ΔΕΔΔΗΕ: Συνολικά 29.000 παροχές στο ν. Καρδίτσας είχαν διακοπή ηλεκτροδότησης - Επανήλθε το 99%

Περίπου 1% υπολογίζονται οι παροχές ρεύματος που δεν έχουν ηλεκτροδοτηθεί στο ν. Καρδίτσας σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ στην απογευματινή ενημέρωση σήμερα Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου.

Δήμος Σοφάδων: Ξεκίνησε η καταγραφή ζημιών σε σπίτια και επιχειρήσεις - Πάνω από 20.000 στρέμματα δηλώθηκαν ήδη στον ΕΛΓΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία που αφορά την καταγραφή των ζημιών τόσο στον πρωτογενή τομέα όσο και στις υποδομές του Δήμου Σοφάδων.

37 εκατ. ευρώ στους δήμους και περιφέρειες που έπληξε ο "Ιανός" - 16,7 εκατ. ευρώ στο ν. Καρδίτσας

Με εντολή του Υπουργού Εσωτερικών, κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκου, εκδόθηκαν από την Υπηρεσιακή Γραμματέα του Υπουργείου, κα Γεωργία Βαλατσού, οι αποφάσεις που αφορούν στις χρηματοδοτήσεις των περιοχών που έπληξε ο Μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός».

Τρίτη 22/9: Τα χωριά που παραμένουν αποκλεισμένα στο ν. Καρδίτσας - Που υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας στις επαρχιακές οδούς

Το KarditsaLive,Net συγκέντρωσε το πρόβλήματα οδικής πρόσβασης που παρουσιάζουν τα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας σήμερα 22 Σεπτεμβρίου, τρεις ημέρες μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας "Ιανός".

Ευρεία σύσκεψη για την επόμενη ημέρα της κακοκαιρίας "Ιανός" πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Σοφάδων

Ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο Σοφάδων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (21/9) παρουσία του Δημάρχου Θάνου Σκάρλου, των αντιδημάρχων, των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων και των προϊσταμένων των υπηρεσιών του Δήμου με στόχο τον ευρύτερο σχεδιασμό της «επόμενης μέρας».

Η πορεία καταγραφής ζημιών σε σπίτια και οικοσκευές στους Δήμους του νομού

Η διαδικασία καταγραφής των ζημιών σε σπίτια και οικοσκευές έχει ήδη ξεκίνησε στο Δήμο Καρδίτσας, όπως ανέφερε το KarditsaLive.Net σε σχετικό ρεπορτάζ, ενώ  ανάλογες διαδικασίες ετοιμάζονται να κάνουν και οι υπόλοιποι Δήμοι.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας επίσημα όλοι οι Δήμοι της Π.Ε. Καρδίτσας

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κηρύχθηκαν επίσημα σήμερα (21/9) μετά το Δήμο Αργιθέας και οι υπόλοιποι Δήμοι του νομού Καρδίτσας, σε κάποιους ωστόσο υπάρχαν τμήματά τους που βρισκόταν ήδη από παλαιοτέρες θεομηνίες σε αυτή την κατάσταση και έτσι θα δοθεί παράταση.

Δήμος Σοφάδων: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις αποζημίωσης για αγρότες και κτηνοτρόφους

Μετά τις ζημιές που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην επικράτεια του Δήμου Σοφάδων, ενημερώνουμε τους παραγωγούς ότι έχουν γίνει αναγγελίες για όλα τα χωριά του Δήμου και για ΕΛΓΑ και για ΠΣΕΑ.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ