Δημ. Παπακώστας: "ΔΣ Δικτύου Πίνδος - Πετρίλο 6 Ιουλίου: Αμήχανη - Αναχρονιστική πολιτική για Αειφορικές Επενδύσεις κόντρα στη σύγχρονη τάση για καθαρή ενέργεια!"

Μετά από οκτώ (8) ολόκληρα 24ωρα δημοσιεύτηκε το 'Δελτίο Τύπου' του ορεινού Δικτύου Πίνδος, που αποτελεί μια αστική εταιρεία ορεινών περιοχών ,ήτοι ένα Συντονιστικό απλό όργανο Δημάρχων( έτος ίδρυσης 2017) ,το οποίο δεν έχει πρωτογενή Εξουσία ,όπως τα ΔΣ και ΚΣ των Δήμων - Κοινοτήτων.

Στο Πετρίλο συνεδρίασε το Δ.Σ. του Δικτύου "Πίνδος"

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Ιουλίου η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΙΝΔΟΣ. Η συνεδρίαση έγινε στη κοινότητα Πετρίλου του δήμου Αργιθέας και φιλοξενήθηκε στο ιστορικό κτίριο του δημοτικού σχολείου, έδρα της κυβέρνησης του Βουνού.

Υπεγράφη σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Δικτύου "Πίνδος", της ΚΕΔΕ και του Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκης

Την Παρασκευή 10 Ιουλίου επισημοποιήθηκε η συνεργασία μεταξύ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΙΝΔΟΥ, με την υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας.

Υπέρ της ανακατασκευής της ιστορικής Γέφυρας Κοράκου στην Κοιλάδα του Αχελώου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην παρέμβασή του κατά τη διάρκεια της συζήτησης με φορείς στα Πράμαντα Ιωαννίνων ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην ανακατασκευή της ιστορικής γέφυρας Κοράκου στην Κοιλάδα του Αχελώου.

Δημ. Παπακώστας: "Θεσσαλία: Κάποιος να ξυπνήσει τον...'κοιμώμενο γίγαντα' της Εθνικής οικονομίας!"

Η Πανδημία,η οικονομική ύφεση ,οι ανατροπές που επήλθαν στα παγιωμένα ,τα έως χθες κοινώς αποδεκτά ,τις κατεστημένες αντιλήψεις περί Κράτους, Δημόσιου Τομέα, Συστήματος Υγείας , κοινωνικής αλληλεγγύης και εργασίας στο γραφείο, κτύπησαν την... καμπάνα της εγρήγορσης ,της αφύπνισης ,της αναγκαίας στροφής στα μοντέλα ανάπτυξης , κοινωνικής και πολιτικής δράσης.

Δημ. Παπακώστας: Ανήκουστη η καταγγελία της "Ένωσης Συντακτών Περιφέρειας" για Δημοτικές Αρχές.....

"Η Δημοσίευσις είναι η ψυχή της Δικαιοσύνης" είχε γράψει ο Ιάκωβος Μάγερ.

Το αξίωμα αυτό κοσμεί την αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Συντακτών στην οδό Ακαδημίας .

Ανακοίνωση της Αδελφότητας Πηγιωτών Άρτας για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Άρτα και την ανάγκη αναστήλωσης της ιστορικής γέφυρας Κοράκου

Με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού της χώρας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Άρτα στις 11-7-2020 και στην γέφυρα της Πλάκας προκειμένου να παραστεί σε εκδήλωση που θα σηματοδοτεί την ολοκλήρωση των εργασιών αναστύλωσης του γεφυριού, τον καλοσωρίζουμε με τιμή και εγκαρδιότητα στον τόπο μας.

Δημ. Παπακώστας: "Τα έργα Αχελώου & Υδροηλεκτρικών Συκιάς - Μεσοχώρας: Η πιο εμβληματική επένδυση στην Ελλάδα των Περιφερειών!"

Έκλεισε έναν χρόνο Εξουσίας η Κυβέρνηση της ΝΔ και του Κ.Μητσοτάκη.

|. Το πρόσημο του ετήσιου Απολογισμού είναι καταρχήν θετικό.

Μεγάλη ποσότητα βροχής τη νύχτα, μικρός (ευτυχώς) αριθμός προβλημάτων στην Π.Ε. Καρδίτσας

Μεγάλη ποσότητα βροχής έπεσε το βράδυ της Δευτέρας και τα ξημερώματα της Τρίτης 7 Ιουλίου στην Π.Ε. Καρδίτσας και κυρίως στους Δήμους Μουζακίου, Αργιθέας, Λίμνης Πλαστήρα και Καρδίτσας, χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια ιδιαίτερα προβλήματα.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ