Παρασκευή (07/05): 26 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 239 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Μεγάλος αριθμός αποφάσεων δημοσιεύθηκαν σήμερα Παρασκευή 7 Μαΐου από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών σχετικά με αποζημιώσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020 και σε συνέχεια των τριών αποφάσεων της 6ης Μαΐου 2021 που αφορούν επιχειρήσεις.

Πέμπτη (06/05): 3 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 213 αποφάσεις μαζί με φυσικά πρόσωπα

Μετά από τρεις περίπου μήνες εκδόθηκαν εκ νέου αποφάσεις από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών σχετικά με αποζημιώσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020. 

166.600 ευρώ για δράσεις πυροπροστασίας σε 6 Δήμους του Νομού Καρδίτσας

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, κατανέμεται ποσό ύψους 16,9 εκατ. ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.) σε 326 Δήμους της χώρας για κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας.

Δημ. Παπακώστας: "Στις αποκαλύψεις του έμπειρου Φώτη Αλεξάκου θα υπάρξουν απαντήσεις;"

|. Στο σημερινό άρθρο του ο Φώτης Αλεξάκος-που έχει μια πλούσια και μακρά διαδρομή στα πολιτικά δρώμενα της Καρδίτσας ( Νομάρχης - Δήμαρχος πόλης- Έμπειρος Μηχανικός στην Δνση Τεχνικών Έργων Καρδίτσας - κ.α)-πραγματεύεται ένα πολύ λεπτό και σοβαρό θέμα για την Πολιτική και τους Πολιτικούς ,για τους Αυτοδιοικητικούς και Στελέχη Υπηρεσιών που επιβλέπουν έργα και υπογράφουν για την πληρωμή αναδόχων εργολάβων.

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η διαδικτυακή ημερίδα Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων

Στις 24-04-2021 ο Σύλλογος Αργιθεατών Τρικάλων πραγματοποίησε Διαδικτυακή Ημερίδα. Αργιθεάτες απ’ όλη την Ελλάδα, ακόμη και από την Αμερική παρακολούθησαν την εκδήλωση του Συλλόγου.

Δημ. Παπακώστας: "Ημιτελή παρατημένα έργα Αχελώου: Σκληρή η αλήθεια για την Θεσσαλία...."

Η ιστορία της " μερικής εκτροπής" του άνω ρου Αχελώου ποταμού ,ξεκίνησε ως ιδέα τη δεκαετία του 1970 και η πρώτη εξαγγελία έργων έγινε το 1985 από τον τότε πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου-ομιλία του  στη Λάρισα.

Δημ. Παπακώστας: Το "Λόμπυ Βραγκιανών" τα σέβη του στον Μακαριώτατο κκ Ιερώνυμο

Τα ορεινά Θεσσαλικά Βραγκιανά Αχελώου Αργιθέας Καρδίτσας ,το έχουμε τονίσει επανειλημμένα , είναι μια δυναμική Κοινότητα άξιων και δημιουργικών ανθρώπων που διαπρέπουν - ο καθένας και καθεμία στον τομέα του- όπου και αν κινούνται , διατηρώντας άσβεστη την αγάπη και πατριωτική φλόγα στην καρδιά τους!

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ