Ψήφισμα του Δ.Σ. Λαρισαίων για την κατάργηση τάξεων σε Κοιλάδα και Φαλάνη καθώς και για τη μη ενίσχυση των εισακτέων στα πανεπιστήμια λόγω του σεισμού

Ομόφωνο ψήφισμα κατά της κατάργησης ολιγομελών τμημάτων σε περιοχές του Δήμου Λαρισαίων και ειδικότερα στην Φαλάνη και την Κοιλάδα καθώς και  για την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να μην συμπεριλάβει όλους τους δήμους που τέθηκαν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω φυσικών καταστροφών, λόγω σεισμού στην ειδική μέριμνα του νόμου για ποσοστιαία ενίσχυση του αριθμού εισακτέων στα δημόσια πανεπιστήμια.

Στους αγιασμούς σε Καρδίτσα και Λάρισα ο Κ. Τσιάρας για το νέο δικαστικό έτος - Αναμένονται ανακοινώσεις για τα Δικαστικά Μέγαρα

Παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Κώστα Τσιάρα, θα τελεσθεί, αύριο Παρασκευή 17/09/2021, στις 9.00 π.μ., ο αγιασμός στο Δικαστικό Μέγαρο Καρδίτσας, με αφορμή την έναρξη του νέου δικαστικού έτους.

Υπογράφηκε η σύμβαση για αντιπλημμυρικά έργα σε 10 ρέματα των Φαρσάλων

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση για την αντιπλημμυρική προστασία 10 ρεμάτων σε περιοχές των Φαρσάλων, έργο με προϋπολογισμό 3.500.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και αφορά την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών (πλημμύρες, διάρρηξη κοίτης κλπ) που προέκυψαν από τη θεομηνία "Ιανός".

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Προσφορά για την Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή ημέρα κατά του καρκίνου κατά του προστάτη, σήμερα 15 Σεπτεμβρίου, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας προσφέρει στην  προνομιακή τιμή των €25 πακέτο  προληπτικών εξετάσεων.

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού στα Φάρσαλα - Εξήγγειλε το φράγμα Σκοπιάς - Θα προχωρήσουν μέσω "Αντ. Τρίτσης" τα φράγματα σε Ναρθάκι και Δίλοφο

Σε ευρεία σύσκεψη στα Φάρσαλα για τις αποκαταστάσεις από τον "Ιανό", ένα χρόνο μετά το συμβάν, βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (13/9) ο Πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης αμέσως μετά τα εγκαίνια που τέλεσε στο νέο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου που καταστράφηκε από τους σεισμούς στις αρχές του Μαρτίου.

Νέα απόφαση από το Δήμο Λαρισαίων για τη λειτουργία του 21ου Δημοτικού Σχολείου

Με πρωινή λειτουργία αλλά διαμοιρασμό σε διαφορετικά κτίρια θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της σχολικής χρονιάς για το 21ο Δημοτικό Λάρισας όπως γνωστοποίησε ο Δήμος Λαρισαίων.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ