.
.
.
.
.

Συλλήψεις τριών για ναρκωτικές ουσίες Κύριο

Συλλήψεις τριών για ναρκωτικές ουσίες
.

Σε συλλήψεις τριών πολιτών προχώρησε Αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών την Τετάρτη 12 Μαΐου 2010 στην Καρδίτσα.


Συγκεκριμένα κατά τις μεσημβρινές ώρες της συνελήφθησαν δύο πολίτες ηλικίας 32 και 24 ετών, αντίστοιχα, κάτοικοι του Δήμου Καρδίτσας, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, από κοινού.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω, επιβαίνοντες σε επιβατικό Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 1ου αναφερομένου, ο οποίος ήταν και οδηγός αυτού, αντιλαμβανόμενοι την προσέγγιση των αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο, τράπηκαν σε φυγή.

Ο μεν 1ος (οδηγός) ανέπτυξε ταχύτατη και διέφυγε προσωρινά με το αυτοκίνητό του, ο δε 2ος επεχείρησε ανεπιτυχώς να διαφύγει πεζός, πετώντας στο έδαφος χάρτινο περιτύλιγμα,  το οποίο, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, περιείχε ποσότητα ηρωίνης βάρους 0,5 γραμ., καθώς και δέκα ναρκωτικά δισκία, παρανόμως κατεχόμενα.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, συνελήφθη λίγο αργότερα και ο οδηγός του οχήματος. Οι ανευρεθείσες ναρκωτικές ουσίες και το χρησιμοποιηθέν όχημα, κατασχέθηκαν.

Επίσης, από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας, συνελήφθη στην Καρδίτσα στις 21.05΄ώρα της ίδιας ημέρας 34χρονος, κάτοικος του Δήμου Καρδίτσας, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο επιβατικό Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε, διαπιστώθηκε ότι κατείχε παράνομα  συνολικά 14 ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι τρείς παραπάνω συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους δικογραφίες του Τμήματος Ασφαλείας, αποστέλλονται στον κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κών Καρδίτσας.

επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ