Πέμπτη 28/9 ώρα 20.00: Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας και της υπόλοιπης Θεσσαλίας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, κατά περίπτωση, λόγω των βροχοπτώσεων, των πρόσφατων δυσμενών καιρικών φαινομένων και της εκτέλεσης εργασιών για την αποκατάσταση βλαβών στο οδικό δίκτυο, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, έχει ως εξής:

Συστάθηκε Τομέας Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Περιφέρειας Θεσσαλίας με έδρα τη Λάρισα

Τη σύσταση Τομέα Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΤΑΕΦΚΠΘ), με έδρα τη Λάρισα, για την υλοποίηση του έργου της αποκατάστασης των ζημιών σε κτίρια, οι οποίες προκλήθηκαν από τις πυρκαγιές του Ιουλίου 2023 σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και τις πλημμύρες που εκδηλώθηκαν από την 4η ως την 11η Σεπτεμβρίου 2023, σε περιοχές της Περιφέρειας Θεσσαλίας υπέγραψε ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρ. Τριαντόπουλος.

Προσωρινές απαγορεύσεις κυκλοφορίας σε τμήματα του οδικού δικτύου της Π.Ε. Τρικάλων

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων και των βροχοπτώσεων σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου εδαφικής αρμοδιότητας της Π.Ε. Τρικάλων, απαγορεύεται προσωρινά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων:

Υπ. Παιδείας: Ανοίγουν τα σχολεία στη Θεσσαλία τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου - Ποια θα λειτουργήσουν με προσωρινή μεταστέγαση

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και η Περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοινώνουν την έναρξη διεξαγωγής μαθημάτων για τουςμαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Θεσσαλίας τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023.

Έτοιμη η γέφυρα Μπέλεϋ στα Στουρναραίικα Τρικάλων (+Φωτο)

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση στρατιωτικής μεταλλικής γέφυρας τύπου Μπέλεϋ (BAILEY) ανοίγματος 120 ποδών και φέρουσας ικανότητας τροχοφόρων οχημάτων έως 10 τόνων, στα Στουρναραίικα Τρικάλων η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη της Μονάδας Μελετών και Κατασκευών του ΓΕΕΘΑ (ΓΕΕΘΑ/ΜΟΜΚΑ), από κλιμάκια του 730 Τάγματος Μηχανικού και του 747 Ειδικού Τάγματος Μηχανικού.

Χαλκιδική: Θανατηφόρο τροχαίο για 67χρονο από την περιοχή της Καλαμπάκας

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ στη Νικήτη, όταν το όχημα που οδηγούσε ένας 67χρονος, για άγνωστη αιτία βγήκε από το δρόμο και έπεσε από τη γέφυρα στο ρέμα.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ