.
.

Υπογράφηκε η σύμβαση για την ανανέωση του στόλου των οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλία

Με 48 νέα περιπολικά, 16 δίκυκλες μοτοσικλέτες, 3 οχήματα διερεύνησης ατυχημάτων, 51 πομποδέκτες αυτοκινήτων και 4 φορητά ραντάρ εξοπλίζονται Αστυνομικές Υπηρεσίες της Θεσσαλίας μέσω του ΕΣΠΑ μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό.

Την άμεση δημοπράτηση έξι μεγάλων αρδευτικών έργων στη Θεσσαλία ζητά ο Κ. Αγοραστός

Άμεση ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα δημοπράτησης και έναρξης των εργασιών σε έξι έργα συνολικού προϋπολογισμού άνω των 70 εκατομμυρίων ευρώ, που εντάχθηκαν και χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης ζητά ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός με δήλωσή του.

Υπογράφηκε η σύμβαση για την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων στο Κ.Υ. Πύλης

Tη σύμβαση κατασκευής του έργου για την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Κέντρου Υγείας Πύλης προϋπολογισμού 475.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Εξελέγη το προεδρείο του Δ.Σ. Τρικκαίων καθώς και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Η κ. Νικολέτα Μπρουζούκη είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τρικκαίων. Στη σχετική ψηφοφορία που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Σώματος,

Το «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» της ΕΛ.ΑΣ. επεκτείνεται στις Διευθύνσεις Αστυνομίας της Γ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας

Μια σημαντική δράση της Ελληνικής Αστυνομίας, το «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης», επεκτείνεται από σήμερα σε Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, με σκοπό την προώθηση της ανακύκλωσης και την ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης.

Με εξοπλισμό εργοθεραπείας και φυσιοθεραπείας ενισχύονται τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας στη Θεσσαλία

Σε φάση υλοποίησης εισέρχεται το έργο «Προμήθεια Εξοπλισμού Εκπαίδευσης και Θεραπείας των Δομών του Κ.Κ.Π.Π. Θεσσαλίας», που χρηματοδοτείται μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας συνολικού προϋπολογισμού 271.845 ευρώ.

"Συνάντηση για την εκπαίδευση προσφύγων μαθητών στη μητρική τους γλώσσα"

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  συνάντηση στο 2ο Γυμνάσιο Τρικάλων, την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019,  με θέμα τη λειτουργία τμημάτων εκμάθησης της μητρικής γλώσσας για πρόσφυγες μαθητές.

Τρίκαλα: Σύλληψη 39χρονου για κατοχή αρχαιοτήτων

Συνελήφθη, το μεσημέρι της Δευτέρας (2/9) στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 39χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς και του νόμου περί όπλων.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ