Παίρνουν ... “power pass” 1.000.000 ευρώ οι Δήμοι της ΠΕ Καρδίτσας!

Το δικό τους …”power pass”προκειμένου να καλύψουν λειτουργικές και άλλες  δαπάνες  τους, που λόγω της αύξησης του ενεργειακού κόστους, επιβάρυναν υπέρογκα τους προϋπολογισμούς τους παίρνουν οι Δήμοι της ΠΕ Καρδίτσας, αλλά και όλης της χώρας.

Στο "Αντ. Τρίτσης" εντάχθηκε η προμήθεια ηλεκτροκίνητων οχημάτων στο Δήμο Παλαμά

Την ένταξη του έργου με τίτλο «Ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών ηλεκτροκίνησης στα πλαίσια της βιώσιμης κινητικότητας και της ενεργειακής εξοικονόμησης στο Δήμο Παλαμά» στον Άξονα Προτεραιότητας «Περιβάλλον», του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» υπέγραψε χθες (29/6) ο Αναπληρωτής Υπουργός Στ. Πέτσας.

Νέος Αντιδήμαρχος Παλαμά από 1ης Ιουλίου ο Βάιος Μπακαβέλος

Καθήκοντα αντιδημάρχου Παλαμά Οικονομικών, Διοικητικών, Τεχνικών Υπηρεσιών, Χωροταξίας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Προγραμματισμού και Διαφάνειας, Εξυπηρέτησης του Δημότη, Αθλητισμού Νέας Γενιάς και Αθλητικών Έργων αναλαμβάνει από 1ης Ιουλίου ο Βάιος Μπακαβέλος και μετά την ολοκλήρωση της θητείας του Δημήτριου Καρακώστα.

Δ.Ο.Π.Α.Π.Α. Παλαμά: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο Φεστιβάλ Χορωδιών Δήμου Παλαμά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 25 Ιουνίου 2022, στην Κεντρική Πλατεία Παλαμά, το 3ο Φεστιβάλ Χορωδιών Δήμου Παλαμά, το οποίο διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός, Πολιτισμού ,Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής, Παλαμά (Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π.) σε συνεργασία με το Δήμο Παλαμά.

Προς δημοπράτηση έργο εκσυγχρονισμού διαχείρισης της ύδρευσης στο Δήμο Παλαμά

Ένα πολύ σημαντικό έργο για την διαχείριση και έλεγχο της καλής λειτουργίας του συστήματος ύδρευσης στο Δήμο Παλαμά, που "θα λύσει τα χέρια" της ΔΕΥΑ Παλαμά, βρίσκεται προ των πυλών της δημοπράτησης.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ