Παρασκευή 3/2 ώρα 09.45: Με αντιολισθητικές αλυσίδες στους αυχένες της Αργιθέας - Που υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας στην Π.Ε. Λάρισας

Σύμφωνα με την πρωινή ενημέρωση της Παρασκευής (3/2) από την ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας λόγω των χιονοπτώσεων αντιολισθητικές αλυσίδες απαιτούνται στα ορεινό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας στα ακόλουθα σημεία:

Εγκρίθηκε πίστωση 500.000 ευρώ για ενίσχυση της ασφάλειας σε σημεία του οδικού δικτύου των Δήμων Αργιθέας και Λίμνης Πλαστήρα

Νέο έργο για την ενίσχυση της ασφάλειας σε σημεία του οδικού δικτύου στον ορεινό όγκο των Δήμων Αργιθέας και Λίμνης Πλαστήρα δρομολογείται για το επόμενο διάστημα.

Δημήτρης Παπακώστας: "Ανακατατάξεις στις παρατάξεις ΔΣ Αργιθέας!"

Στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ Αργιθέας που πραγματοποιήθηκε στην έδρα : Ανθηρό - στους 41 μήνες ούτε μια φορά δεν έγινε ΔΣ σε καποδιστριακές ενότητες : Βραγκιανά - Πετρίλο ( Αχελωου - Ανατολικής αντίστοιχα)έγινε ανταλλαγή απόψεων και αιχμηρών σχολίων εκατέρωθεν.

Δημ. Παπακώστας: "Θετική κινηση ΥΠ.ΕΝ. για τον Υδροηλεκτρικό Σταθμό Μεσοχώρας Τρικάλων!"

Επιτέλους ! Μετά από πολυετή απραξία και απαξίωση σχεδόν έτοιμου έργου κάτι άρχισε να κινείται στη Μεσοχώρα Τρικάλων Θεσσαλίας , μετά την προφανή παρέμβαση του Θεσσαλού Υπουργού Ενέργειας Κ Σκρέκα.

Ανεξαρτητοποίηση της Όλγας Κορλού στο Δήμο Αργιθέας με αιχμές στο πρόσωπο του Δημάρχου

Με επιστολή της προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αργιθέας, Ηλία Παπαδήμα η Δημοτική Σύμβουλος Αργιθέας Όλγα Κορλού γνωστοποιεί την ανεξαρτητοποίησή της αφήνοντας αιχμές στο πρόσωπο του Δημάρχου Α. Στεργίου και στον τρόπο που λαμβάνονταν αποφάσεις εντός του συνδυασμού το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Συνεδριάζει την Τρίτη 31 Ιανουαρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Αργιθέας (ορθή επανάληψη)

Συνεδριάζει δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη την Τρίτη 31 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Αργιθέας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Ορεινά Π.Ε. Καρδίτσας: Ανοιχτοί δρόμοι αλλά με αλυσίδες και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση (+Φωτο +Βίντεο)

Χιόνι που φθάνει τα 70 εκατοστά στους αυχένες Τυμπάνου και Αγίου Νικολάου και φθίνει μέχρι και τα 250μ. υψόμετρο όπου υπάρχει χιονόστρωση, έχει «φορτώσει» τα ορεινά της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας η κακοκαιρία που ξεκίνησε από χθες, 25 Ιανουαρίου.

Πέμπτη 26/1 ώρα 09.30: Τα σημεία που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Π.Ε. Καρδίτσας - Η κατάσταση στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας γνωστοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (26/1) ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ