Προσωρινός ανάδοχος για το έργο βελτίωσης σχολικών κτιρίων και προαυλίων του Δήμου Καρδίτσας

Την ανακήρυξη προσωρινού αναδόχου του έργου «Παρεμβάσεις βελτίωσης κτιρίων και αύλειων χώρων στα σχολικά συγκροτήματα Δήμου Καρδίτσας» συνολικού προϋπολογισμού 748.000 ευρώ με το ΦΠΑ 24% αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου στην τελευταία της συνεδρίαση.

Με επιτυχία συνεχίζονται τα 54α «Καραϊσκάκεια»

Ένα πολύχρωμο «μωσαϊκό» με χορούς και τραγούδια από την Πόλη και τη Σμύρνη μέχρι την Κρήτη και την Κέρκυρα και από το Μεξικό μέχρι το Καζακστάν ξετυλίχθηκε, το βράδυ της Παρασκευής 24 Ιουνίου, στη σκηνή της 54ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού Καραϊσκάκεια, στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (27/6 - 3/7) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (27 Ιουνίου - 3 Ιουλίου 2022) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Εγκρίθηκαν οι όροι επαναδημοπράτησης του περιβάλλοντος χώρου του νέου Δημαρχείου Καρδίτσας

Τους όρους επαναδημοπράτησης του έργου «Περιβαλλοντική αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου νέου Δημαρχείου και αισθητική σύνδεση με άλσος Παυσιλύπου» ενέκρινε κατά πλειοψηφία -μειοψηφούντος του κ. Β. Κρανιά-η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καρδίτσας.

«Καμπάνες» 30.000 ευρώ του ΕΦΚΑ στο ΔΟΠΑΚ για παλιές ασφαλιστικές εισφορές

Ποσό 30.000 ευρώ περίπου καλείται να πληρώσει ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Καρδίτσας, μετά την κοινοποίηση από την Τοπική Δ/νση του ΕΦΚΑ Πράξης Επιβολής Εισφοράς και Πράξης Επιβολής Πρόσθετης Επιβάρυνσης που αφορούν ασφαλιστικές εισφορές εργαζομένου του ΔΟΠΑΚ για την περίοδο 2011 έως 2016.

Η χορευτική ομάδα των ωφελουμένων του JOIN US θα συμμετέχει την Παρασκευή (24/6) στα "Καραϊσκάκεια"

Η Εταιρεία JOIN US ΟΕ ανταποκρίνεται πάντοτε και συμμετέχει ενεργά σε όλα τα δρώμενα της πόλης, αποβλέποντας αφενός, στην ισότιμη συμμετοχή των ατόμων με αναπηρία στα κοινά, αφετέρου στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για την αποδοχή της αναπηρίας ως μια μορφή της πραγματικότητας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ