.

Ξεκινούν οκτάμηνη εργασία άλλοι 5 άνεργοι στο Δήμο Παλαμά

Την πρόσληψη 5 ανέργων στο Δήμο Παλαμά μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ από την Πεμπτη 15 Νοεμβρίου έως και 14 Ιουλίου 2019 ανακοίνωσε με απόφασή του ο Δήμαρχος Παλαμά Γ. Σακελλαρίου.

Υπεγράφη η σύμβαση παραχώρησης χώρου από τον Δήμο Παλαμά για την εγκατάσταση μονάδας αποσυμπίεσης φυσικού αερίου

Στην υπογραφή παραχώρησης χώρου του Δήμου Παλαμά για την τοποθέτηση της μονάδας αποσυμπίεσης φυσικού αερίου, με σκοπό την τροφοδότηση της περιοχής του Παλαμά, προχώρησαν ο Δήμαρχος Παλαμά Γ. Σακελλαρίου και ο Γενικός Δ/ντης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Λ. Μπακούρας σήμερα Δευτέρα (12/11).

Ανακοίνωση του Δήμου Παλαμά για τους χρήστες παρόχθιων ρευμάτων

Παρακαλούνται ΟΛΟΙ οι χρήστες παρόχθιων ρευμάτων να δηλώσουν τις συνολικές ώρες κατανάλωσης ρεύματος σε κάθε παρόχθιο (Υ) που χρησιμοποίησαν την αρδευτική περίοδο 2018, με καταλυτική ημερομηνία την 30 Νοεμβρίου 2018 προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία βεβαίωσης των ατομικών τους λογαριασμών.

Συμπαράσταση στους σπουδαστές των ΤΕΙ - Δήλωση των εκλεγμένων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Βρίσκονται σε εξέλιξη οι κινητοποιήσεις των σπουδαστών των τμημάτων ΤΕΙ που λειτουργούν στην Καρδίτσα. Κινητοποιήσεις που εκφράζουν με μαχητικό τρόπο την αντίθεση τους στο νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας.

Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους της Π.Ε. Καρδίτσας - Δείτε πότε και που

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας θα προχωρήσει σε διανομή προϊόντων (οπωρολαχανικών, ειδών βασικής υλικής συνδρομής και ειδών παντοπωλείου), στους ωφελούμενους του προγράμματος.

Στο 9ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο συμμετείχαν μαθητές του ΓΕΛ Προαστίου

Στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων πραγματοποιήθηκε το 9ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο υπο την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας & με οργάνωση του Κέντρου Επιστημονικών Ερευνών Γ. Μπεχράκης.

Ανακοίνωση του Συλλόγου Μελισσοκόμων Καρδίτσας για την εξιχνίαση κλοπής μελισσιών

Μετά την εξιχνίαση της κλοπης των 71 μελισσιών στον Παλαμά Καρδίτσας απο το αστυνομικό τμήμα Παλαμά, ο σύλλογος μελισσοκόμων Καρδίτσας νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως τον διοικητή και τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Παλαμά που υπερέβαλλαν εαυτόν στην προσπάθεια εξιχνίασης της κλοπής των μελισσιών απο την περιοχή του Παλαμά.

Ευχαριστήριο μήνυμα του 1ου Γυμνασίου Παλαμά

Ευχαριστούμε την «Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ηρακλή Παλαμά» και τον «Γυμναστικό Σύλλογο Τιτάνα» για την ευγενική τους χορηγία σε υλικό Καλαθοσφαίρισης – Πετοσφαίρισης και Ποδοσφαίρου στο 1ο Γυμνάσιο Παλαμά.

Ιερά Μητρόπολη: Νέος Πρωτοπρεσβύτερος και Αρχιερατικός Επίτροπος Παλαμά (+Φώτο)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018, χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού, επί τη εορτή των αγίων και ενδόξων αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού και ομίλησε στον ομώνυμο Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Παλαμά.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ