Εγκληματική ομάδα άδειαζε σπίτια σε Λάρισα και Τύρναβο - Τρεις συλλήψεις, αναζητούνται άλλοι δύο

Διακριβώθηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, η εγκληματική δράση ομάδας ατόμων, που ενέχονται συνολικά σε 16 περιπτώσεις κλοπής, τετελεσμένες και σε απόπειρα, από οικίες στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και σε περιοχή του Δήμου Τυρνάβου.

"Η πρώτη εξατομικευμένη ολική αρθροπλαστική γόνατος με προθέματα από τρισδιάστατο (3D) εκτυπωτή στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας"

Mε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας η πρώτη εξατομικευμένη custom made & custom fit ολική αρθροπλαστική γόνατος από την ομάδα της Β΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων, τους Δ/ντες Ορθοπαιδικούς Χειρουργούς Θωμά Μέλλο και Χρόνη Δρούγια με συνεργάτες τους Ορθοπαιδικούς Χειρουργούς Νίκο Καραμανή, Αθανάσιο Κουτή και την Αναισθησιολόγο Ελευθερία Τουτουνοπούλου.

Αυξάνεται στα 740.000 ευρώ η χρηματοδότηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τη λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας Φαρσάλων και του Παραρτήματος Ρομά

Αυξάνεται η επιχορήγηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας  προς τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Φαρσάλων (ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ.) για την λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας  Δήμου Φαρσάλων και του Παραρτήματος Ρομά.

Η Πανελλήνια Γιορτή «Φέτα και Γαστρονομία 2022» επιστρέφει στην Ελασσόνα

Επιστρέφει δυναμικά φέτος με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων από  την Παρασκευή 23 έως και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου η Πανελλήνια Γιορτή «Φέτα και Γαστρονομία Ελασσόνα 2022»,  με στόχο την ανάδειξη του τυριού φέτα  αλλά και του ρόλου της  επαρχίας Ελασσόνας ως  κατ εξοχήν γαλακτοπαραγωγού περιοχής, παραγωγής και εξαγωγής φέτας. 

Ιανός: Σε κατάσταση πολιτικής προστασίας παραμένουν για άλλους 6 μήνες οι Δήμοι Αργιθέας, Λίμνης Πλαστήρα, Μουζακίου και Σοφάδων

Σε κατάταση πολιτικής προστασίας για άλλους έξι μήνες θα παραμείνει το μεγαλύτερο τμήμα του νομού Καρδίτσας μετά από σχετικές αποφάσεις που έλαβε την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022 ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Β. Παπαγεωργίου όπως καταγράφει το Karditsalive.Net.

Παραδόθηκε σε χρήση το πλήρως ανακαινισμένο Βοηθητικό Γήπεδο Αλκαζάρ

Παρουσία πλήθους παιδιών από τις Ακαδημίες Στίβου της Λάρισας Πελασγός, ΑΕΛ και ΕΑΛ παραδόθηκε  σήμερα (19/9) σε χρήση  το Βοηθητικό Γήπεδο Αλκαζάρ που ανακαίνισε πλήρως η Περιφέρεια Θεσσαλίας, μετατρέποντας το σε σύγχρονο προπονητήριο στίβου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ