.

"Τσεκούρι" από την Αποκεντρωμένη στο μισθό του προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. Καρδίτσας και τις αποζημιώσεις των μελών στις συνεδριάσεις

Με το ...μισό τελικά μισθό μηνιαίως απ' όσο αποφάσισε το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ και είχε ειπωθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας θα αμείβεται ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Καρδίτσας Κώστας Παπαλός σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net.

Μετόχι Αγίου Σεραφείμ: Βραδινό Ιερό Σαρανταλείτουργο για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο

Γίνεται γνωστό στους ευσεβείς χριστιανούς, ότι την περίοδο της Σαρακοστής των Χριστουγέννων στο Μετόχι του Αγίου Σεραφείμ στη Καρδίτσα, θα πραγματοποιηθεί ΒΡΑΔΥΝΟ ΙΕΡΟ ΣΑΡΑΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟ, όπου θα μπορούν να εξυπηρετηθούν και οι εργαζόμενοι της πόλεώς μας!

Δήμος Καρδίτσας: Έκκληση να μην καταλαμβάνονται πεζοδρόμια με κλαδιά και χόρτα

Από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Καρδίτσας παρακαλούνται οι δημότες να μην καταλαμβάνουν πεζοδρόμια εναποθέτοντας σωρούς κλαδιών από κλαδέματα δέντρων και θάμνων.

Τοποθετείται ο Χριστουγεννιάτικος φωτεινός θόλος στον κεντρικό πεζόδρομο (+Βίντεο)

Ο φωτισμός θα είναι ένα από τα ατού των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων στην Καρδίτσα, καθώς έχει εκπονηθεί και σχετική μελέτη για να αναδειχθεί τόσο η πόλη όσο και το εορταστικό κλίμα.

Καρδίτσα: Σε εξέλιξη η Γ.Σ. Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης – Στις 2 αρχίζουν οι εκλογές (+Φώτο +Βίντεο)

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10 περίπου το πρωί της Τρίτης 12 Νοεμβρίου, η Γενική Συνέλευση των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Καρδίτσας, που θα οδηγήσει στις κάλπες, στις 2 το μεσημέρι.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ