Εορτασμός των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 στο 1ο Γυμνάσιο Σοφάδων

Σε μια σύντομη και λιτή εκδήλωση στον χώρο του σχολείου του 1ου Γυμνασίου Σοφάδων (ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο για τη δια ζώσης εκπαίδευση) παρουσιάστηκαν οι επιτυχημένες δράσεις των μαθητών του σχολείου για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου στο Δήμο Σοφάδων

Χρόνο με το χρόνο οι ανάγκες σε αίμα αυξάνονται. Όλο και περισσότεροι συνάνθρωποι μας έχουν ανάγκη από τη δική μας εθελοντική προσφορά για να μπορέσουν να κερδίσουν τη μάχη για τη ζωή.

Τα αποτελέσματα στις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ στο ν. Καρδίτσας - Πρωτιά Ανδρουλάκη με 34,2% (ΤΕΛΙΚΟ 7/7)

Ολοκληρώθηκε μετά από 13 περίπου ώρες η εκλογική διαδικασία των φίλων και μελών του Κινήματος Αλλαγής στο ν. Καρδίτσας για την ανάδειξη του νέου προέδρου.

Επτά εκλογικά κέντρα για την εκλογή νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ στο ν. Καρδίτσας

Σε τρία εκλογικά κέντρα στην Καρδίτσα και τέσσερα ακόμα σε Σοφάδες, Παλαμά, Μουζάκι και Μορφοβούνι θα διεξαχθούν την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου σε τοπικό επίπεδο οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Προετοιμάζονται 7 προσλήψεις συμβασιούχων στη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Σοφάδων

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών η πρόσληψη ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στην Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Σοφάδων.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (6-12/12) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (6 -12 Δεκεμβρίου 2021) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ