Συνάντηση Δημάρχου Αργιθέας Α. Στεργίου με τον Υφ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γ. Τσακίρη για την ΟΧΕ Αγράφων

Την πρώτη τεχνική συνάντηση με τον κ. Γιάννη Τσακίρη, αρμόδιο Υφυπουργό για τις δημόσιες επενδύσεις και το ΕΣΠΑ πραγματοποίησε την Πέμπτη 19.05.2022 ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου.

Ο Παναγιώτης Θεοφ. Τσιούμας νέος Ειδικός Συνεργάτης στο Δήμο Αργιθέας

Απόφαση για την πρόσληψη του Παναγιώτη Θεοφ. Τσιούμα, κατηγορίας Τ.Ε Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, ως Ειδικού Συνεργάτη για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του υπέγραψε ο Δήμαρχος Αργιθέας Α. Στεργίου μετά από σχετική πρόσκληση για την κάλυψη της θέσης που προηγήθηκε.

Συνάντηση Δημάρχου Αργιθέας Α. Στεργίου με τον Υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο, για την ορεινότητα

Προχωράει βάσει προγραμματισμού η χάραξη του Στρατηγικού Σχεδίου (masterplan) για την ορεινότητα σε εθνικό επίπεδο, υπό το συντονισμό του Υπουργού Άκη Σκέρτσου και με τη συμμετοχή κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών από όλα τα συναρμόδια Υπουργεία.

Πρωτοβουλία για την προστασία της Κοιλάδας του Αχελώου: "Εμπαιγμός των κατοίκων της Κοιλάδας του Αχελώου από το Δήμο Αργιθέας και τον Υφυπ/γό Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Στύλιο"

Ερωτήματα εκφράζει η Πρωτοβουλία Πολιτών και Φορέων για την Προστασία και Ανάδειξη της Κοιλάδας Αχελώου και κάτοικοι της περιοχής για την περιβαλλοντική μελέτη που βρίσκονταν σε διαβούλευση για το Υδροηλεκτρικό έργο Αυλακίου.

Μενέλαος Παπαδημητρίου: "Φράγμα Αυλακίου (Καταφυλλίου) στην κοιλάδα Αχελώου. "Θα δεις Αγγέλω μ’ θάματα, Χριστό να πλεί (πωλεί) κρεμμύδια" λέμε εμείς στην Αργιθέα

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2021 είχα κάνει στην ιστοσελίδα μου την παρακάτω ανάρτηση σε σχέση με <<το προετοιμαζόμενο>> νέο φράγμα στον Αχελώο, επονομαζόμενο φράγμα Αργυρίου ενώ πρόκειται, αν κατασκευασθεί, να είναι στο Αρδάνοβο Καταφυλλίου και στο Μεσόπυργο Άρτας, εκφράζοντας και την προσωπική μου θέση, ήτοι:

Παράσταση διαμαρτυρίας καθηγητών και δασκάλων στο 2ο Γυμνάσιο Καρδίτσας για τις εξετάσεις PISA

Την αντίθεσή τους στη διεξαγωγή των εξετάσεων διαγνωστικού χαρακτήρα για μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού και της Γ’ τάξης Γυμνασίου στα γνωστικά αντικείμενα της Νεοελληνικής Γλώσσας και των Μαθηματικών, την “ελληνική PiSA” όπως έχουν χαρακτηριστεί,

Επερώτηση ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας για τη μη αντιμετώπιση των κατολισθητικών προβλημάτων στη θέση "Σκάλα" στο Ανθηρό

Επερώτηση προς την περιφερειακή Θεσσαλίας, για τη μη αποκατάσταση του προβλήματος, που προκαλείται από τη μεγάλη κατολίσθηση στη θέση «Σκάλα» Ανθηρού, του Δήμου Αργιθέας κατέθεσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας.

Στο Φ.Ε.Κ. η εκπόνηση Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων για τους Δήμους Καρδίτσας, Μουζακίου, Παλαμά, Σοφάδων και Αργιθέας

Δημοσιεύτηκε  το ΦΕΚ για την Κατάρτιση και έγκριση προγραμμάτων εκπόνησης των 76 μελετών Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων και των 3 Ειδικών Πολεοδομικών Σχεδίων.

Ι. Μπαμπάτσικος: «Αποφάσισαν άλλοι για εμάς χωρίς εμάς για την κατασκευή του υδροηλεκτρικού Καταφυλλίου - Αυλακίου»

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας  η  Μ.Π.Ε. του υδροηλεκτρικού  Καταφυλλίου  -Αυλακίου  ισχύος 83 Μw.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ