Δημ. Παπακώστας: Ορεινός Δήμος Αργιθέας: Χωρίς σύστημα τηλεδιάσκεψης, δίχως διαβούλευση , αλλά ...με FAX....και νέο "γραφείο" στον... κάμπο!!!

Η παρούσα Δημοτική αρχή ,της επονομαζόμενης... "Νέας Εποχής", βρίσκεται στο τιμόνι του ορεινού Δήμου Αργιθέας επί 14 ολόκληρους μήνες (17 από τις τοπικές εκλογές 2019).

Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του ΚΕΑ-TEBA από τους Δήμους της Π.Ε. Καρδίτσας - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Ο Δήμος Καρδίτσας, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, σε συνεργασία με όλους τους Δήμους-εταίρους θα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν αιτηθεί να είναι ωφελούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)».

Δημ. Παπακώστας: "Να σπάσουμε το... σιωπητήριο, να υπερβούμε τις... προφάσεις, να εργαστούμε μαχητικά για την Αργιθέα της νέας δεκαετίας"

Η Ορεινή Αργιθέα ,παρά τα σημαντικά βήματα που πετύχαμε (90% Ασφαλτόστρωση στους κεντρικούς δρόμους)- με κοινή αγωνιστική Διεκδίκηση και μόχθο,σε ολόκληρη τη μεταπολιτευτική περίοδο ,ακόμη παραμένει με δρόμους Περιφερειακής Ευθύνης με κακή βατότητα , χωματόδρομοι αρχών περασμένου αιώνα....

125.510 ευρώ από το ΥΠ.ΕΣ. στους Δήμους Αργιθέας και Μουζακίου για εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων

Απόφαση για την επιχορήγηση 151 Δήμων της Χώρας για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών τους προς τρίτους εκδόθηκε την Πέμπτη (26/11) από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Λάμπρος Καραγιάννης: "Ανιχνευτικά τεστ Κορονοϊού από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στους κατοίκους Βραγκιανών του Δήμου Αργιθέας"

Κύριε Δήμαρχε:

Αναφορικά με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από την πρόσφατη υγειονομική κρίση στη Δημοτική Κοινότητα Βραγκιανών, μετά την εμφάνιση κρούσματος COVID-19 σε άτομο δομής ταχείας μετάδοσης του ιού, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:

Προσφορά τριών απινιδωτών από το Δήμο Αργιθέας στα Π.Ι. Ανθηρού, Βραγκιανών και Πετρίλου

Στο πλαίσιο της προσπάθειας ενίσχυσης των Περιφερειακών Ιατρείων με σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα και της έγκαιρης αντιμετώπισης των έκτακτων αναγκών υγείας των δημοτών, ο Δήμος Αργιθέας προχώρησε σε προσφορά τριών αυτόματων απινιδωτών στα Π.Ι. Ανθηρού, Βραγκιανών και Πετρίλου.

Δημ. Παπακώστας: "Ας.... ξαναμιλήσουμε για Αειοφορικά έργα ΑΠΕ στην ορεινή Αργιθέα- Πίνδο!"

Με ευκαιρία το άρθρο του φίλου Γ. Καραβίδα - Αιρετού του ΔΣ Μουζακίου ( ας μιλήσουμε για τις... ΑΠΕ) - του οποίου σεβόμαστε τις απόψεις και τη μαχητικότητα του ,πλην όμως διαφωνούμε διαμετρικά -και την αντίδραση του " Μετώπου (τινών)Δημάρχων" , δημοσιεύουμε,με τη συνδρομή φίλων Αργιθεατών, ξανά τους χάρτες,όπου σημειώνονται τα αδειοδοτημένα ή ήδη σε λειτουργία έργα Ανανεώσιμης Ενέργειας στα είκοσι χωριά της Αργιθέας και στο όρος Τύμπανος - όρια με Δήμο Μουζακίου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ