Δ.Ο.Π.Α.Κ.: Έναρξη λειτουργίας κλειστού κολυμβητηρίου

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Καρδίτσας κάνει γνωστό ότι την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου αρχίζει η λειτουργία του κλειστού κολυμβητηρίου για το κοινό και για τους συλλόγους για τη σεζόν 2018-2019.

Ποδηλατάδα στην Καρδίτσα για την Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας (ΕΟΣΚ) σε συνεργασία μέ τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας (ΠΟΚ) και τον Δήμο Καρδίτσας, το Σάββατο 22 Σεπτέμβρη, γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο, οργανώνουν ποδηλατάδα μέσα στην πόλη, θέλοντας να δώσουν το μήνυμα της ελαχιστοποίησης της χρήσης του αυτοκινήτου και την αύξηση της χρήσης του ποδηλάτου.

Εννέα ακίνητα στις παρυφές της Καρδίτσας μεταβιβάζονται στο Υπερταμείο

Εννέα ακίνητα, τα οποία βρίσκονται στις παρυφές της πόλης της Καρδίτσας, συμπεριλαμβάνονται στα χιλιάδες ανά την χώρα που περνάνε στο Υπερταμείο, κάτι που, σύμφωνα με το Υπουργείο ήταν ένα από τα 88 προαπαιτούμενα της τέταρτης αξιολόγησης.

ΤΟΕΒ Ταυρωπού: "Ο εκσυγχρονισμός συνεχίζεται !!!"

Στην παραλαβή του νέου αμεταχείριστου εκσκαπτικού μηχανήματος (τσάπα) προέβη ο οργανισμός μετά την αγορά στην οποία προχώρησε μέσω του ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού που διεξήχθη πριν από μερικούς μήνες.

Ευχαριστήριο της ΑΝΚΑ Α.Ε. για την προσφορά βρεφικών ειδών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο σε οικογένειες προσφύγων

Η Αναπτυξιακή Καρδίτσας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α.(ΑΝ.ΚΑ.Α.Ε.) υλοποιεί το έργο ESTIA σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Στις 12 Οκτωβρίου η 5η Γιορτή Δημοτικού Τραγουδιού – Τιμητικό αφιέρωμα στον Τάσο Κοτσιώλη

Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου και ώρα 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η 5η Γιορτή Δημοτικού Τραγουδιού που οργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και τον Δήμο Καρδίτσας.

Απολογισμός γ' τριμήνου λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δ. Καρδίτσας

Τα Κέντρα Κοινότητας είναι δομές που σχεδιάστηκαν από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ιδρύθηκαν σε Δήμους και χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ 2014-2020.

Καρδίτσα: Εικονικός απεγκλωβισμός από όχημα στο πλαίσιο της Εβδομάδας Κινητικότητας (+Φώτο +Βίντεο)

Σε εικονικό απεγκλωβισμό τραυματία από αυτοκίνητο που ενεπλάκη σε τροχαίο, προχώρησε σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία στα πλαίσια εκδήλωσης της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας που συμμετέχει ο Δήμος Καρδίτσας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time