Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (19-25/8) των δύο Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (19-25 Αυγούστου) των δύο Κινητών Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

ΠΑΤΡΙ.ΔΑ. Αχελώου: Υπεύθυνες προτάσεις προς τη νέα Δημοτική Συμπολίτευση

Ο Αύγουστος σε 15 μέρες μας αποχαιρετά....Οι νέοι Αιρετοί του Ορεινου Δήμου Αργιθέας την 1η Σεπτεμβρίου αναλαμβάνουν τα καθήκοντα τους- ορκίζονται ενώπιον του Μητροπολίτη μας κκ Τιμοθέου στις 24 Αυγούστου-για τέσσερα χρόνια- καλούνται να σεβαστούν τη λαϊκή εντολή και να εφαρμόσουν το πρόγραμμα τους.Στα πλαίσια των νόμων,του Δημοτικού Κώδικα,της δεοντολογίας!

Δημ. Παπακώστας: Μισές δουλειές στη....συντήρηση του οδικού άξονα "Καρδίτσα - Αργιθέα - Άρτα"

Χρονιάρα μέρα του 15Αύγουστου αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε στο ζήτημα της Συντήρησης του Διαπεριφερειακου άξονα της Δυτικής Θεσσαλίας προς Άρτα / Ήπειρο [ Καρδιτσα - Αργιθέα- Άρτα].

Σαν σήμερα πριν 3 χρόνια έχασε τη ζωή του ο Καρδιτσιώτης πυροσβέστης Πάνος Ευάγγελος

Σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 2016, έχασε τη ζωή του ο Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης Πάνος Ευάγγελος, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Παρόριο Βοιωτίας.

"Γεώργιος Καραούλης, Ένας ξεχασμένος ήρωας της Δυτικής Θεσσαλίας" γράφει ο Λάζαρος Καραούλης

Με αφορμή την εκδήλωση ιστορικής μνήμης για την επανάσταση του 1854 που πραγματοποιείται σήμερα στα Βραγκιανά Αργιθέας του χωριού της μητέρας μου, από το Πανελλήνιο Σύλλογο Βραγκιανιτών Καρδίτσας, όπου τιμάται ο πρόγονός μας, ο οπλαρχηγός Γεώργιος Καραούλης, δημοσιεύω εις μνήμην του το ακόλουθο άρθρο.

Δημ. Παπακώστας: Επιτελικό Κράτος - Περιφερειακή - Τοπική Διακυβέρνηση

Η μεταρρυθμιστική τομή του νέου Επιτελικού Κράτους ψηφίστηκε από τη νέα Βουλή και αποτελεί νόμο,με τον οποίο προβλέπονται νέες καινοτόμες δομές για ένα Αποτελεσματικό- Παραγωγικό - Δημοκρατικό- Ισχυρό Κράτος με ευνομία, Δικαιοσύνη, Τάξη, Κοινωνική φροντίδα και Επενδύσεις Ιδιωτικές και με συμπράξεις με Δημόσιο και κοινωνικούς φορείς.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (12-18/8) των δύο Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (12-18 Αυγούστου) των δύο Κινητών Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Το Σάββατο 24 Αυγούστου η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής Αργιθέας

Το Σάββατο 24 Αυγούστου και ώρα 18.30 μ.μ. στο Δημαρχείο Ανθηρού θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου, των Δημοτικών Συμβούλων, των Προέδρων & των Συμβούλων Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Αργιθέας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ