Η πορεία καταγραφής ζημιών σε σπίτια και οικοσκευές στους Δήμους του νομού

Η διαδικασία καταγραφής των ζημιών σε σπίτια και οικοσκευές έχει ήδη ξεκίνησε στο Δήμο Καρδίτσας, όπως ανέφερε το KarditsaLive.Net σε σχετικό ρεπορτάζ, ενώ  ανάλογες διαδικασίες ετοιμάζονται να κάνουν και οι υπόλοιποι Δήμοι.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας επίσημα ο Δήμος Αργιθέας - Μαζί και οι δήμοι Λαμιέων και Δομοκού

Με ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (21/9) στην ιστοσελίδα της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας κηρύχθηκε ο Δήμος Αργιθέας και οι Δήμοι Λαμιέων και Δομοκού του νομού Φθιώτιδας είναι σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας.

Ευχαριστήριο του προέδρου του Ανθηρού Καρδίτσας

Ως Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Ανθηρού του Δήμου Αργιθέας Καρδίτσας νιώθω την υποχρέωση να εκφράσω και εκφράζω δημόσια εκ μέρους των κατοίκων του Χωριού μου τις θερμές ευχαριστίες στη ΔΕΗ Άρτας και στο Κλιμάκιό της που με υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφερε σήμερα να ηλεκτροδοτήσει την περιοχή της Δυτικής Αργιθέας που επλήγη και αυτή σφοδρότατα από τη θεομηνία του Ιανού.

Κυριακή (20/9) Απόγευμα: Επίσημη ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ για τις εργασίες αποκατάστασης του ηλεκτρισμού

Σύμφωνα με την απογευματινή ανακοίνωση από το ΔΕΔΔΗΕ στην Καρδίτσα στον αστικό ιστό της πόλης έχουν ηλεκτροδοτηθεί 72 υποσταθμοί από σύνολο 114, ενώ έως το βράδυ θα έχουν συνδεθεί για την ενίσχυση του Δικτύου και 4 Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη (Η/Ζ).

Δήμαρχος Αργιθέας: «Παλεύουμε μόνοι μας, χρειαζόμαστε βοήθεια»

Δραματική έκκληση προς κάθε αρμόδιο να για να υπάρξει συνδρομή στην προσπάθεια που γίνεται στην Αργιθέα για να μειωθούν οι επιπτώσεις από την σφοδρή κακοκαιρία, απεύθυνε και μέσω του KarditsaLive.Net ο δήμαρχος Ανδρέας Στεργίου.

Κυριακή (20/9): Ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ για την πορεία των εργασιών αποκατάστασης του Δικτύου (και) στην Καρδίτσα

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα Κυριακή 20/9 ο ΔΕΔΔΗΕ σχετικά με τις εργασίες των συνεργείων του για την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκύψει στο Δίκτυο από τη σφοδρή κακοκαιρία Ιανός σε όλες τις πληγείσες περιοχές μεταξύ των οποίων και η Καρδίτσα.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ