Στη Λάρισα για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων «Ελλάδα 2021» βρέθηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου

Στην εντυπωσιακή ανταπόκριση της ελληνικής κοινωνίας στο κάλεσμα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» για συνδιαμόρφωση του προγράμματος των δράσεων της επετείου των 200 χρόνων μετά την Επανάσταση και στην καθοριστική συμβολή των Δήμων όλης της χώρας στη μεγάλη αυτή προσπάθεια αναφέρθηκε η Πρόεδρος της Επιτροπής, Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη από την Λάρισα.

Ιασώ Θεσσαλίας: "Σαλπιγγογραφία: Τι είναι και γιατί την κάνουμε"

Η Σαλπιγγογραφία είναι μια ιατρική διαγνωστική εξέταση, που χρησιμοποιείται εδώ και 100 χρόνια, για την απεικόνιση της μήτρας και των σαλπίγγων, κυρίως στο πλαίσιο διερεύνησης της υπογονιμότητας.

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου: 2 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Καρδίτσας και άλλα 15 στην υπόλοιπη Θεσσαλία

Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση (17/9) του Συντονιστικού Κέντρου Περιφέρειας Θεσσαλίας covid-19, στη Θεσσαλία το τελευταίο 24ωρο διαπιστώθηκαν 17 νέα κρούσματα κορονοϊού.

Δημ. Παπακώστας: "Έφυγε" από τη ζωή ο υπεύθυνος του Προγράμματος "Καποδίστριας" -1998 - 2006 & πρώην γραμματέας της Ν.Ε Λάρισας του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Γεμενής

Σε ηλικία μόλις 66 ετών ,στην ώριμη φάση της ζωής, έφυγε από κοντά μας, ένας καλός φίλος , στενός συνεργάτης, υποστηρικτής των δικαίων των Ορεινών Απόμακρων περιοχών και νεοσύστατων Καποδιστριακών Δήμων και Κοινοτήτων (ν.2537/1997)- της πιο ριζοσπαστικής μεταρρύθμισης στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης-ο αγαπητός μας Σπύρος Γεμενής.

Επέστρεψε στο σπίτι του ο 48χρονος που αναζητούνταν από το Δαμάσι Λάρισας

Επέστρεψε τελικά στο σπίτι του ο 48χρονος Αλβανός που είχε εξαφανιστεί από την προηγούμενη Παρασκευή και απειλούσε να αυτοκτονήσει στις επικοινωνίες που είχε με οικείους του.

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου: 1 νέο κρούσμα κορονοϊού στην Π.Ε. Καρδίτσας και άλλα 10 στην υπόλοιπη Θεσσαλία

Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση (16/9) του Συντονιστικού Κέντρου Περιφέρειας Θεσσαλίας covid-19, στη Θεσσαλία το τελευταίο 24ωρο διαπιστώθηκαν 11 νέα κρούσματα κορονοϊού.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ