ΚΚΕ (μ-λ) Καρδίτσας: Καμιά δίωξη κατά του κινήματος ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα Άγραφα

Η Οργάνωση Καρδίτσας του ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει τις δίκες και τις διώξεις που στήνονται ενάντια σε αγωνιστές για τη συμμετοχή τους σε αγώνες και κινητοποιήσεις του λαού της περιοχή μας.

5ο Γυμνάσιο Καρδίτσας: «Άθληση κάθε μέρα, υγεία μια ζωή»

Στο πλαίσιο της εναρμόνισης του εορτασμού της 9ης Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2022 με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, με κοινό σύνθημα «ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ» και στόχο την ανάδειξη της ωφελιμότητας της άθλησης στη σωματική και πνευματική υγεία εφ’ όρου ζωής, το 5ο Γυμνάσιο Καρδίτσας διοργάνωσε σειρά αθλητικών δραστηριοτήτων.

Συμψηφισμό επιχορήγησης με οφειλές της Λέσχης Φωτογραφίας Κινηματογράφου Καρδίτσας προωθεί ο Δήμος

Την επιχορήγηση ύψους 8000 € προς την Λέσχη Φωτογραφίας Κινηματογράφου Καρδίτσας, προκειμένου το ποσό να συμψηφιστεί με το υπόλοιπο των ρυθμισμένων οφειλών της- ύψους 8.500 € περίπου-για το ενοίκιο του δημοτικού καταστήματος, όπου στεγάζει τις δραστηριότητες και λειτουργεί το Φωτοκινηματογραφικό Μουσείο προωθεί ο Δήμος Καρδίτσας.

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στο ν. Καρδίτσας από 3-9 Οκτωβρίου

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (3-9 Οκτωβρίου 2022) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Αθλητική ημέρα στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας

Στο πλαίσιο της εναρμόνισης του εορτασμού της 9ης Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2022 με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, με κοινό σύνθημα «ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ» και στόχο την ανάδειξη της ωφελιμότητας της άθλησης στη σωματική και πνευματική υγεία εφ’ όρου ζωής, πραγματοποιήθηκαν οι αθλητικές εκδηλώσεις στο χώρο του αθλητικού πάρκο από το 10ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ