.
.

Δημ. Παπακώστας: "Μόνη εναλλακτική ισόρροπης ανάπτυξης η Περιφερειακή Διακυβέρνηση, με αποκέντρωση, νέες εξουσίες και χρηματοδοτικά εργαλεία!"

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, από τη θέση του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) -υπήρξε ο πρώτος που μίλησε τεκμηριωμένα για την αναγκαιότητα να μετεξελιχθεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση Β' Βαθμού, η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση σε Περιφερειακή Διακυβέρνηση με νέες αρμοδιότητες, τοπικές εξουσίες και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Επιτροπή Αγώνα Αγραφιωτών: Γέμισαν Άγραφα οι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας

Μεγάλη πορεία με τη συμμετοχή περισσότερων από 1.500 ανθρώπων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα 11 Δεκεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας με κύριο ζήτημα την εναντίωση στην εγκατάσταση αιολικών εργοστασίων στα αγραφιώτικα βουνά.

«Με την Ευχή της Μάνας» μία Μοναδική Λαογραφική Θεατρική Παράσταση στον «Παρνασσό»

Στην κατάμεστη αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ» στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 η μοναδική μουσικολαογραφική παράσταση «Με την Ευχή της Μάνας» από το Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο «ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΑ» ο οποίος συμπλήρωσε 60 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της πατρίδας μας.

Δημ. Παπακώστας: Ο Πρόεδρος Δ.Σ. Κ.Ε.Δ.Ε. Δ. Παπαστεργίου με καλά νέα για "Φιλόδημο"!

Σήμερα στην πρώτη ουσιαστική Συνεδρίαση του νέου ΔΣ ΚΕΔΕ με σημαντικά θέματα ο Θεσσαλός Πρόεδρος της ΚΕΔΕ& Δήμαρχος Τρικάλων, ανακοίνωσε καλά νέα για τους Δήμους και το αυτοδιοικητικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα "Φιλόδημος" που ξεκίνησε από την προηγούμενη Κυβέρνηση.

«Κάηκε» η Αστρίτσα, σε αναζήτηση άλλου χώρου για το Διαδημοτικό Καταφύγιο Ζώων

Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται η περιοχή της Αστρίτσας ως χώρος δημιουργίας Διαδημοτικού καταφυγίου φιλοξενίας ζώων, σύμφωνα με όσα μας ανέφερε ο δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος.

Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για την αποκατάσταση του οδικού τμήματος στη θέση «Λεύκα» Πετρίλου

Άλλο ένα βήμα που μας φέρνει πιο κοντά στην έναρξη των εργασιών για την αποκατάσταση του οδικού τμήματος στη θέση «Λεύκα» Πετρίλου, έγινε πρόσφατα, με την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων για την εκτέλεση του έργου.

Βροχές και χιόνια αλλά όχι και προβλήματα έφερε η «Διδώ» στην Καρδίτσα

Η «Διδώ» ήταν η επίτιμη καλεσμένη στις «εκδηλώσεις» για την Παγκόσμια Ημερα των βουνών που τιμάται στις 11 Δεκεμβρίου και για να μην έρθει με άδεια χέρια, τα έντυσε στα λευκά στο ν. Καρδίτσας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ