.
.
..

Στην 8η παγκόσμια Biennale παιδικής ζωγραφικής συμμετείχαν μαθητές του εργαστηρίου Ζωγραφικής του Εκπολιτιστικού – Μορφωτικού Συλλόγου Ιτέας

Στην 8η παγκόσμια Biennale παιδικής ζωγραφικής συμμετείχαν μαθητές του εργαστηρίου Ζωγραφικής του Εκπολιτιστικού – Μορφωτικού Συλλόγου Ιτέας

. sveronis panagiotis

Στην 8η παγκόσμια BIENNALE παιδικής ζωγραφικής που διοργάνωσε η Ακαδημία και το Μουσείο Παιδικής Τέχνης Ξάνθης συμμετείχαν οι μαθητές του εργαστηρίου Ζωγραφικής του Εκπολιτιστικού – Μορφωτικού Συλλόγου Ιτέας.

Ο διαγωνισμός με θέμα: «Τέχνη με χρώματα και αρώματα» απευθύνονταν σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων έφτασε τις 15χιλιάδες ατομικά έργα παιδιών από όλο τον κόσμο. Ενώ βραβεύτηκαν 700 έργα.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες και 6 Μαθητές του εργαστηρίου Ζωγραφικής του Ε.Μ.Συλλόγου Ιτέας, οι οποίοι απέσπασαν 1ο και 2ο βραβείο. Τα ονόματα των μαθητών είναι:

- Λιάχανος Ευάγγελος 1ο βραβείο
- Μακρή Δήμητρα 1ο βραβείο
- Μπαλαντίνα Ευανθία 2ο βραβείο
- Μπαλαντίνα Φυλλένια 2ο βραβείο
- Λιάχανου Τριανταφύλλη 2ο βραβείο
- Μπούτα Δήμητρα 2ο βραβείο

Η διάσταση των έργων ήταν 50χ50 εκ. Σε χαρτί μπριστολ και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν τέμπερες, λαδοπαστέλ και ακουαρέλλες.

Το διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Θέλει να συγχαρεί όλους τους μαθητές του εργαστηρίου για τη συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους, καθώς και την εικαστικό κ. Αλέκα Κουκόσια για τη συνεισφορά της και για την έμπνευση και την αγάπη που απλόχερα χαρίζει στα παιδιά μας ώστε να συνεχίζουν το όμορφο ταξίδι στο χώρο της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

.

 

Τελευταία τροποποίηση στις24 Απριλίου 2019, 07:54
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ