Ν. Καρδίτσας: Replay στην πρόταση προς το υπουργείο για τα προνήπια

Χωρίς καμία διαφοροποίηση σε σχέση με πέρυσι ήταν η πρόταση που υποβλήθηκε από την πλευρά του ν. Καρδίτσας για το που θα πρέπει να ενταχθούν τα προνήπια το σχολικό έτος 2019-2020.

Κυριακή 13/1 ώρα 08.50: Κατάσταση οδικού δικτύου στην Π.Ε. Καρδίτσας και την υπόλοιπη Θεσσαλία

Με πρωινή της ανακοίνωση (Κυριακή 13/1 ώρα 08.30) η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική ΔΙεύθυνση Θεσσαλίας γνωστοποιεί την κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανά Διεύθυνση Αστυνομίας:

Σάββατο 12/1 ώρα 20.00: Κατάσταση οδικού δικτύου στην Π.Ε. Καρδίτσας και την υπόλοιπη Θεσσαλία

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (ώρα αναφοράς 19.00) η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας ανά Διεύθυνση Αστυνομίας:

Μειώνεται η στάθμη των ποταμών στην περιοχή του Παλαμά

Καλύτερη σε γενικές γραμμές η κατάσταση με το ύψος της στάθμης των νερών στα ποτάμια σήμερα όπως τόνισε στην επικοινωνία που είχε μαζί του το KarditsaLive.Net ο Δήμαρχος Παλαμά Γ. Σακελλαρίου.

Σάββατο 12/1 ώρα 09.30: Κατάσταση οδικού δικτύου στην Π.Ε. Καρδίτσας και την υπόλοιπη Θεσσαλία

Με πρωινή ανακοίνωσή της το Σάββατο (12/1) η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας γνωστοποιεί την κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανά Διεύθυνση Αστυνομίας με ώρα αναφοράς 09.00:

Νέα ανακοίνωση του Συνδέσμου Ύδρευσης για τα προβλήματα στην υδροδότηση των πεδινών χωριών

Ο Σύνδεσμος Ύδρευσης Δήμου Καρδίτσας & λοιπών Δήμων ενημερώνει ότι τα προβλήματα ελαττωμένης πίεσης ή/και ανεπάρκειας νερού που παρουσιάστηκαν στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα οφείλονται στην υπερκατανάλωση που σημειώνεται κατά τις περιόδους παγετού,

Ανεβαίνουν τα νερά των ποταμών: Διακόπηκε η κυκλοφορία στο δρόμο Ιτέα - Πέτρινο

Προβλήματα πλημμυρών ξεκίνησαν από το μεσημέρι σήμερα Παρασκευή (11/1) στα πεδινά του νομού μας και μετά τις έντονες χιονοπτώσεις και βροχές που είχαμε το τελευταίο 10ήμερο.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ