Δημ. Παπακώστας: "Έντονη κινητικότητα - δράσεων /εκδηλώσεων στον Αχελώο - Βραγκιανά"

Παρά τη χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα, η αισιοδοξία και η ελπίδα της Άνοιξης που έρχεται σε λίγες βδομάδες, η Τσικνοπέμπτη, το τριήμερο Καθαρής Δευτέρας γεμίζουν τις... μπαταρίες της ψυχής των ορεινών ανθρώπων της ορεινης Πατρίδας, της ηλιόλουστης κοιλάδας Αχελώου ποταμού...

Επιστολή Δικτύου Αγράφων και περιβαλλοντικών οργανώσεων στον Υφ. Περιβάλλοντος για τα αιολικά στ' Άγραφα

Επιστολή απέστειλαν στον αρμόδιο Υφυπουργό Περιβάλλοντος Γ. Δημαρά, ενόψει της συζήτησης στο ΣτΕ για τα αιολικά στ'  Άγραφα, το Δίκτυο Αγράφων μαζί με άλλες περιβαλλοντικές οργανώσεις, και αναμένουν την τοποθέτηση του κου Υφυπουργού επί των προβληματισμών που εξέθεσαν.

Στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό η δημοτική παράταξη "ΑΡΓΙΘΕΑ νέα εποχή"

Ο Ανδρέας Στεργίου και αντιπροσωπευτική ομάδα στελεχών της δημοτικής παράταξης "ΑΡΓΙΘΕΑ νέα εποχή" πραγματοποίησαν ακόμα μία εποικοδομητική συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

Δημ. Παπακώστας: "Αντι-αυτοδιοικητική, Αντι-συνταγματική "ρύθμιση" εξυφαίνεται από Κυβέρνηση - Υπ. Εσωτερικών..."

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ ανακοινώθηκε ότι η κυβέρνηση - Υπουργείο Εσωτερικών σε πολύ πιεστική προθεσμία, έως 28-2-2019 ήτοι εννέα μέρες, ετοίμασε "ρύθμιση" για τους ετεροδημοτες.

Σε εξέλιξη οι αιτήσεις για επάρκεια τηλεοπτικής κάλυψης σε 140 οικισμούς του ν. Καρδίτσας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων κατοίκων περιοχών του νομού προκειμένου να πιστοποιηθούν ως δικαιούχοι του έργου για πρόσβαση στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και να ενταχθούν σε αυτό.

Δημ. Παπακώστας: "Ανθηρό Κυριακή17-2-2019: Δυτική Αργιθέα καλεί Αχελώο & Ανατολική!"

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου ώρα 12.00.

|.Ο Επικεφαλής της Αυτοδιοικητικής παράταξης "Αργιθεατικη Συμμαχία" Γιώργος Χασιώτης- υποψήφιος δήμαρχος κατά δήλωση του στη Συνέλευση Βραγκιανων (Αύγουστο 2019)

Δημ. Παπακώστας: "Τα εμβληματικά - συμβολικά έργα αντίδοτο στο μηδενισμό & φανατισμό!"

Η μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης στα γραφεία του Ευρωκοινοβουλίου, χθες στην Αθήνα και η υπογραφή σχετικού "Μνημονίου Αναστήλωσης του πετρογεφυρου Κορακου" με διάθεση πρώτης πίστωσης περί τα 16 εκατ ευρω,

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ