Δίκτυο υπόγειων αγωγών άρδευσης μήκους 255 χλμ. προωθείται από το ΥΠ.Α.Α.Τ. για την Π.Ε. Τρικάλων

Αρδευτικό έργο, προϋπολογισμού σύμβασης 6.141.187,84 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., προωθείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για να δώσει λύσεις στο αρδευτικό πρόβλημα της Π.Ε. Τρικάλων.

Προσωρινή ανάκληση πιστοποίησης της Επιχείρησης «L.A. FARM Α.Ε.» από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ προέβη σε προσωρινή ανάκληση πιστοποίησης της Επιχείρησης «L.A. FARM Α.Ε.», η οποία ήταν ενταγμένη στο ΜΗΤΡΩΟ Πιστοποιημένων επιχειρήσεων, για τη δραστηριότητα της  παραγωγής και συσκευασίας με σκοπό την εμπορία, του προϊόντος «ΦΕΤΑ Π.Ο.Π.»,

15 προσλήψεις συμβασιούχων στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Στη δημοσιότητα δόθηκε την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου η προκήρυξη για την πρόσληψη ΙΔΟΧ Προσωπικού Προνοιακών Φορέων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας για την κάλυψη του προσωπικού που έχει τεθεί σε αναστολή καθηκόντων λόγω μη εμβολιασμού για την COVID-19.

Ιανός: Σε κατάσταση πολιτικής προστασίας η Π.Ε. Καρδίτσας και άλλες περιοχές της χώρας για άλλους έξι μήνες

Σε κατάταση πολιτικής προστασίας για άλλους έξι μήνες θα παραμείνει ολόκληρος ο νομός Καρδίτσας μετά από σχετικές αποφάσεις που έλαβε την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Β. Παπαγεωργίου όπως καταγράφει το Karditsalive.Net.

Αναβλήθηκε το φιλικό Α.Ο.Τ. - Αναγέννηση λόγω κρουσμάτων COVID-19 στους γηπεδούχους

Μια μία σύντομη ανακοίνωση η ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα γνωστοποίησε την αναβολή του προγραμματισμένου φιλικού αγώνα με την Αναγέννηση λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα.

Σύλληψη αλλοδαπού για φυτεία κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων

Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων εντοπίστηκε νέα φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή του νομού Τρικάλων και συνελήφθη, χθες (6/9) το βράδυ στην ίδια περιοχή, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και του νόμου περί αλλοδαπών.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης κτιριακών εγκαταστάσεων στο Κ.Υ Πύλης

Σύγχρονο, λειτουργικό και πλήρως αναβαθμισμένο όσο αφορά τις κτιριακές του υποδομές παραδόθηκε το Κέντρο Υγείας Πύλης μετά τα έργα που υλοποιήθηκαν σε αυτό.

Συλλήψεις και χρηματικά πρόστιμα για παραβάσεις κατά της πανδημίας σε καταστήματα Λάρισας και Τρικάλων

Συνεχίζονται οι έλεγχοι από Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για την τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού, την τήρηση των μέτρων κοινής ησυχίας, καθώς και για τη διαπίστωση λοιπών παραβάσεων.

Σε κατάσταση πολιτικής παραμένει λόγω των σεισμών ο Δήμος Παλαμά - Μαζί και άλλοι Δήμοι της Θεσσαλίας

Σε κατάσταση Πολιτικής Προστασίας μετά τους καταστροφικούς σεισμούς του περασμένου Μαρτίου στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας παραμένει και το επόμενο 6μηνο ο Δήμος Παλαμά (όπου άλλωστε βρίσκεται ήδη λόγω "Ιανού") μετά από νέα απόφαση του  Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Β. Παπαγεωργίου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ