.
.

Αλλάζει η σύνθεση του 5μελούς της κοινότητας Γοργοβιτών του Δήμου Παλαμά

Αλλαγή στη σύνθεση του 5μελούς συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Γοργοβιτών στο Δήμο Παλαμά μετά τη μη αποδοχή -δια της ορκωμοσίας- του συμβούλου Αργύρη Καψάλη από την παράταξη "Νέα Πορεία Παλαμά".

Σύσκεψη για το βαμβάκι διοργανώνει (20/9) η ΕΟΑΣΚ στον Παλαμά (+Βίντεο)

Κάλεσμα στους Αγροτικούς Συλλόγους για συμμετοχή σε σύσκεψη με αντικείμενο το βαμβάκι, απεύθυνε, μέσω συνέντευξης τύπου, η ΕΟΑΣΚ, για την Παρασκευή 20/9, στις 7:30 το απόγευμα, στο Κέντρο Πολλαπλών Χρήσεων στον Παλαμά.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας (16-18/9) σε δρόμους του Παλαμά για εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήµατος Δευτέρα 16 έως και Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου και ώρες 07:00΄- 15:00΄ λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου, επί των τμημάτων των ακόλουθων οδών στον Παλαμά:

"Συνεργασία του Δήμου Παλαμά με την Κτηνιατρική Υπηρεσία για την αποτροπή της μετάδοσης της Αφρικανικής Πανώλους των χοίρων"

Την Πέμπτη 12/09/2019 και ώρα 10:00π.μ. πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Κέντρο Πολλαπλών Χρήσεων, του Δήμου Παλαμά, με θέμα «Αφρικανική Πανώλη των Χοίρων», παρουσία του Δημάρχου κ. Σακελλαρίου και όλων των Προέδρων των Κοινοτήτων του Δήμου.

Αποδόθηκε στους Δήμους η 3η κατανομή (2019) για τις λειτουργικές δαπάνες σχολείων

Τη Γ΄ Κατανομή ποσού 28.000.000,00 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2019, σε όλους τους Δήμους της Χώρας, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους γνωστοποίησε το Υπουργείο Εσωτερικών.

Η αντιδήμαρχος Ουρανία Φουντα για τη ρύθμιση οφειλών στο Δήμο Παλαμά

Ο Δήμος Παλαμά εφιστά την προσοχή των δημοτών, καθώς αυτή την περίοδο και μέχρι τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου που ολοκληρώνεται η σχετική προθεσμία,  οι οφειλέτες του Δήμου Παλαμά μπορούν να προβούν σε συμφέρουσα ρύθμιση των οφειλών τους μέχρι 100 δόσεις και παράλληλη διαγραφή του συνόλου ή μέρους προσαυξήσεων που έχουν επιβληθεί, ανάλογα με τη ρύθμιση.

Ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακού περιεχομένου θα διανείμουν οι αστυνομικοί στα σχολεία της Θεσσαλίας

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα διανεμηθούν από αστυνομικούς στους μαθητές και τους γονείς ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακού περιεχομένου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ