Αναδείχθηκε ο ανάδοχος για παρεμβάσεις ύψους 500.000€ για την αντιπλημμυρική προστασία του υδατορέματος Καλέντζη

Παρεμβάσεις ύψους 500.000 ευρώ για την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος Καλέντζη θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα καθώς αναδείχθηκε ο ανάδοχος του έργου που περιλαμβάνει εργασίες σε μήκος περίπου 5 χλμ. στο τμήμα από την γέφυρα Μακρυχωρίου και ανάντη.

Υλοποίηση Ημερίδας Διάδοσης & Ευαισθητοποίησης προγράμματος Erasmus+ του “Θοδωρίδειου Κέντρου ΑμεΑ - Ορίζοντες”

Την Παρασκευή 15/10/2021 το «ΘΕΟΔΩΡΙΔΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑμεΑ-ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» πραγματοποίησε ημερίδα διάδοσης και ευαισθητοποίησης για την ολοκλήρωση της υλοποίησης του προγράμματος Erasmus+ με τίτλο «Αξιοποίηση καινοτόμων υπολογιστικών εργαλείων και λογισμικών ως μέσο για την άρση του αποκλεισμού νέων με κινητική και νοητική αναπηρία» και κωδικό «2020-1-EL01-KA104-077625».

Σε πλατεία Δ. Σιούφα θα μετονομαστεί η πλατεία Ακαδημίας - Το όνομα του ιατρού Ευστ. Μπαθρέλλου παίρνει οδός της Καρδίτσας

Αποφάσεις για αλλαγή ονόματος οδών και πλατειών αλλά και για ονοματοδοσία ανώνυμων δρόμων, θα κληθεί να πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, στην συνεδρίασή του, την προσεχή Τρίτη 19 Οκτωβρίου.

Παράταση μισθωμάτων κατά 2 έτη για 10 σχολικά κυλικεία της Β/βάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Καρδίτσας

Την παράταση των μισθωμάτων των σχολικών κυλικείων κατά δύο έτη αποφάσισε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρδίτσας.

Κάλεσμα από το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων στις συνδικαλιστικές οργανώσεις του νομού για κοινή σύσκεψη την Πέμπτη (21/10)

Το  σωματείο εμποροϋπαλλήλων και υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου Καρδίτσας καλεί  σε κοινή δράση και αγώνα για να μπλοκαριστεί η αντεργατική επίθεση κυβέρνησης και μεγαλοεργοδοτών και να μείνει στα χαρτιά ο νόμος 4808/2021, ο γνωστός νόμος- “έκτρωμα” του Χατζηδάκη. Για να δυναμώσει η πάλη των εργαζομένων για ζωή με αξιοπρέπεια και σύγχρονα δικαιώματα.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ