Σύμπραξη 1ου Πειραματικού ΓΕΛ και ΕΣΕΚ για την προσφορά πέλετ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία με φιλοπεριβαλλοντικό, αλλά και βαθιά εκπαιδευτικό και έντονο κοινωνικό χαρακτήρα παρουσιάστηκε το πρωί της Τετάρτης (8/2) κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που δόθηκε στο Δημαρχείο Καρδίτσας από τους φορείς που εμπλέκονται στην υλοποίησή της.

Ξεκίνησε το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης σε κτίριο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας

Το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου του 6ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας που ήδη ξεκίνησε να κατασκευάζεται επισκέφτηκε ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κ. Παναγιώτη Σβερώνη και τον Δ/ντη του σχολείου κ. Ι. Καλύβα.

ΚΤΕΛ Καρδίτσας: Κρατούν μειωμένα τα δρομολόγια τα απαγορευτικά στην κυκλοφορία

Με την προσδοκία ότι μέχρι το λεωφορείο να φθάσει στο επίμαχο σημείο, θα αρθεί το απαγορευτικό κυκλοφορίας, αναχώρησε από το ΚΤΕΛ Καρδίτσας το δρομολόγιο των 10:30 προς Αθήνα.

Ερωτήσεις για αδέσποτα και ανεπιτήρητα (ξανά) στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας

Το θέμα των ανεπιτήρητων ζώων στην περιοχή της Νεράιδας ήρθε για μία ακόμη μία φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, αλλά  σαφώς σε πιο ήρεμο πλαίσιο, καθώς έχει ξεκινήσει η διαδικασία με τον εργολάβο για την περισυλλογή των ζώων.

Δ.Σ. Καρδίτσας: Ασφαλτοστρώσεις, ηλεκτροφωτισμός και οφειλές «έσυραν το χορό» της αντιπαράθεσης

Το  καθιερωμένο κομμάτι έντασης που παρουσιάζεται σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας, δεν έλλειψε και από αυτή της 7ης Φεβρουαρίου.

Προς αλλαγή στέγης το Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας - Αποκαταστάσεις περιμένουν μουσείο Φλωράκη, Πινακοθήκη και ΚΔΑΠ Γιολδάση

Θέμα χρόνου είναι να αλλάξει στέγη το Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας, καθώς υπάρχει ζήτημα με το ενοίκιο που καλείται να πληρώσει.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ