.

Πορεία έργων που εκτελούνται και δρομολογούνται στην Π.Ε. Καρδίτσας παρουσίασε ο Κ. Αγοραστός (+Φώτο +Βίντεο)

Στην πορεία έργων που υλοποιούνται και άλλων που βαίνουν προς υλοποίηση, στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, αναφέρθηκε σήμερα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Συνάντηση Δημάρχου Καρδίτσας με τους Ακαδημαϊκούς για τη νέα "αρχιτεκτονική" του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των Διοικήσεων του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Θεσσαλίας, καθώς και τους Προέδρους όλων των Τμημάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που εδρεύουν στην Καρδίτσα με θέμα την προωθούμενη νέα “αρχιτεκτονική” του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το νέο ακαδημαϊκό τοπίο που διαμορφώνει για την περιοχή μας είχε την Τετάρτη 14/11 ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκος.

Καρδίτσα: Τρεις απεργιακές συγκεντρώσεις μικρής συμμετοχής και διάρκειας (+Φώτο +Βίντεο)

Δεν είχαν την αναμενόμενη συμμετοχή οι απεργιακές συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Τετάρτης στην Καρδίτσα, στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ.

Από την πύλη ξεκίνησε το «χτίσιμο» της Παυσιλυπούπολης (+Φώτο +Βίντεο)

Από τη φαντασμαγορική πύλη που συνάδει με τον παραμυθένιο χαρακτήρα του Χριστουγεννιάτικου πάρκου της Καρδίτσας, ξεκίνησε το χτίσιμο της φετινής Παυσιλυπούπολης.

«Ξεμπλόκαρε» οριστικά και προχωράει το Διοικητήριο Καρδίτσας (+Φώτο)

Οι περιπέτειες του Διοικητηρίου Καρδίτσας φαίνεται ότι πήραν τέλος καθώς πλέον οι εργασίες προχωράνε κανονικά και το καλοκαίρι του2019 φαίνεται ως πιθανότερο διάστημα παράδοσης του έργου.

Υπογράφηκαν δύο συμβάσεις για υλοποίηση έργων αποκατάστασης ζημιών στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας

Συμβάσεις έργων συνολικού προϋπολογισμού 2,7 εκατ. ευρώ για την υλοποίηση έργων αποκατάστασης ζημιών στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ