Ν. Καρδίτσας: Πλησιάζουν τις 1.400 οι αιτήσεις για εξοπλισμό πρόσβασης σε τηλεοπτικό σήμα

Σημαντική συμμετοχή, ανάλογη του μεγέθους του προβλήματος, υπάρχει στο νομό Καρδίτσας σε ότι αφορά στην διαδικασία υποβολής αιτήσεων για παροχή εξοπλισμού που θα εξασφαλίζει πρόσβαση σε τηλεοπτικό σήμα.

Τρεις κλιματιζόμενες αίθουσες στο Δήμο Παλαμά για τις ημέρες με καύσωνα

Ο Δήμος Παλαμά λόγω του επερχόμενου καύσωνα ενημερώνει τους δημότες που δεν διαθέτουν κλιματιστικά στις οικίες του ότι θα υπάρχουν ανοικτές κλιματιζόμενες αίθουσες από την Δευτέρα 8 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 10 Ιουλίου και ώρες από 10:00 π.μ. έως 8:00 μ.μ.

Τελικό: Νίκη με 16 μονάδες διαφορά για τη Ν.Δ. στο Δήμο Παλαμά (αποτ. ανά εκλογικό τμήμα)

Νίκη με διαφορά περίπου 16 ποσοστιαίων μονάδων κατέγραψε ως τελικό αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου στο Δήμο Παλαμά η Νέα Δημοκρατία.

Διαφορά 15% και τρεις βουλευτές για τη ΝΔ στο ν. Καρδίτσας - Στον ΣΥΡΙΖΑ η τέταρτη έδρα (+Φώτο +Βίντεο)

«Αλλαγή φρουράς» σε πολιτικό επίπεδο σε ολόκληρη την χώρα με την επικράτηση της ΝΔ, η οποία αποτυπώθηκε και στην Καρδίτσα, με το κυβερνών, πλέον κόμμα να υπερισχύει με σημαντική διαφορά.

Η σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά, τα τοπικά συμβούλια και οι πρόεδροι των κοινοτήτων

Τη σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά  καθώς και τους τακτικούς και αναπληρωματικούς συμβούλους των δημοτικών κοινοτήτων άνω των 300 κατοίκων του Δήμου Παλαμά και τους Προέδρους και αναπληρωματικούς αυτών των κοινοτήτων κάτω των 300 κατοίκων του Δήμου Παλαμά ανακήρυξε το Πρωτοδικείο Καρδίτσας.

Υποβάλλουν αιτήσεις για αποζημίωση οι πληγέντες αγρότες του ν.Καρδίτσας από τις πρόσφατες πλημμύρες

Μέσα στα χωράφια παραμένει η μεγαλύτερη ποσότητα των νερών την έντονης βροχόπτωσης που έπληξε περιοχές κυρίως του Δήμου Μουζακίου αλλά και των Δήμων Παλαμά και Καρδίτσας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ