Δύο προσλήψεις συμβασιούχων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας

Σε δύο προσλήψεις συμβασιούχων προχωρά η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας που θα απασχοληθούν σε αρχαιολογικές εργασίες στο πλαίσιο της πράξης “ΕΠ. Ο. Λάρισας – Καρδίτσας: κατασκευή τμήματος παράκαμψης Συκεώνας”.

Παρουσία του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων παραχωρήθηκαν στο Δήμο Παλαμά 313 στρέμματα του πρώην Κέντρου Γεωργικής Έρευνας (+Φώτο +Βίντεο)

Παραχωρήθηκαν σήμερα (Τρίτη 21/5) και επίσημα δωρεάν από τον Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στον Δήμο Παλαμά, 313 στρέμματα που ανήκαν στο πρώην Κέντρο Γεωργικής Έρευνας.

Στο δίκτυο φυσικού αερίου στα μέσα του καλοκαιριού ο Δήμος Παλαμά

Έως και τα μέσα Ιουλίου 2019, η περιοχή του Δήμου Παλαμά θα τροφοδοτηθεί με φυσικό αέριο, όπου θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα εγκατάστασης του σταθμού αποσυμπίεσης καθώς και ο βασικός σχεδιασμός επέκτασης του δικτύου.

Στον Παλαμά την Τρίτη (21/5) ο Υπουργός Στ. Αραχωβίτης για τη δωρεάν παραχώρηση στο Δήμο Παλαμά δύο ακινήτων

Υπογράφηκε η απόφαση για τη δωρεάν παραχώρηση στο Δήμο Παλαμά δύο ακινήτων του πρώην Σταθμού Γεωργικής Έρευνας Παλαμά για κοινωφελή σκοπό υπέγραψε στις 17 Μαΐου ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης.

Περιοδεία συνδυασμού "Δυνατή Καρδίτσα" σε υπηρεσίες Δήμου Καρδίτσας, Ξινονέρι και Κρύα Βρύση

Υπηρεσίες και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Καρδίτσας θα επισκεφθεί την Δευτέρα 20/5/2019, ο Συνδυασμός «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ», με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Κώστα Παπαλό.

Στην πρόσληψη 4 συμβασιούχων νηπιαγωγών προχωρά ο Δ.Ο.Π.Α.Π.Α. Παλαμά

Στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού 4 ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του των Παιδικών Σταθμών Παλαμά και Προαστίου γνωστοποίησε ο Δ.Ο.Π.Α.Π.Α. Παλαμά.

Δήμος Παλαμά: Όλοι οι υποψήφιοι για τις Δημοτικές εκλογές όπως ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 11 Μαΐου από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Καρδίτσας η ανακήρυξη των συνδυασμών των Υποψηφίων Δημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Συμβούλων Κοινοτήτων και υποψηφίων Προέδρων Κοινοτήτων του Δήμου Παλαμά για τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 για την ανάδειξη των δημοτικών αρχών.

Ανακηρύχθηκαν όλοι οι συνδυασμοί από το Πρωτοδικείο Καρδίτσας

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 26ης Μαΐου μπήκαμε από το μεσημέρι του Σαββάτου (11/5), με την ανακήρυξη των συνδυασμών για τους Δήμους και τις κοινότητες από το Πρωτοδικείο Καρδίτσας.

Πήραν Φ.Ε.Κ. οι Τομείς και οι Ειδικότητες των Επαγγελματικών Λυκείων για το σχ. έτος 2019-2020 - Ποιοι θα λειτουργήσουν στη Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας

Στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης (Β’1515/07-05-2019) δημοσιεύτηκε η υπουργική απόφαση για τον καθορισμό των Τομέων και Ειδικοτήτων που θεσμοθετούνται ανά Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑΛ) του Ν.4386/2016, για το σχολικό έτος 2019-2020.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ