Περιοχές χωρίς ρεύμα τμήμα στο Δήμο Παλαμά - Πλημμύρισαν από την βροχή καλλιεργείς βαμβακιού

Μπορεί όλα τα ποτάμια που διαρρέουν τον Δήμο Παλαμά να είναι σε πολύ χαμηλό, προς το παρόν επίπεδο αλλά το βρόχινο νερό έχει πλημμυρίσει καλλιέργειες βαμβακιού ενώ και έχουμε και διακοπές ρεύματος.

Εργασία ξεκινούν άλλοι 12 άνεργοι του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ στο Δήμο Παλαμά

Άλλοι 12 άνεργοι στο Δήμο Παλαμά ξεκινούν εργασία μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ και μετά την οριστικοποίηση των πινάκων στις 3 Αυγούστου 2020.

Έναρξη εγγραφών στο Δημοτικό Ωδείο Παλαμά

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Δημοτικό Ωδείο Παλαμά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν, λαμβάνοντας όλα τα ατομικά μέτρα προστασίας λόγω covid 19, το κέντρο πολλαπλών χρήσεων του δήμου  (Πατριάρχου Γρ. Ε’ κ’ Παπάγου) και να εγγραφούν δηλώνοντας το μουσικό όργανο που επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

Έπεσαν οι υπογραφές της σύμβασης για την "Ενεργειακή Αναβάθμιση του Δημαρχείου Παλαμά"

Υπεγράφη σήμερα Τετάρτη (16/9) η σύμβαση κατασκευής του έργου για την "Ενεργειακή Αναβάθμιση του Δημαρχείου Παλαμά" με το ύψος της δαπάνης να ανέρχεται στο ποσό των 147.413,28 ευρώ μεταξύ του Δημάρχου Παλαμά Γ. Σακελλαρίου και της αναδόχου εταιρίας - κοινοπραξίας Χανης Βαιος – Ζαρκάδας Δημήτριος.

Συνεδριάζει δια περιφοράς την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου το Δ.Σ. Παλαμά

Συνεδριάζει δια περιφοράς λόγω των μέτρων περιορισμού του κορονοϊού την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά για συζήτηση και λήψη απόφασης στα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Προσοχή: Απατεώνες τηλεφώνησαν και προσπάθησαν να αποσπάσουν χρήματα μέσω της υπηρεσίας "λεπτά στο λεπτό"

Δύο τουλάχιστον τηλεφωνήματα με σκοπό να εξαπατήσουν επαγγελματίες στο Δήμο Παλαμά και στην Καρδίτσα είχαμε σήμερα Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ