.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (10-16/12) των δύο Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (10-16 Δεκεμβρίου) των δύο Κινητών Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Δημ. Παπακώστας: "Απόδοση του 1% εσόδων Υδροηλεκτρικού Αργυρίου σε δημότες"

Η γραφειοκρατική εμπλοκή και η πολιτική βραδύτητα του αρμόδιου Υπουργείου Ενέργειας, στο ζήτημα της απόδοσης του ποσοστού που δικαιούνται οι κάτοικοι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ της κοινότητας Αργυριου Αχελώου Αργιθέας Καρδίτσας,

Δημ. Παπακώστας: Η ορεινή Αργιθέα Καρδίτσας & η Τετραφυλλία Άρτας ..."θύματα" των ημιτελών παρατημένων έργων Φράγματος Συκιάς!!!

Μετά τα πολλά δημοσιεύματα στο έγκυρο KarditsaLive.Net και άλλες e-φημεριδες για τα έργα Αχελωου, έχει πλέον αποκαλυφθεί και στους πιο φανατικούς οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ,ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν έχει την πολιτική βούληση να συνεχίσει τα ημιτελή παρατημένα έργα της Συκιάς...

394.720 ευρώ στους Δήμους του ν. Καρδίτσας για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων (Δ' κατανομή)

Υπογράφηκε σήμερα η απόφαση για τη Δ' κατανομή του 2018 χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εσωτερικών στους Δήμους της Χώρας για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων.

Ιερά Μητρόπολη: Στον Ι.Ν. της Ευαγγελιστρίας Καρδίτσας η θαυματουργή εικόνα της Μονής Γενεσίου Θεοτόκου Πετρίλου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, κατόπιν σεπτής αδείας και ευλογίας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, στο Α΄ Κοιμητήριο Αθηνών

Στον Σπίρτζη η προμελέτη για την αναστήλωση της Γέφυρας Κοράκου

Στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη παρέδωσαν την Προμελέτη της γέφυρας Κοράκου το στέλεχος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντώνης Κοσσυβάκης και ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Πηγιωτών Άρτας Χρήστος Καπερώνης.

Δημ. Παπακώστας: "Ζητήματα, συνταγματικά - τεχνικά, στην εφαρμογή Κλεισθένη..."

Τακτικό Συνέδριο ΚΕΔΕ- Θεμα: "Κλεισθένης- η επόμενη μέρα".

Μετά την ομιλία του Υπουργού Αλέξη Χαριτση, χθές και την ανακοίνωση νέων τροπολογιών, κυρίως για εκλογή Προέδρου σε Κοινότητες άνω των 300 κατοίκων,

Ξεκίνησαν εργασία άλλοι 3 άνεργοι στο Δήμο Αργιθέας

Την πρόσληψη άλλων 3 ανέργων στο Δήμο Αργιθέας μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ από σήμερα Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου έως 2 Αυγούστου 2019 γνωστοποίησε με απόφασή του ο Δήμαρχος Αργιθέας Λ. Τσιβόλας.

 

Δημ. Παπακώστας: "Αναταράξεις για τα 5μελή Κοινοτικά Συμβούλια από την ομιλία Υπ. Εσωτερικών Αλ. Χαρίτση στο συνέδριο της ΚΕΔΕ"

Με κεντρικό σύνθημα:" Η Ελλάδα Ψηλά - με Αυτοδιοίκηση Μπροστα!", άρχισαν οι εργασίες του Τακτικού Συνεδρίου Δήμων της ΚΕΔΕ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ