.
.
.
.
.

Καρδίτσα: Σε εξέλιξη οι εργασίες αναμόρφωσης της κεντρικής πλατείας (+Φώτο) Κύριο

Καρδίτσα: Σε εξέλιξη οι εργασίες αναμόρφωσης της κεντρικής πλατείας (+Φώτο)
.

Τα παρτέρια της κεντρικής πλατείας είναι το επίκεντρο των εργασιών που γίνονται, την δεδομένη στιγμή, στην πορεία για την αναμόρφωσή της.

Συγκεκριμένα μιλάμε για το κομμάτι των παρτεριών που βρίσκονται προς την οδό Υψηλάντου και παράλληλα προς αυτή και το παρτέρι μπροστά στην Alpha Bank, απέναντι από τον έφιππο ανδριάντα του Γεωργίου Καραϊσκάκη.

.Το μεγαλύτερο μέρος τους έχει σκαφθεί για να γίνουν εργασίες που έχουν να κάνουν με διάφορα δίκτυα, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη και η πλακόστρωση, με τις προβλεπόμενες από την μελέτη πλάκες, όπου κυριαρχεί το λευκό χρώμα.

Η πορεία των εργασιών από την στιγμή που ξεκίνησαν είναι ικανοποιητική και θεωρείται ότι το συγκεκριμένο κομμάτι της εργολαβίας θα ολοκληρωθεί νωρίς τον Νοέμβριο.

.Ταυτόχρονα, όπως ανέφερε στο ΚarditsaLive.Net, ο αντιδήμαρχος έργων κ. Σβερώνης, ο εργολάβος αναμένει στις αρχές του μήνα τις γρανιτένιες πλάκες από την Ιταλία, οι οποίες και θα στρωθούν στην πλατεία.

Στόχος είναι, μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα, να έχει ολοκληρωθεί ένα κομμάτι και συγκεκριμένα αυτό που βρίσκεται μπροστά από το παρτέρι που τοποθετείται το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Για να μπορέσει να μπει η φάτνη και άλλα στοιχεία στολισμού της πλατείας, πριν σταματήσουν, λόγω εορτών οι εργασίες. 

Π.Κ.

..

επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ