Δημ. Παπακώστας: "Στην παράκαμψη Συκεώνα ... η παραλυσία του αιώνα! Απόλυτη ανεπάρκεια των τεχνικών συμβούλων Περιφέρειας Θεσσαλίας... "

54 μήνες κ πλέον ... διαρκείς μανούβρες των Τεχνικών Υπηρεσιών Περιφ Θεσσαλίας , ημιτελή έργα και μη ολοκλήρωση της οδού Καρδίτσα - Λάρισα / έδρα Θεσσαλίας!

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Τετάρτη (5/10) σε τμήμα του Δήμου Αργιθέας και οικισμούς της Οξυάς

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 σε τμήμα του Δήμου Αργιθέας και σε οικισμούς της Οξυάς από το ΔΕΔΔΗΕ.

Δημ. Παπακώστας: "Συμπεράσματα επί της υπαρ. 181/22 απόφασης Δημάρχου Αργιθέας περί ορισμού (4) Αντιδημάρχων"

Βασική θέση μας είναι ότι το δικαίωμα κριτικής κ ελέγχου ασκείται χωρίς όρους ή προαπαιτούμενα έναντι όλων των αιρετών οργάνων - είτε μονομελών είτε συλλογικών.

Θα ψηφίσουν…ασφαλτότρωση του δρόμου Βραγκιανά – Κέδρα στις επερχόμενες εκλογές!

Συσσωρευμένη δυσαρέσκεια για την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται εδώ και χρόνια ο δρόμος από τα Βραγκιανά του Δήμου Αργιθέας προς τα Κέδρα του Δήμου Αγράφων που ενώνει δύο Κοινότητες και ταυτόχρονα τις Περιφέρειες Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας και τις Π.Ε. Καρδίτσας και Ευρυτανίας, καθώς και για τη στασιμότητα που παρατηρείται για την ικανοποίηση του πάγιου και ταυτόχρονα χρόνιου αιτήματος της ασφαλτόστρωσής του επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή.

Τρίτη παράταση για έργο διάνοιξης δρόμου σε περιοχή των Βραγκιανών

Την τρίτη παράταση για την ολοκλήρωση των εργασιών του έργου "Διάνοιξη δρόμου προς οικισμό Παλιοχώραφα" της Τ.Κ. Βραγκιανών, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αργιθέας.

Δημ. Παπακώστας: "Επιχείρηση γενικής αφωνίας στη Θεσσαλία ή …Απολείπειν ο Θεός Αντώνιον!'

Επιτέλους πρωτομηνιά σήμερα ,αρχίζει να σπάει η μεγάλη σιωπή κομμάτων, παρατάξεων ,αιρετών κ μη ,τοπικού τύπου -ΜΜΕ Θεσσαλίας έναντι της μονοκρατορίας και εγωιστικής αλαζονείας των ηγητόρων της ισχυρής πατρώας γης ,της Θεσσαλίας.

Δήμος Αργιθέας: Ορίστηκαν οι 4 αντιδήμαρχοι που θα ολοκληρώσουν την τρέχουσα δημοτική περίοδο

Νέα απόφαση για την τοποθέτηση αντιδημάρχων από 1ης Οκτωβρίου έως το τέλος της τρέχουσας δημοτικής περιόδου (31 Δεκεμβρίου 2023) όρισε με απόφασή του ο Δήμαρχος Αργιθέας Α. Στεργίου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ