.
.
.

Πυρπολήθηκε βανάκι με δύο σκυλιά στην Αργιθέα - Χρησιμοποιούνταν για την εποπτεία ανεμολογικού ιστού

Ολοκληρωτική καταστροφή υπέστη ένα βανάκι μαζί με δύο σκυλιά που βρισκόταν μέσα σε αυτό στην ευρύτερη περιοχή του Πετρίλου του Δήμου Αργιθέας μετά από εμπρησμό.

Σύσκεψη Αθηνών: Επανεξέταση για ΒΙΠΕ αλλά η Π.Ε. Καρδίτσας θα αναλάβει το κομμάτι ευθύνης της στο μεταναστευτικό

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τη 1:30 το μεσημέρι της Πέμπτης (16/1), η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα για το θέμα της δημιουργίας δομής προσφύγων στην ΒΙ.ΠΕ. Γοργοβιτών.

Δημ. Παπακώστας: "Η Καρδίτσα να παίξει... επιθετικά....όχι στη μίζερη άρνηση"

|. Ενώ η Ελλάδα αντιμετωπίζει οξύτατο πρόβλημα Εθνικής Ασφάλειας με τις ροές χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων προς τη χώρα μας  και τα νησιά των συν- Ελλήνων του Αιγαίου κατακλύζονται από συνεχείς αφίξεις, οι φορείς του νομού Καρδίτσας μετά από κοινή σύσκεψη αρνούνται κάθε συμβολή στη λύση ή τουλάχιστον στην άμβλυνση του.

Αντιδρούν έντονα οι φορείς της Καρδίτσας στο ενδεχόμενο δημιουργίας κλειστής δομής μεταναστών στη ΒΙ.ΠΕ. Γοργοβιτών (+Φώτο +Βίντεο)

Την έντονη αντίδραση των δημάρχων του νομού Καρδίτσας, του αντιπεριφερειάρχη όπως και του ΕΒΕ Καρδίτσας συναντά η προοπτική κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στην ΒΙ.ΠΕ. Γοργοβιτών.

Δελτίο τύπου της σύσκεψης φορέων για το ενδεχόμενο εγκατάστασης μεταναστών στη ΒΙ.ΠΕ. Γοργοβιτών

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε το παράρτημα Καρδίτσας της ΠΕΔ Θεσσαλίας σχετικά με τη σύσκεψη για την εγκατάσταση μεταναστών στη ΒΙ.ΠΕ. Γοργοβιτών γνωστοποιήθηκαν τα ακόλουθα (θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net με όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη).

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (13-19/1) των δύο Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (13-19 Ιανουαρίου) των δύο Κινητών Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Έγκριση κατ' εξαίρεση οδήγησης οχημάτων του Δήμου Μουζακίου από αιρετούς

Με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας εγκρίθηκε σήμερα (10/1) η κατ΄ εξαίρεση οδήγηση αυτοκινήτων του Δήμου Μουζακίου από τους εν΄ ενεργεία Αντιδημάρχους του Δήμου Μουζακίου ως κάτωθι.

Δημ. Παπακώστας: "Αναποτελεσματικό το σύστημα διορισμού γιατρών στα ορεινά...."

Οι κυβερνήσεις αλλάζουν....οι Διοικήσεις Υγειονομικών Περιφερειών με νέα πρόσωπα ,όμως τα προβλήματα στελέχωσης των άγονων απόμακρων δυσπρόσιτων Ορεινών Ιατρείων μας παραμένουν και οξύνονται.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ