Υποτονική η εορταστική περίοδος για την αγορά της Καρδίτσας - Στα "ρηχά" και η εκπτωτική περίοδος

Υποτονική ήταν η κίνηση στην αγορά της Καρδίτσας, την εορταστική περίοδο του Πάσχα και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κριθεί ικανοποιητική από πλευράς τζίρου.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (10-16/5) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (10-16 Μαΐου 2021) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Συνάντηση του Δημάρχου Καρδίτσας Β. Τσιάκου με τον Γ.Γ. Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης Γ. Βουτσινό

Τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκο επισκέφτηκε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου παιδείας αρμόδιος για θέματα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και δια Βίου Μάθησης κ. Αθανάσιος Βούτσινος.

Παρασκευή (07/05): 26 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 239 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Μεγάλος αριθμός αποφάσεων δημοσιεύθηκαν σήμερα Παρασκευή 7 Μαΐου από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών σχετικά με αποζημιώσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020 και σε συνέχεια των τριών αποφάσεων της 6ης Μαΐου 2021 που αφορούν επιχειρήσεις.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ