Φ. Αλεξάκος: Καμία χαλάρωση στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στην Καρδίτσα

Δεν υπάρχει καμία χαλάρωση στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στην Καρδίτσα, αλλά ούτε στην ενημέρωση δημοτών και καταστηματαρχών για τα όσα ισχύον και επιβάλλεται να τηρούν.

Φ. Αλεξάκος: Ο Δήμος λειτούργησε καλύτερα από κάθε άλλη φορά την περίοδο της κακοκαιρίας

Τα θέματα του καθαρισμού των χιονιών αλλά και την έλλειψης νερού σε ορισμένα χωριά, την περίοδο της κακοκαιρίας, ήρθαν με την μορφή ερωτήσεων από τον κ. Αντωνίου και την κ. Τσιρέπα στο  Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης (17/1).

Πολεοδομικά πρωτόγνωρες καταστάσεις στις Δημοτικές Ενότητες Κάμπου και Μητρόπολης (+Βίντεο)

Πρωτόγνωρες καταστάσεις όχι μόνο σε επίπεδο νομού αλλά πανελλαδικά περιγράφηκαν στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας, σε ότι αφορά στο τι ισχύει για κομμάτια του πολεοδομικού σχεδιασμού στις Δημοτικές Ενότητες Κάμπου και Μητρόπολης.

10ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας: Ασφαλής χρήση του διαδικτύου σε μικρές ηλικίες

Αποτελεί κοινή παραδοχή ότι οι διαδραστικές τεχνολογίες, όπως το διαδίκτυο και το κινητό τηλέφωνο, αποτελούν χρηστικά εργαλεία: επικοινωνίας, μάθησης, δημιουργίας, διασκέδασης, εργασίας. Το διαδίκτυο είναι πια στη ζωή μας με τα θετικά του και τα αρνητικά του.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε τμήματα 21 δρόμων της Καρδίτσας - Δείτε ποιους δρόμους αφορά

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήµατος από Πέμπτη 17 έως και Παρασκευή 18 Ιανουαρίου και ώρες 07:00΄- 15:00΄ λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου, επί των τμημάτων των ακόλουθων οδών της Καρδίτσας:

Παραιτήθηκαν οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Τις παραιτήσεις τους στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό υπέβαλλαν οι έξι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες στο τέλος του περασμένου έτους με τον Περιφερειάρχη να τις κάνει αποδεκτές στις 28 Δεκεμβρίου 2018.

Στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων, ως προσκεκλημένες ομιλήτριες, μαθήτριες του 4ου ΓΕΛ Καρδίτσας

Την ευκαιρία να συμμετάσχουν, ως προσκεκλημένοι ομιλητές, στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων (ΠΕΒ) είχαν τρεις μαθήτριες κι ένας καθηγητής του 4ου Γενικού Λυκείου Καρδίτσας.

Παρατείνεται η έκθεση του Εικαστικού Ομίλου που φιλοξενείται στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας

Παρατείνεται ως την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 η έκθεση του Εικαστικού Ομίλου που φιλοξενείται στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας. Πρόκειται για την ετήσια έκθεση του Ομίλου, στην οποία παίρνουν μέρος τα περισσότερα ενεργά μέλη του.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ