Σπουδαία εκδήλωση στους Σοφάδες για τους Θεσσαλούς Νεομάρτυρες

Μια σπουδαία εκδήλωση με θέμα «ΑΓΩΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΙΣΤΗΣ: ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ»  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 στις 7.00 μ.μ στον εξωτερικό χώρο του Πνευματικού Κέντρου Σοφάδων.

Εκδήλωση στους Σοφάδες: «Αγώνες ελευθερίας, μαρτυρίες πίστης: οι Θεσσαλοί νεομάρτυρες»

Με μια εκδήλωση αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 o Δήμος Σοφάδων, η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων επιχειρούν να δώσουν χώρο στην ιστορική μνήμη.

Διανομή προϊόντων (20-24/9) στις οικογένειες του ΚΕΑ-TEBA από τους έξι δήμους της Π.Ε. Καρδίτσας

Ο Δήμος Καρδίτσας, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, σε συνεργασία με όλους τους Δήμους-εταίρους θα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν αιτηθεί να είναι ωφελούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)».

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Τετάρτη (15/9) σε Καρποχώρι, Πεδινό και Κόρδα

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 από τον ΔΕΔΔΗΕ σε κοινότητες των Δήμων Σοφάδων και Παλαμά για λόγους συντήρησης του δικτύου.

Εμβολιασμοί με Pfizer και στο Κ.Υ. Καρδίτσας από 27 Σεπτεμβρίου

Σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα του νομού θα γίνονται εμβολιασμοί με Pfizer, από τις 27 Σεπτεμβρίου και μετά, καθώς μπαίνει στην ομάδα χρήσης του συγκεκριμένου σκευάσματος και το Κ. Υ. Καρδίτσας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ