Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (22-28/7) των δύο Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (22-28 Ιουλίου) των δύο Κινητών Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Την Κυριακή 21 Ιουλίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Παύλου Καρακαξά

Τελούμε την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της τ.κ. Αμπέλου Καρδίτσας το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Συζύγου, Πατέρα, Παππού, Αδελφού και Θείου Παύλου Καρακαξά.

Οριστικό: Την Πέμπτη 18 Ιουλίου στο Πνευματικό Κέντρο Σοφάδων η εκδήλωση "Έχει Πανσέληνο απόψε...."

Μεταφέρεται λόγω άστατων καιρικών συνθηκών η εκδήλωση μουσικής βραδιάς με τίτλο: "Έχει Πανσέληνο απόψε...." που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 στο χώρο του Ιερού της Ιτωνίας Αθήνας στην Τοπική Κοινότητα Φιλίας.

Ξεκινούν εργασία την Τετάρτη (17/7) τρεις συμβασιούχοι στο Δ. Σοφάδων στον τομέα της πυρασφάλειας

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υποβολής αιτήσεων και της επιλογής των τριών ατόμων που θα απασχοληθούν στην πυρασφάλεια - πυροπροστασία του Δήμου Σοφάδων για χρονικό διάστημα δύο μηνών (17/7 -16/9).

Κλιμάκιο του ΕΛΓΑ επισκέφθηκε το Δήμο Σοφάδων για αυτοψία - Ξεκίνησαν οι αναγγελίες ζημιών

Κλιμάκιο του ΕΛΓΑ από την Λάρισα με επικεφαλής τον Προϊστάμενο του Περιφερειακού Καταστήματος κ. Λιόντο Μιχάλη και τον επόπτη Καρδίτσας κ. Σπυρόπουλο Σπύρο βρέθηκε τη Δευτέρα (15/7) το πρωϊ, στην περιοχή του Δήμου Σοφάδων, για μια πρώτη εκτίμηση των επιπτώσεων της χθεσινής κακοκαιρίας.

Μία ημέρα αργότερα η εκδήλωση "Έχει Πανσέληνο απόψε...." στην τ.κ. Φίλιας λόγω καιρικών φαινομένων

Σας ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση μουσικής βραδιάς με τίτλο: "Έχει Πανσέληνο απόψε...." που είχε προγραμματιστεί την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 στις 9.30μ.μ. στο χώρο του Ιερού της Ιτωνίας Αθήνας στην Τοπική Κοινότητα Φιλίας

Εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 17 Ιουλίου στο Κ.Υ. Σοφάδων

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Δ.Ο.Π.Α.Π.ΣΟΦΑΔΩΝ που καλύπτει καθημερινά τις ανάγκες των δημοτών του Δήμου σε αίμα πραγματοποιεί Εθελοντική Αιμοδοσία την ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 και ώρα 09.00 έως 13.00 στο Κέντρο Υγείας Σοφάδων.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ