.
.
..

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών 22 και 23 Απριλίου

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών 22 και 23 Απριλίου

. sveronis panagiotis

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, τη Μ. Τρίτη 23 Απριλίου και ώρα 8:00 π.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ρεντίνης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:00 μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρο Μ. Τετάρτης) και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρδίτσης.

Τη Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 8:00΄π.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Καλλιφωνίου.

Στις 11:00΄π.μ., θα τελέσει το Μυστήριο του ιερού Ευχελαίου εντός της μεγάλης αιθούσης του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 5:00΄μ.μ., θα τελέσει το Μυστήριο του ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Στις 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νιπτήρος (Όρθρο Μ. Πέμπτης) και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, τη Μ. Τρίτη 23 Απριλίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρο Μ. Τετάρτης) και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Καρδίτσης.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

.

 

Τελευταία τροποποίηση στις22 Απριλίου 2019, 16:23
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ