Επισκέψεις του Δημάρχου Καρδίτσας Β. Τσιάκου σε Μητρόπολη και Πορτίτσα

Τις Τοπικές Κοινότητες Μητρόπολης και Πορτίτσας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος στο πλαίσιο της ενημέρωσής του για ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα χωριά.

Το «μπελά» της βρήκε η ΔΕΥΑΚ από τις συνεχείς βλάβες λόγω «Ιανού»! (+Φώτο)

Μπορεί να πέρασαν πέντε ολόκληροι μήνες από εκείνη την καταστροφική βραδιά της 18ης-19ης Σεπτεμβρίου 2020, που ο μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός» έπληξε το Νομό Καρδίτσας, όμως οι συνέπειες εξακολουθούν να επηρεάζουν και να δυσκολεύουν την καθημερινότητα των κατοίκων του.

Δήμος Καρδίτσας: Επεκτάθηκαν οι συμβάσεις 25 συμβασιούχων στην καθαριότητα - "Ρουσφετολογικές" χαρακτηρίστηκαν από την Σωτ. Μπακαλάκου

Την επέκταση των συμβάσεων από τους 5 μήνες στους 8 για 25 άτομα στην καθαριότητα που προσλήφθηκαν στις 5 Φεβρουαρίου 2021 κλήθηκε να λάβει απόφαση χθες (25/2) η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καρδίτσας στην δια περιφοράς συνεδρίαση και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net.

13 συμβασιούχους θα προσλάβει η ΔΕΥΑ Καρδίτσας

Σε προσλήψεις συμβασιούχων 8μηνης διάρκειας θα προχωρήσει η ΔΕΥΑ Καρδίτσας μετά από σχετική απόφαση που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της Πέμπτης 25 Φεβρουαρίου και σε τροποποίηση παλαιότερης απόφασης που είχε ληφθεί στα μέσα του Ιανουαρίου.

ΕΒΕ Καρδίτσας: Εμπλουτισμός προτάσεων για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας ήταν από τους λίγους φορείς που συμμετείχαν στην πρώτη τηλεδιάσκεψη-διαβούλευση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Καρδίτσας, για την οποία σας είχε ενημερώσει με αναλυτικό ρεπορτάζ το KarditsaLive.Net.

Τριαντόπουλος: Προκαταβολή (20%) την ερχόμενη εβδομάδα για 252 επιχειρήσεις - Τα στοιχεία της πορείας των αποζημιώσεων

Η ΚΥΑ για να πληρωθούν προκαταβολή αποζημίωσης άλλες 252 επιχειρήσεις του ν. Καρδίτσας έχει υπογραφεί, σήμερα (25/2) παίρνει ΦΕΚ και αρχές της ερχόμενης εβδομάδας τα χρήματα θα μπουν στους λογαριασμούς.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 16 δικαιούχοι για το επίδομα των 600 ευρώ στους βοηθητικούς χώρους

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (600 ευρώ) που αφορά δικαιούχους βοηθητικών χώρων υπέγραψε την Τρίτη (9/2) ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ