.
.

Καρδίτσα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του πολυνομοσχεδίου με αιχμές κατά του Εργατικού Κέντρου (+Φώτο +Βίντεο)

Ο νέος αναπτυξιακός νόμος και οι επιπτώσεις του στα εργατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που οργανώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (18/9) στην Καρδίτσα.

Καρδίτσα: Εκστρατεία ενημέρωσης του Δήμου και της Αστυνομίας για την ασφαλή χρήση του ποδηλάτου και την τήρηση του Κ.Ο.Κ.

Σύσκεψη για το ζήτημα της κίνησης ποδηλάτων σε πεζοδρόμους και πλατείες, καθώς και της τήρησης των κυκλοφοριακών κανόνων από την πλευρά των ποδηλατιστών πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Δημαρχείο Καρδίτσας με πρωτοβουλία της Δημοτικής αρχής.

ΕΕΣ Καρδίτσας: Έναρξη μαθημάτων για εθελοντές Νοσηλευτικής & Κοινωνικής Πρόνοιας

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνεχίζοντας την μακρά παράδοση των Εθελοντών του, απευθύνεται προς τους πολίτες για την στελέχωση της νέας γενιάς Εθελοντών. Η σύμπραξη της κοινωνίας και η προσφορά εθελοντικής βοήθειας ήταν ανέκαθεν στυλοβάτης και κινητήριος δύναμη για τον Ε.Ε.Σ.

Στο επίκεντρο του οικολογικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος η Καρδίτσα (+Βίντεο)

Ο τετραήμερος κύκλος της 19ης Οικολογικής Γιορτής Καρδίτσας ανοίγει αύριο Πέμπτη (19/9) το βράδυ, στο Παυσίλυπο και βάζει την Καρδίτσα στο επίκεντρο του οικολογικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος.

Καρδίτσα: Στην υπηρεσία της Εβδομάδας Κινητικότητας οι υπαίθριοι κατανεμητές του ΟΤΕ (+Φώτο)

Η Εβδομάδα Κινητικότητας που από την Δευτέρα υλοποιείται στο Δήμο Καρδίτσας έθεσε στην υπηρεσία της και τους υπαίθριους κατανεμητές του ΟΤΕ τους περισσότερο γνωστούς ως ΚΑΦΑΟ.

Το 4ο Γυμνάσιο συμμετείχε στην «Ευρωπαϊκή ομάδα κινητικότητας»

Στις εκδηλώσεις του Δήμου «Ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας» το 4ο Γυμνάσιο Καρδίτσας συμμετείχε με ένα τμήμα μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου χθες την Τρίτη 17-9-2019, το οποίο με συνοδεία καθηγητών και την καθοδήγηση ομάδας εργασίας του Δήμου δραστηριοποιήθηκε στη Ζωγραφική πεζοδρομίων, διαβάσεων.

Καρδίτσα: Νοέμβριο και βλέπουμε η στελέχωση και λειτουργία του βρεφονηπιακού του ΟΑΕΔ

Τελειωμό δεν έχουν, θα μπορούσε να πει κανείς, τα βάσανα του νέου βρεφονηπιακού σταθμού του ΟΑΕΔ που δεν πρόλαβε να λειτουργήσει και μπαίνει εκ νέου στην αναμονή λόγω έλλειψης προσωπικού.

Υπογράφηκε η σύμβαση για την ανανέωση του στόλου των οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλία

Με 48 νέα περιπολικά, 16 δίκυκλες μοτοσικλέτες, 3 οχήματα διερεύνησης ατυχημάτων, 51 πομποδέκτες αυτοκινήτων και 4 φορητά ραντάρ εξοπλίζονται Αστυνομικές Υπηρεσίες της Θεσσαλίας μέσω του ΕΣΠΑ μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ