ε. Καρδίτσας αλλά όχι σε σημείο που να απειλεί τουλάχιστον για την συγκεκριμένη ημέρα.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ