130 επιπλέον οδικές παρεμβάσεις θα εκτελέσει η ΤΕΡΝΑ για αποκαταστάσεις από τον "Ιανό" - Τα σημεία που έχουν επιλεγεί

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net για τα 30 εκατομμύρια ευρώ που θα έρθουν επιπρόσθετα από το Υπουργείο Υποδομών  μέσω της ΤΕΡΝΑ που έχει αναλάβει την εργολαβία για τις αποκαταστάσεις από τον Ιανό στους Δήμους Αργιθέας, Καρδίτσας και Μουζακίου.

Εγκρίθηκε η μελέτη για τη Β’ φάση συντηρήσεων στην Ι.Μ. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Βραγκιανών

Από τη Διεύθυνση συντήρησης αρχαίων και νεωτέρων μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού, εγκρίθηκε μελέτη που αφορά συντήρηση στοιχείων της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βραγκιανών.

Εκδήλωση αφιερωμένη στην Αργιθεάτισσα γυναίκα προγραμματίζεται για το Σάββατο 29 Ιουλίου

Η ΑΡΓΙΘΕΑΤΙΣΣΑ ΓΥΝΑΙΚΑ έχει διαδραματίσει διαχρονικά, δίχως καμία αμφιβολία, τον πιο σπουδαίο ρόλο στην ορεινή μας περιοχή. Αποτέλεσε τον πραγματικό στυλοβάτη κάθε οικογένειας στο δυσπρόσιτο τούτο τόπο.

"Ο Δημήτρης Πούπης, υποψήφιος πρόεδρος Δ.Κ. Πετρωτού με τον Δήμαρχο Αργιθέας, Ανδρέα Στεργίου"

"Η παράταξή μας διαρκώς διευρύνεται και ισχυροποιείται σημαντικά. Σήμερα ανακοινώνουμε μια ακόμα υποψηφιότητα με ξεχωριστή σημειολογία.

Tην Τετάρτη 31 Μαΐου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αργιθέας

Την Τετάρτη 31 Μαΐου και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Την Κυριακή 28 Μαΐου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Marathon στην Αργιθέα

Την Κυριακή 28 Μαΐου 2023, στο χωριό Πετρίλο του Δήμου Αργιθέας, θα δοθεί η εκκίνηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα του Μαραθωνίου (XCM), στις κατηγορίες Elite και Masters Ανδρών, και Γυναικών.

Εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου για την Αργιθέα στη Λάρισα με φιλανθρωπικό σκοπό

Ο Σύλλογος ΑΡΓΙΘΕΑΤΩΝ Λάρισας "Ο Άγιος Νικόλαος", ο Σύλλογος ΠΟΝΤΙΩΝ Λάρισας και η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ του Δήμου Λάρισας, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Φιλανθρωπική Δράση "ΘΑΥΜΑ", σας προσκαλούν στην παρουσίαση βιβλίου: “Η ΑΡΓΙΘΕΑ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ - ΜΙΑ ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ” την Τρίτη 23 Μαΐου και ώρα 19:00μμ στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας.

300.000 ευρώ από το ΥΠ.ΕΣ. στους 6 Δήμους της Π.Ε. Καρδίτσας για εργασίες επισκευής και συντήρησης των σχολικών τους κτιρίων

Απόφαση για κατανομή ποσού 30.000.000,00 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2023, σε όλους τους Δήμους της Χώρας (332), για για την εκτέλεση εργασιών επισκευής και συντήρησης σχολικών τους κτιρίων υπέγραψε την Πέμπτη 18 Μαΐου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στ. Πέτσας.

Εγκρίθηκε η διάθεση πίστωσης για οδικές αποκαταστάσεις από τον "Διομήδη", ύψους 2,5 εκατ. ευρώ στο Δήμο Αργιθέας

Σε συνέχεια του αιτήματος που υπέβαλε (όπως σας ενημέρωσε το KarditsaLive.Net) η Διεύθυνση τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καρδίτσας για αποκαταστάσεις στις οδικές υποδομές στην περιοχή της Αργιθέας λόγω της κακοκαιρίας "Διομήδης" στις αρχές του 2022, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός προχώρησε στην υπογραφή διάθεσης πίστωσης του απαιτούμενου ποσού των 2,5 εκατ. ευρώ.

Πέφτουν άλλα 30 εκατομμύρια ευρώ στην Π.Ε. Καρδίτσας για αποκαταστάσεις από τον "Ιανό"

Με απόφαση του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Γ. Καραγιάννη τροποποιείται η πράξη «Αποκατάσταση των ζημιών στις υφιστάμενες οδικές καθώς και σε λοιπές υποδομές στην Περιφέρεια Θεσσαλίας που προκλήθηκαν από τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανός» στις 18 & 19 Σεπτεμβρίου 2020» αυξανόμενη κατά 30 εκατ. ευρώ.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ