15λεπτη διακοπή κυκλοφορίας στην Ε.Ο. Καρδίτσας - Λάρισας το πρωί της Πέμπτης 8 Ιουνίου

15λεπτη διακοπή της κυκλοφορίας για όλα τα οχήματα θα εφαρμοστεί την Πέμπτη 8 Ιουνίου σε τμήμα της Ε.Ο. Καρδίτσας - Λάρισας μετά από σχετική απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας.

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 8 Ιουνίου σε τμήμα του Δήμου Παλαμά και της Τ.Κ. Μουζακίου

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 8 Ιουνίου σε τμήμα του Δήμου Παλαμά και της Τ.Κ. Μουζακίου όπως γνωστοποίησε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Ανατέθηκαν στους μειοδότες 5 μελέτες που αφορούν σε ζημιές από τον "Ιανό", στην Π.Ε. Καρδίτσας

Πέντε υποέργα (μελέτες) του γενικότερου έργου με την διακριτική ονομασία «Αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών του Μεσογειακού κυκλώνα ΄΄ΙΑΝΟΣ¨ στην Π.Ε. Καρδίτσας», απέκτησαν ανάδοχο, μετά την σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ημερίδα της ΠΕΔ Θεσσαλίας στον Παλαμά με θέμα «Η κλιματική κρίση και η επιρροή της στην αγροτική οικονομία της περιοχής. Μέτρα και δράσεις»

Η Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα πραγματοποιήσει ημερίδα με θέμα: «Η κλιματική κρίση και η επιρροή της στην αγροτική οικονομία της περιοχής. Μέτρα και δράσεις».

Κλειστή επί 6 ώρες η Ε.Ο. Καρδίτσας-Λάρισας από ανατροπή νταλίκας στη Συκεώνα (+Φωτο)

Από τις 10:30 περίπου το πρωί έκλεισε η Ε.Ο. Καρδίτσας - Λάρισας, στο ύψος της Συκεώνας, όταν νταλίκα που κατευθυνόταν προς Λάρισα, στην πρώτη στροφή, μετά την Τοπική Κοινότητα, ανατράπηκε και ο δρόμος έκλεισε.

Εκδήλωση του ΔΟΠΑΠΑ Παλαμά με τίτλο «ο Καραγκιόζης στην κιβωτό του Νώε»

Ο Δήμος Παλαμά και ο Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π (Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής αγωγής Παλαμά) σας προσκαλούν στη θεατρική παράσταση «ο Καραγκιόζης στην κιβωτό του Νώε» την Κυριακή 11 Ιουνίου και ώρα 21:00μ.μ. στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Παλαμά με είσοδο ελεύθερη για όλους.

Ολοκληρώθηκε η πρόσληψη 4 ατόμων με σύμβαση ΙΔΟΧ για πυρασφάλεια από το Δήμο Παλαμά

Με απόφαση που υπογράφει ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Γιώργος Σακελλαρίου ολοκληρώθηκε η διαδικασία πρόσληψης τεσσάρων ατόμων για την αντιμετώπιση εποχικών αναγκών πυρασφάλειας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ