Ν. Καρδίτσας: Ανησυχία στους συμβασιούχους των παιδικών σταθμών των Δήμων

Σοβαρό κίνδυνο να μείνουν χωρίς δουλειά αντιμετωπίζουν κάποιοι εκ των συμβασιούχων στους παιδικούς σταθμούς των Δήμων του ν. Καρδίτσας, μετά την απόφαση για υποχρεωτική φοίτηση των προνηπίων (από 4 χρονών και πάνω) στα νηπιαγωγεία.

Συγχαίρει τα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ του ΓΕΛ Παλαμά ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου

«Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΓΕΛ Παλαμά συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ κοριτσιών του Λυκείου και τον προπονητή τους για την κατάκτηση του σχολικού πρωταθλήματος Θεσσαλίας.

Διακρίσεις του 1ου Γυμνασίου Παλαμά στους Αγώνες Λόγου του κολλεγίου Ανατόλια

Ο όμιλος ρητορικής του 1ου Γυμνασίου Παλαμά συμμετείχε με επιτυχία στους πανελλήνιους Αγώνες Λόγου που διεξήγαγε το κολέγιο Ανατόλια της Θεσσαλονίκης από τις 15 έως και τις 17 Μαρτίου 2019.

Δράσεις στήριξης της αγοράς το Πάσχα ενέκρινε το Δ.Σ. του ΕΒΕ Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Δράσεις στήριξης της τοπικής αγοράς ενόψει του Πάσχα, ενέκρινε στην συνεδρίαση της Πέμπτης (21/3) το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, με ομόφωνη απόφασή του.

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Παλαμά στην κορυφή της εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην Ελλάδα!

Την Κυριακή 17 Μαρτίου, το 1ο Δ.Σ. Παλαμά διακρίθηκε με την 1η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, στην κατηγορία “Ο εποικισμός του Άρη – Stories of tomorrow ”.

Νίκη και πρόκριση στον τελικό για τα κορίτσια του 5ου ΓΕΛ Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία το 5ο ΓΕΛ Καρδίτσας κέρδισε με 2-0 σετ το ΓΕΛ Παλαμά και προκρίθηκε στο τελικό του σχολικού πρωταθλήματος βόλεϊ εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το 2ο ΓΕΛ Καρδίτσας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ