Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης το Σάββατο (23/5) σε τμήμα της Καρδίτσας και την ευρύτερη περιοχή και σε τμήμα του Δήμου Μουζακίου Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
- Εκτύπωση
Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 23 Μαΐου 2026 σε τμήμα της Καρδίτσας και την ευρύτερη περιοχή και σε τμήμα του Δήμου Μουζακίου από τον ΔΕΔΔΗΕ.
Συγκεκριμένα:
Από ώρα 8:00 έως 15:00 θα σημειωθεί διακοπή της ηλεκτροδότησης στη Δυτική περιοχή της πόλης, στον δρόμο Καρδίτσα – Φανάρι, εκατέρωθεν της οδού Φαναρίου και στις Τ.Κ. Φαναρίου, Παλαιοκλησίου, Παραγωγικού, Κόμπελου, Λοξάδας, Καναλίων, Λυγαριων (Καναλίων) καθώς και σε αρδευτικά, επιχειρήσεις, κτηνοτροφικές μονάδες, Φ/Β, κτλ.
Από ώρα 8:00 έως 15:00 θα σημειωθεί διακοπή της ηλεκτροδότησης στην πόλη της Καρδίτσας στην οδό Μυρμιδόνων από το ύψος της οδού Καραγιαννοπούλου έως το ύψος της οδού Γ. Κονδύλη και οι κάθετοι - πάροδοι αυτών.
Σημείωση από το ΔΕΔΔΗΕ: Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!





















