Υπογράφηκε η σύμβαση εργασίας μεταξύ Δημάρχου Αργιθέας και Ειδικής Συμβούλου

Υπογράφηκε χθες (Μ. Δευτέρα 22/4) η ειδική σύμβαση εργασίας μεταξύ του Δήμου Αργιθέας και της Ειδικής Συμβούλου του Δημάρχου και μετά από σχετική πρόσκληση που είχε δημοσιευθεί.

Δημήτρης Παπακώστας: "Με θετική σκέψη και αισιοδοξία για το μέλλον της Ορεινης Πατρίδας!"

|.Στην ορεινή περιοχή μας ,με καθυστέρηση που οφείλεται και στο ασφυκτικό γραφειοκρατικό πλαίσιο,την υποστελέχωση του Δήμου Αργιθέας, αλλά και στο γεγονός ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος την πρώτη διετία (2014-2016)

Λάμπρος Καραγιάννης: "Δημοτικές εκλογές 2019:«Σοβαρό ατόπημα η απαξίωση της δημοτικής μας Ενότητας»!!!"

Η Δημοτική Ενότητα Αχελώου του Δήμου Αργιθέας απαξιωμένη και ταπεινωμένη όπως πάντα, προσέρχεται και σε αυτές τις εκλογές να εκλέξει τους αιρετούς της για την 4ετία 2019 - 2023 χωρίς αυτόνομη κάθοδο (τουλάχιστον μέχρι στιγμής).

Αποδόθηκε στους Δήμους η 2η κατανομή (2019) για τις λειτουργικές δαπάνες σχολείων

Τη Β΄ Κατανομή ποσού 28.050.000,00 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2019, σε όλους τους Δήμους της Χώρας, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους γνωστοποίησε το Υπουργείο Εσωτερικών.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (22-28/4) των δύο Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (22-28 Απριλίου) των δύο Κινητών Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Χριστίνα Τρελλοπούλου: "Οι επιπτώσεις του αλκοολισμού στη ζωή του ατόμου"

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας-ΠΟΥ περίπου τρία εκατομμύρια άνθρωποι τον χρόνο χάνουν τη ζωή τους από ασθένειες ή δυστυχήματα που συνδέονται με την κατανάλωση αλκοόλ.

6 προσλήψεις συμβασιούχων στο Δήμο Αργιθέας

Ο Δήμος Αργιθέας ύστερα από την υπ’ αριθ. 41/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανακοινώνει ότι θα προσλάβει έξι άτομα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του κατά την περίοδο της πυροπροστασίας.

Καρδίτσα: Άρχισε η διανομή προϊόντων σε δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ (+Φώτο +Βίντεο)

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης (17/4) η διαδικασία διανομής προϊόντων σε δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, των Δήμων της Π.Ε. Καρδίτσας.

Διανομή προϊόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ σε δικαιούχους των Δήμων της Καρδίτσας - Δείτε πότε και που

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας θα προχωρήσει σε διανομή προϊόντων (οπωρολαχανικών, ειδών βασικής υλικής συνδρομής και ειδών παντοπωλείου), στους ωφελούμενους του προγράμματος.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ