Προς δημοπράτηση η ενεργειακή αναβάθμιση του δημοτικού παιδικού σταθμού στον Παλαμά

Την έγκριση για την δημοπράτηση της ενεργειακής αναβάθμισης του παιδικού σταθμού Παλαμά, συνολικού προϋπολογισμού 80.000 ευρώ έδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Νέες αρδευτικές γεωτρήσεις θα δημιουργηθούν στη Δ.Ε. Φύλλου

Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας εντάχθηκε αρδευτικό έργο για την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας μετά από σχετική απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας.

Τα τμήματα 2ης ξένης γλώσσας στα 4/Θέσια και άνω Δημοτικά Σχολεία της Π.Ε. Καρδίτσας

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Δρ Γεώργιος Δοδοντσάκης υπέγραψε χθες Παρασκευή 10 Ιουλίου την απόφαση για τα τμήματα 2ης ξένης γλώσας που θα δημιουργηθούν σε 4θέσια και άνω σχολεία της Π.Ε. Καρδίτσας για το σχολικό έτος 2020-2021.

Αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες στα Λύκεια της Καρδίτσας - Οι μαθητές που πρώτευσαν (+Βίντεο)

Περί τις 12 το μεσημέρι και μετά άρχισε η ανάρτηση των βαθμολογιών στα Λύκεια της Καρδίτσας, δίνοντας τέλος στην αγωνία των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Συνεδριάζει την Τρίτη 14 Ιουλίου το Δ.Σ. Παλαμά

Συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων περιορισμού του κορονοϊού την Τρίτη 14 Ιουλίου και ώρα 20.30 το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά για συζήτηση και λήψη απόφασης στα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ