Αποφάσεις της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για τη λειτουργία του Ιδρύματος κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022

Σχετικά με τη λειτουργία του Ιδρύματος κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ομόφωνα αποφάσισε τα εξής:

Το Σάββατο 31 Ιουλίου το 40ημερο Μνημόσυνο του Γεώργιου Διαμαντή

Τελούμε το Σάββατο 31 Ιουλίου 2021 από τον Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου της κοινότητας Αρτεσιανού Καρδίτσας 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Συζύγου, Πατέρα, Γιού, Αδελφού και Θείου Γεώργιου Διαμαντή.

Επανέναρξη λειτουργίας του Αρχαιολογικού Μουσείου Καρδίτσας

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας, το οποίο παρέμεινε κλειστό για το κοινό λόγω εργασιών μετά την κακοκαιρία ΙΑΝΟΣ που είχε πλήξει την περιοχή, θα επαναλειτουργήσει και θα δέχεται κανονικά επισκέπτες από την Κυριακή 1η Αυγούστου 2021, με ωράριο λειτουργίας 08.30 – 15:30 καθημερινά εκτός από Τρίτη. 

Από 1η Αυγούστου ξεκινούν εργασία στο Σύνδεσμο Ύδρευσης οι 4 συμβασιούχοι

Την απόφαση για την πρόσληψη 4 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 8 μηνών υπέγραψε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμου Καρδίτσας και Λοιπών Δήμων και μετά από σχετική προκήρυξη των θέσεων που είχε προηγηθεί.

Ι. Κολοβός: "Το συντριβάνι της πόλης της Καρδίτσας"

Αγαπητοί κάτοικοι και συνδημότες της πόλεως της Καρδίτσας, θα ήθελα να μας ενημερώσει ο Δήμαρχος Καρδίτσας. Γιατί δεν λειτουργεί το μοναδικό συντριβάνι της πόλεως μας εδώ και περίπου τρεις μήνες; Έχει κάποια βλάβη;

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ