Η στάθμη του Ενιππέα επιβάλει επιφυλακή στο Δ. Παλαμά - Κάλεσμα στον ΕΛΓΑ για πρώτη εκτίμηση

Για μια ακόμη μέρα ο Δήμος Παλαμά αλλά και η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας βρίσκονται σε επιφυλακή για να παρέμβουν, σε περίπτωση που χρειαστεί, στην περιοχή του Βλοχού, αφού ο κίνδυνος δεν έχει ακόμα εκλείψει.

Αίτημα να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Παλαμά

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρωί της Δευτέρας (6/4) η διαδικασία υποβολής αιτήματος για την κήρυξη του Δήμου Παλαμά σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας, λόγω των προβλημάτων που δημιούργησε η κακοκαιρία.

Σε αυξημένη επιφυλακή για τα νερά ο Δ. Παλαμά - Ζημιές σε καλλιέργειες πεπονιού, τριφυλλιού και αραβόσιτου (+Φώτο)

Μεγαλώνουν τα προβλήματα στο Δήμο Παλαμά από την κακοκαιρία αλλά τουλάχιστον δεν έχουν προς το παρόν (ευτυχώς) επαληθευθεί οι φόβοι για να μπουν στο πλημμυρικό κάδρο οικισμοί.

Κακοκαιρία: Ανησυχία και για οικισμούς στο Δ. Παλαμά - Πολλά πλημμυρισμένα στρέμματα στο Δ. Σοφάδων (+Φώτο +Βίντεο)

Οι Δήμοι Παλαμά και Σοφάδων αντιμετωπίζουν τα σημαντικότερα προβλήματα από την συνεχιζόμενη κακοκαιρία και υπάρχει έντονη αγωνία για το πόσο θα αυξηθούν τα πλημμυρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες.

Ελεγχόμενη αλλά και… απειλητική η στάθμη των ποταμών στην Π.Ε. Καρδίτσας (+Φώτο)

Σε υψηλά επίπεδα βρίσκονταν το απόγευμα του Σαββάτου (4/4) η στάθμη στα ποτάμια και τα αρδευτικά κανάλια στην Π.Ε. Καρδίτσας αλλά όχι σε σημείο που να απειλεί τουλάχιστον για την συγκεκριμένη ημέρα.

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά: Μ. Τρίτη, 14 Απριλίου “Βγαίνουμε από το σπίτι για να δώσουμε αίμα”

Αγαπητοί αιμοδότες...

Αυτή τη δύσκολη περίοδο είναι, περισσότερο από ποτέ, αναγκαίο να συμμετέχουμε σε αιμοδοσίες που διοργανώνονται ανά την Ελλάδα. Μια τέτοια διοργανώνει ο Σ.Ε.Α. Παλαμά.

Απαγόρευση στάθμευσης έμπροσθεν του ταχυδρομικού καταστήματος των ΕΛ.ΤΑ. στον Παλαμά

Απόφαση να τοποθετηθούν δυο ρυθμιστικές πινακίδες έμπροσθεν του Ταχυδρομικού Καταστήματος των ΕΛ.ΤΑ., επί της οδού Γεωργίου Καραϊσκάκη 14, οι οποίες θα απαγορεύουν την στάθμευση όλων των οχημάτων πλην των υπηρεσιακών οχημάτων του Ταχυδρομικού Καταστήματος, κατά τις ημέρες και ώρες εργασίας έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ