Συνάντηση εκπροσώπων της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. με το Δίκτυο Δήμων Περιοχής Πίνδου

Την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στα πλαίσια υλοποίησης του μνημονίου συνεργασίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΙΝΔΟΥ.

Κων. Αγόρης: «Άγιος Ιανός», κ. Κωτσέ; Αλήθεια τώρα;

Το επιτελικό μπάχαλο στη διαχείριση των μεγάλων κρίσεων, στην πρόληψη των καταστροφών, στην αποζημίωση των πληγέντων και στην αποκατάσταση των όποιων ζημιών έχει οδηγήσει πολλούς στη Ν.Δ. στην επιτελική αμετροέπεια.

Δημ. Παπακώστας: "Η τραγική περιπέτεια των δύο υπερηλίκων Πετρίλου ας μας ταρακουνήσει...."

Η ορεινή Αργιθέα ,το ιστορικό Πετρίλο σε υψόμετρο 1.100μ ,η συνοικία "Βασιλάδες" πενθούν για τον άδικο χαμό δύο υπερηλίκων Αργιθεατών , χθες βράδυ στο σπίτι τους , πιθανότατα από αναθυμιάσεις ξυλόσομπας ...( οι έρευνες, βέβαια ,των αρχών δεν έχουν ολοκληρωθεί).

Καθημερινότητα με Ασφάλεια» - Ημερίδα πρόληψης κι ενημέρωσης από το Δήμο Αργιθέας

Ο Δήμος Αργιθέας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου Ανθηρού, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική Ημερίδα με τίτλο «Καθημερινότητα με Ασφάλεια» για τους εργαζόμενους υπαλλήλους, τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Αργιθέας και τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ανθηρού.

Δημ. Παπακώστας: "Αλήθειες άβολες ...λίαν επίκαιρες - Για Αυτοδιοίκηση κ επικείμενο βαρύ χειμώνα!"

Ενώ ζούμε εν μέσω  αλλεπάλληλων κρίσεων κ προκλήσεων : κόβιντ19  - κλιματική αλλαγή - ενεργειακή φτώχεια κ εξάρτηση - κύμα ανατιμήσεων κ ακρίβειας - σεισμοί / πλημμύρες μετά τις πυρκαγιές -δημογραφικός κίνδυνος κ  εθνική απειλή εξ Ανατολών , παρατηρούμε μία ραθυμία ,έναν εφησυχασμό ,μια ανορεξία για δράση από ορισμένους ταγούς , τοπικής κ κεντρικής εξουσίας.

Τη σύσταση ειδικής αυτοτελούς επιτροπής για την ανάπτυξη των ΑΠΕ ζητούν 31 Δήμαρχοι

Τη σύσταση ειδικής αυτοτελούς επιτροπής για την ανάπτυξη των ΑΠΕ στη χώρα ζητούν με ψήφισμά τους προς την ΚΕΔΕ 31 Δήμαρχοι που συμμετείχαν στη σύσκεψη της Παρασκευής (15/10) του "Δικτύου Δημάρχων για τις ΑΠΕ".

"Αόρατοι ειδικοί Συνεργάτες στο Δήμο Αργιθέας"

Έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν  στην κατασπατάληση πόρων μέσω των προσλήψεων ειδικών συνεργατών – συμβούλων και Γεν. Γραμματέως στο δήμο μας, που σε κάθε περίπτωση είναι δυσανάλογες για το μέγεθος ενός μικρού ορεινού δήμου ,όπως είναι ο Δήμος Αργιθέας.

Περιβαλλοντικές και αισθητικές παρεμβάσεις σε Βλάσι, Ελληνικά και Βραγκιανά

Τη δυνατότητα πολεοδομικών και αισθητικών παρεμβάσεων σε τρεις τοπικές κοινότητες του Δήμου Αργιθέας, δίνει η έγκριση της μελέτης και η προέγκριση διακήρυξης του συγκεκριμένου έργου, στο πρόγραμμα "Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020".

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ