Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Τετάρτη 10 Μαρτίου σε κοινότητες του Δήμου Παλαμά

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 από τον ΔΕΔΔΗΕ σε κοινότητες του Δήμου Παλαμά για λόγους συντήρησης του δικτύου.

Ο Σύλλογος Γυναικών Παλαμά για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στη μνήμη του ηρωικού αγώνα των εργατριών της Νέας Υόρκης το 1857, έχει καταγραφεί στη συνείδηση όλων ως μέρα σύμβολο του αγώνα των γυναικών σε κάθε δικαίωμα στην εργασία, στην κοινωνία, στην οικογένεια.

Μαλαματένια Μπουραζάνη: "8 Μαρτίου: Θυμόμαστε και δεν ξεχνάμε αυτές τις γυναίκες που πάλεψαν για τα δικά μας δικαιώματα"

Η 8η Μαρτίου καθιερώθηκε ως ημέρα της γυναίκας όχι σαν γιορτή αλλά ως ημέρα μνήμης, για όλες εκείνες τις γυναίκες που έδωσαν σκληρούς αγώνες για τα αυτονόητα δικαιώματά τους, πολλά πολλά χρόνια πριν.

Τριαντόπουλος σε Μαρκινό: Υπεγράφη η απόφαση εκταμίευσης 2 εκατ. Ευρώ για τους Τ.Ο.Ε.Β. του ν. Καρδίτσας

Μία σημαντική εξέλιξη είχαμε χθες Σάββατο (6/3), κατά την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών κ. Χρ. Τριαντόπουλου για ακόμη μια φορά στην Καρδίτσα, ο οποίος όπως γράψαμε, εκτός της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, συναντήθηκε για σύντομο χρόνο και με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Ταυρωπού κ. Αθ. Μαρκινό.

Σε κατάσταση πολιτικής προστασίας (ξανά) ο Δήμος Παλαμά - Μαζί και οι Δήμοι Λαρισαίων και Κιλελέρ

Αποδεκτό έγινε το αίτημα -όπως σας είχε ενημερώσει σχετικά το KarditsaLive.Net- του Δήμου Παλαμά να κηρυχθεί ο Δήμος σε κατάσταση Πολιτικής Προστασίας (όπου άλλωστε βρίσκεται ήδη λόγω "Ιανού") ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Β. Παπαγεωργίου.

Ν. Καρδίτσας: Επιστρέφουν στις αίθουσες οι μαθητές νηπιαγωγείων, δημοτικών και γυμνασίων τη Δευτέρα 8 Μαρτίου

Κανονικά στις αίθουσες θα επιστρέψουν από αύριο Δευτέρα, 8 Μαρτίου, οι μαθητές των νηπιαγωγείων, δημοτικών σχολείων και γυμνασίων του ν. Καρδίτσας, μετά από ένα διήμερο, προληπτικής κυρίως, αναβολής των μαθημάτων, λόγω των ισχυρών σεισμικών δονήσεων στο γειτονικό νομό Λάρισας.

«Πράσινο φως» από το Ελεγκτικό περιμένει η αναβάθμιση του βιολογικού στον Παλαμά

Ένα ακόμη βήμα απομένει για την υπογραφή των προγραμματικών συμβάσεων του έργου που θα επιφέρει την αναβάθμιση του βιολογικού καθαρισμού του Δήμου Παλαμά.

Σημαντικές ανακοινώσεις του Δημάρχου Παλαμά Γ. Σακελλαρίου για το σεισμό και τη λειτουργία των σχολείων

Συνδημότισσες, Συνδημότες

Σε άλλη μία κρίση - από τις πολλές των τελευταίων χρόνων - η Δημοτική Αρχή του Δήμου Παλαμά ενήργησε κατάλληλα εξ αρχής, από την Τετάρτη 03/03 και ώρα 12:16 όταν και εκδηλώθηκε ο μεγάλος σεισμός, για τη διαφύλαξη της ζωής και της περιουσίας των δημοτών.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ