Μπάμπης Παπαδόπουλος: «Ποιον προσπαθείτε να πείσετε κ. Σκάρλο;»

Βασική υποχρέωση των τοπικών αρχόντων είναι η λογοδοσία και ο απολογισμός των πεπραγμένων τους ενώπιων των δημοτών. Υποχρέωση νομική, σύμφωνα με την αυτοδιοικητική νομοθεσία.

Θάνος Σκάρλος: Το μέλλον δεν περιμένει κανέναν

Ολοκληρώνοντας την επικοινωνία μου με τους Δημότες του Δήμου Σοφάδων αναφορικά με τα πεπραγμένα της πενταετούς θητείας μου ως Δήμαρχος, σήμερα οφείλω να σας καταθέσω τις ενέργειές μου και το όραμά μου για την επόμενη μέρα των εκλογών.

Σε Καρποχώρι και Ματαράγκα την Πέμπτη 23 Μαΐου ο Αθανάσιος Σκάρλος - Την Παρασκευή η κεντρική του ομιλία

Ο Δήμαρχος Σοφάδων και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Αθανάσιος Σκάρλος του συνδυασμού ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, θα επισκεφθεί την Πέμπτη 23/05/2019 τις εξής Κοινότητες του Δήμου Σοφάδων:

"Μπάμπης Παπαδόπουλος: Ένας από τους Γιους τού Οδυσσέα" γράφει ο συγγραφέας - πανεπιστημιακός Θωμάς Στραβέλης

Αν υπάρχουν πλάσματα που κατακλύζονται από αντιθέσεις, είναι οι γιοι τού Οδυσσέα, οι καθαρόαιμοι Έλληνες, που φέρουν στην ψυχή τους, ανάμικτα, όλα τα ευγενικά αισθήματα, αλλά κι όλα τα ελαττώματα.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην πόλη των Σοφάδων σε τμήματα δύο δρόμων για εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήµατος την Πέμπτη 23, 24, 27, 28, 29, 30 και 31 Μαΐου και ώρες 07:00΄- 15:00΄ λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου, επί των τμημάτων των ακόλουθων οδών στην πόλη των Σοφάδων:

Επιμορφωτικό ταξίδι στην Ιταλία για εκπαιδευτικούς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων

Στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS + και πιο συγκεκριμένα της Δράσης ΚΑ1 με θέμα : «Διαπολιτισμική εκπαίδευση. Μια πραγματικότητα στο σύγχρονο σχολείο» τρεις εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων συμμετείχαν σε πλήρες επιμορφωτικό πρόγραμμα στο Τσελάνο της Ιταλίας.

Θάνος Σκάρλος: "Μύθοι και αλήθειες για τα Λουτρά Σμοκόβου"

Ζητώντας αρχικά συγνώμη για την παρένθεση που ανοίγω και κλείνω  σήμερα  στον απολογισμό της πενταετίας της θητείας μου ως Δήμαρχος στο Δήμο Σοφάδων, είμαι υποχρεωμένος να αναφερθώ εν συντομία  στην δημοτική επιχείρηση ΛΟΥΤΡΑ ΣΜΟΚΟΒΟΥ ΔΟΛΟΠΙΑ  ΑΕ ΟΤΑ και να ξεδιαλύνω  με τον τρόπο αυτό την φαύλη  περιρρέουσα  ατμόσφαιρα που για καιρό συντηρεί η αντιπολίτευση.

Πρόγραμμα επισκέψεων του Αθανάσιου Σκάρλου σε Λουτροπηγή και Ανάβρα την Τετάρτη 22 Μαΐου

Ο Δήμαρχος Σοφάδων και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Αθανάσιος Σκάρλος του συνδυασμού ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, θα επισκεφθεί την Τετάρτη 22/05/2019 τις εξής Κοινότητες του Δήμου Σοφάδων:

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ