3,3 εκατ. ευρω στις Π.Ε. Τρικάλων και Μαγνησίας για έργα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην χρηματοδότηση και υλοποίηση έργων συνολικού προϋπολογισμού περίπου 2,3 εκ. ευρώ στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και περίπου 1 εκατ. ευρώ για την Π.Ε. Μαγνησίας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας μετά την υπογραφή για διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Προς δημοπράτηση η ασφαλτόστρωση αγροτικών οδών στο Δήμο Φαρκαδόνας

Δόθηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας η έγκριση για τη δημοπράτηση των έργων «Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού Δ.Δ. Κεραμιδίου - Φαρκαδόνας» και «Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού Δ.Δ. Ζάρκου», συνολικού προϋπολογισμού 991.000,00 ευρώ.

Υπογράφηκε η σύμβαση για αποκαταστάσεις βατότητας στο δίκτυο του Μεγαλοχωρίου και της Μπάλκουρας

Στη βελτίωση των προσβάσεων και αποκαταστάσεις βατότητας στο δίκτυο των τοπικών οδικών οδών του Μεγαλοχωρίου και της Μπάλκουρας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθως υπογράφηκε η σύμβαση κατασκευής του εν λόγω έργου, συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.

Τρίκαλα: Μαχαίρωσε τον αδερφό του

Στην περιοχή της Μπάρας Τρικάλων ένας αδελφός μαχαίρωσε με διακοσμητικό μαχαίρι -για ασήμαντη αφορμή αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία – τον αδελφό του ηλικίας περίπου 50 ετών.

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στ. Ελλάδας και Εύβοιας: Απεβίωσε ο γηραιότερος δημοσιογράφος της χώρας

Σε ηλικία 104 ετών απεβίωσε σήμερα Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018, ο παλαίμαχος δημοσιογράφος και μέλος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας Λάζαρος Αρσενίου.

Στη δημοσιότητα το τελικό σχέδιο νόμου για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Τι χάνει και τι κερδίζει η Καρδίτσα

Το σχέδιο νόμου «Συνέργειες Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας με τα Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Παλλημνιακό Ταμείο και άλλες διατάξεις» κατατέθηκε στην Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή (ΚΕΝΕ) της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης και στη συνέχεια θα κατατεθεί στην Ολομέλεια της Βουλής.

Προχωρούν έργα συνολικού προϋπολογισμού 2,4 εκατ. ευρώ για την Π.Ε. Τρικάλων

Εγκρίσεις τευχών δημοπράτησης και αποτελέσματα διαγωνισμών για έργα συνολικού προϋπολογισμού 2.414.000 ευρώ για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ