Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (1-7/10) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (1-7 Οκτωβρίου 2023) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Υπ. Υγείας: Ενημέρωση για την ασφάλεια και καταλληλότητα του νερού στη Θεσσαλία - Οι αλλαγές που προέκυψαν από τα νέα δείγματα

Αναφορικά με την ασφάλεια και την καταλληλότητα του νερού στη Θεσσαλία, σας ενημερώνουμε ότι έως σήμερα 29/09/2023, 08:00 π.μ., έχουν πραγματοποιηθεί 1.208 λήψεις δειγμάτων. 

Παρασκευή 29/9 ώρα 15.00: Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας και της υπόλοιπης Θεσσαλίας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, κατά περίπτωση, λόγω των πρόσφατων δυσμενών καιρικών φαινομένων και της εκτέλεσης εργασιών για την αποκατάσταση βλαβών, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, έχει ως εξής:

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Γεωργ. Παπαδογούλα

Τελούμε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας της κοινότητας Δαφνοσπηλιάς Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας πατέρα και υιού Νικόλαου Γεωργ. Παπαδογούλα.

Καρδίτσα: Στα μισά χρήματα εκμισθώθηκε μετά από 4 χρόνια το λούνα παρκ της εμποροπανήγυρης

Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καρδίτσας ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκμίσθωσης του χώρου για τη λειτουργία λούνα παρκ, κατά την διάρκεια της ετήσιας εμποροπανήγυρης.

Πρόγραμμα ακολουθιών εορτασμού Παναγίας Γοργοϋπηκόου στον Ι.Ν. Αγίου Σεραφείμ Καρδίτσας

Γίνεται γνωστόν, ὅτι ἐπὶ τῇ ἑορτῇ τῆς Συνάξεως τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου τῆς Γοργοϋπηκόου, εἰς τὸν Ἱερὸν Ναὸν Ἁγίου Σεραφεὶμ θὰ τελεσθοῦν οἱ κάτωθι Ἱερὲς Ἀκολουθίες ἐνώπιον τῆς Ἱερᾶς καὶ Θαυματουργοῦ Εἰκόνος ποὺ θησαυρίζεται εἰς τὸν Ἱερὸν Ναόν:

Αίρονται απαγορεύσεις κυκλοφορίας οχημάτων στην Π.Ε. Καρδίτσας - Πως γίνεται η κυκλοφορία προς Λάρισα

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας αίρεται  η απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων λόγω αποκατάστασης του οδοστρώματος στο οδικό δίκτυο Ν. Καρδίτσας στα κάτωθι σημεία:

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Καρδίτσας: Δράση εμβολιασμού στον οικισμό "Μαύρικα"

Το Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας της Δ/νσης Κοινωνικής Πρόνοιας , Δημόσιας Υγείας  και Α.με.Α του Δήμου Καρδίτσας σε συνεργασία με την 5η ΥΠΕ, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, τον ΕΟΔΥ και την 2η ΤΟΜΥ Καρδίτσας πραγματοποίησαν δράση εμβολιασμού εντός του οικισμού “Μαύρικα” παιδιών ηλικίας 2 έως 16 ετών.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ