Αποδόθηκε στους Δήμους η 4η κατανομή (2020) για τις λειτουργικές δαπάνες σχολείων

Τη Δ΄ Κατανομή ποσού 28.000.000,00 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2020, σε όλους τους Δήμους της Χώρας (332), για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους υπέγραψε στις 1 Δεκεμβρίου η Υπηρεσιακή Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Γεωργία Βαλατσου.

Τρίτη (1/12): 6 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 73 αποφάσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Rapid tests για COVID-19 στο Παλαμά με τη διαδικασία drive-through

Ο Δήμος Παλαμά σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και την Περιφέρεια Θεσσαλίας θα πραγματοποιήσει δωρεάν  Rapid test για ανίχνευση του κορωνοϊού σε όσους δημότες του το επιθυμούν, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου από τις 09.00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι στον χώρο του Δημοτικού Πάρκου (χώρος κλειστού γυμναστηρίου).

ΕΟΑΣΚ σε Κ. Νούσιο: Άμεσα καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες αγρότες και έναρξη αντιπλημμυρικών και αρδευτικών έργων! (+Βίντεο)

Πράξη έκαναν σήμερα (Τρίτη 1/12) τις  πρόσφατες εξαγγελίες της ΕΟΑΣΚ ο πρόεδρος κ. Κώστας Τζέλλας και ο Γραμματέας κ. Γιάννης Τσιούτρας για συνεχείς παραστάσεις διαμαρτυρίας σε εμπλεκόμενους φορείς της περιοχής μας, προκειμένου να προωθηθούν προς επίλυση σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Καρδιτσιώτες αγρότες.

Για την άνοιξη μετατέθηκε η ύδρευση της ανατολικής πλευράς του νομού από τη λίμνη Σμοκόβου

Για το 2021 μεταφέρεται η έναρξη της ύδρευσης της ανατολικής πλευράς του νομού από την λίμνη Σμοκόβου, που αφορά 42 τοπικές κοινότητες και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη, της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Εργασία ξεκινούν άλλοι 2 άνεργοι του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ στο Δήμο Παλαμά

Άλλοι 2 άνεργοι ξεκινούν εργασία στο Δήμο Παλαμά μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ και μετά την οριστικοποίηση των πινάκων στις 3 Αυγούστου 2020.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ