.
.
..

Διανομή 2.595 δεμάτων από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων (+Φώτο +Βίντεο) Κύριο

Διανομή 2.595 δεμάτων από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων (+Φώτο +Βίντεο)

. sveronis panagiotis

Διανομή δεμάτων για το Πάσχα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη και σε ανθρώπους που σιτίζονται στα «Σπίτια της Αγάπης», βρίσκεται σε εξέλιξη από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

 

Όπως τόνισε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Τιμόθεος, κατά την διανομή στο Σπίτι της Αγάπης της Καρδίτσας, συνολικά θα μοιραστούν, 2.595 δέματα, προκειμένου συνάνθρωποί μας να έχουν την δυνατότητα να γιορτάσουν αυτές τις Άγιες ημέρες.  Παράλληλα ο σεπτός ποιμενάρχης ευχαρίστησε όλους όσους βοηθούν σε αυτή την προσπάθεια, από τις επιχειρήσεις που προσφέρουν, τους υπευθύνους των Σπιτικών της Αγάπης, τις κυρίες που διακονούν σε αυτά αλλά και όποιον άλλον συμβάλει να βοηθηθούν οι έχοντες ανάγκη και ευχήθηκε καλή Ανάσταση.

Σημειώνουμε εδώ πως τα «Σπίτια της Αγάπης» σταματούν να λειτουργούν από σήμερα και θα δεχθούν εκ νέου τους ανθρώπους που σιτίζονται σε αυτά την Δευτέρα μετά την Κυριακή του Θωμά.

Στα δέματα που παραλαμβάνουν οι συντοπίτες περιέχονται ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, λάδι, σάλτσα, κοτόπουλο ή κρέας, κομπόστα, γλυκίσματα, καφές και ζάχαρη.

Σύμφωνα με το πλάνο διανομής διανέμονται 85 στο Σπίτι της Αγάπης Καρδίτσας, από 20 στα Σπίτια της Αγάπης Φαρσάλων και Παλαμά, 35 στο Σπίτι της Αγάπης Σοφάδων και 25 στο Σπίτι της Αγάπης Αγναντερού.

Από κει και πέρα 1.540 δέματα θα δοθούν από τα Ενοριακά Φιλόπτωχα Ταμεία και 870 από τις υπόλοιπες ενορίες της Ιεράς Μητρόπολης.  

Π.Κ.

.

 

επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ