Νίκη από την πρώτη Κυριακή για τον Βασίλη Τσιάκο

Με τον καλύτερο τρόπο και με μηνύματα νίκης από την πρώτη Κυριακή ολοκληρώθηκαν αργά χθες το βράδυ οι περιοδείες του υποψηφίου Δημάρχου κ. Βασίλη Τσιάκου στις συνοικίες και τα χωριά του Δήμου μας.

99 αναγνωρισμένοι πρόσφυγες διαμένουν στην Καρδίτσα - Τι ισχύει για την έξοδό τους από το πρόγραμμα φιλοξενίας

Στους 99, σε σύνολο 293, ανέρχονται οι αναγνωρισμένοι πρόσφυγες που διαμένουν σήμερα στην Καρδίτσα, που σημαίνει ότι έχει εξεταστεί και εγκριθεί το αίτημα ασύλου που κατέθεσαν όταν εισήλθαν στην χώρα μας.

Ανοικτή επιστολή του υπ. Δημοτικού Συμβούλου Κόντου Θωμά (Μάκη) με το συνδυασμό "Καρδίτσα ο τόπος μας" και υπ. Δήμαρχο το Β. Τσιάκο

Δώστε  τη ψήφο ΣΑΣ εκεί που δεν θα πάει χαμένη αλλά κυρίως εκεί που δεν θα τη χρησιμοποιήσουν… εναντίον σας!

Προκηρύχθηκαν 8 θέσεις ιατρών Επιμελητών Β' για το Νοσοκομείο Καρδίτσας

Προκήρυξη για την πλήρωση οκτώ επί θητεία θέσεων ειδικευμένων ιατρών (Επιμελητών Β') στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας ανακοινώθηκε σήμερα 23 Μαΐου από το Διοικητή του νοσοκομείου Κ. Βάιο Βαρελά.

Ηλίας Σχορετσανίτης: Είναι ώρα να μετατρέψουμε το «εγώ» σε «εμείς» (+Φώτο +Βίντεο)

Την κεντρική του προεκλογική ομιλία πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης στην πλατεία Δικαστηρίων, ο υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας, επικεφαλής του συνδυασμού Ν.Ε.Σ.ΤΩΡ, κ. Ηλίας Σχορετσανίτης.

Περιοδείες του Βασίλη Τσιάκου, την Πέμπτη 23 Μαΐου - Την Παρασκευή η κεντρική ομιλία στην πλατεία Δικαστηρίων

Τις επισκέψεις στις συνοικίες  της πόλης της Καρδίτσας  συνεχίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας επικεφαλής του συνδυασμού «Καρδίτσα, ο τόπος μας» κ. Βασίλης Τσιάκος.

Κ. Παπαλός: Ο συνδυασμός μας είναι μια μεγάλη αυτοδιοικητική οικογένεια που δημιουργήθηκε απ’ την κοινωνία!!!

«Ο συνδυασμός μας αποτελείται από νέους και ικανότατους υποψηφίους, είναι πολιτικά ανεξάρτητος και ανοιχτός σε κάθε συνδημότισσα και συνδημότη να συζητήσει τα προβλήματα που τους απασχολούν και να βρει κοινά αποδεκτές λύσεις».

Ανεξάρτητη Προοδευτική Συμμαχία Πολιτών Καρδίτσας: "Το έργο μας - Το όραμά μας: Κοινωνική Φροντίδα και Αλληλεγγύη"

Δημιουργήσαμε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο υπηρεσιών κοινωνικής πολιτικής με στόχο την αποτελεσματική αξιοποίηση των πόρων και την άμεση στήριξη όσων έχουν ανάγκη.

Βασίλης Τσιάκος: Οφείλουμε να στηρίξουμε το έργο της τοπικής Αστυνομίας

Με τον ταξίαρχο της αστυνομικής διεύθυνσης,  με διοικητές όλων των υπηρεσιών αλλά και με το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης, συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας  κ. Βασίλης Τσιάκος.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ