Ενεργειακή Κοινότητα θα συστήσει ο Δήμος Παλαμά

Τη σύσταση Ενεργειακής Κοινότητας δρομολογεί ο Δήμος Παλαμά με προοπτική τη δημιουργία φωτοβολταϊκού πάρκου για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας που θα διαθέτει στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ και θα τη συμψηφίζει με τις καταναλώσεις του για τον ηλεκτροφωτισμό, αλλά και για την  λειτουργία των αρδευτικών αντλιοστασίων του, ενώ θα μπορεί μέσω αυτής να καλύπτει και κοινωνικές ανάγκες στηρίζοντας ευάλωτα νοικοκυριά του δήμου.

Πρεμιέρα και …«βαρόμετρο» το αγροτικό συλλαλητήριο της Πέμπτης στο δρόμο Παλαμά- Ιτέας (+Βίντεο)

Κάλεσμα στο αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο του νομού Καρδίτσας  να συμμετάσχει μαζικά στις κινητοποιήσεις που οργανώνει η ΕΟΑΣΚ, αρχής γενομένης από το συλλαλητήριο που προγραμματίζεται την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου στη γέφυρα Σταυρού στο δρόμο Παλαμά- Ιτέας με κύριο αίτημα την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων, απηύθυναν ο Πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ κ. Κων.Τζέλλας και οι Πρόεδροι των Αγροτικών Συλλόγων Παλαμά κ. Σωτ. Αντωνίου Λεύκης κ.Αρ. Πολυγένης και Κοσκινά κ. Απ. Κωστόπουλος, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου.

Προσαρμογή μαθητικών δρομολογίων από αστικό και υπεραστικό ΚΤΕΛ - Αναβάλλεται το πρωινό (24/1) για Αθήνα

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε το KarditsaLive.Net από το υπεραστικό και αστικό ΚΤΕΛ, με αφορμή την διαφοροποίηση της ώρας έναρξης των σχολείων λόγω παγετού, θα υπάρξει και προσαρμογή των δρομολογίων.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ