Συνεχίζονται και μετά το τριήμερο οι καταλήψεις σε σχολεία της Καρδίτσας

Το συλλαλητήριο της περασμένης Παρασκευής δεν σήμανε και την λήξη των κινητοποιήσεων στα σχολεία της Καρδίτσας, καθώς μετά το τριήμερο της 25ης Μαρτίου τρία εξ αυτών τελούν υπό κατάληψη.

Με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Καρδίτσα (+Φώτο +Βίντεο)

Με τον καιρό να στέκεται κάτι παραπάνω από σύμμαχος παραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (25/3) η καθιερωμένη παρέλαση στο κέντρο της Καρδίτσας με την οποία κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Ημερίδα Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας στην Καρδίτσα: Η κοινωνική οικονομία είναι η επόμενη μέρα στην Αυτοδιοίκηση (+Φώτο +Βίντεο)

Η επόμενη μέρα για την Αυτοδιοίκηση, που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2019, είναι η κοινωνική οικονομία και για αυτό οι σημερινοί υποψήφιοι θα πρέπει να την συμπεριλάβουν στον προγραμματισμό τους.

35ο Π.Φ.Ε.Θ.Κ.: Στη Θεατρική Ομάδα «Φύρδην Μίγδην» η καλύτερη παράσταση - Στη Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου Κρήτης το βραβείο Κοινού

Πανηγυρικά και με τις ευχές όλων για ακόμα πιο ανοδική πορεία του θεσμού ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 23 Μαρτίου, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο, το 35ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας που οργάνωσε η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού και το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού.

Το 35ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας τίμησε τον Κων/νο Τζούμα

Τον σπουδαίο ηθοποιό, συγγραφέα και ραδιοφωνικό παραγωγό Κωσταντίνο Τζούμα τίμησε, το βράδυ της Παρασκευής 22 Μαρτίου, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο, το 35ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας που διοργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού και το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ν. Καρδίτσας: Ανησυχία στους συμβασιούχους των παιδικών σταθμών των Δήμων

Σοβαρό κίνδυνο να μείνουν χωρίς δουλειά αντιμετωπίζουν κάποιοι εκ των συμβασιούχων στους παιδικούς σταθμούς των Δήμων του ν. Καρδίτσας, μετά την απόφαση για υποχρεωτική φοίτηση των προνηπίων (από 4 χρονών και πάνω) στα νηπιαγωγεία.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ