.
.
..

Συνεδρίαση «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας Κύριο

Συνεδρίαση «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας

. sveronis panagiotis

Μία από τις γρηγορότερες συνεδριάσεις που έχουν γίνει στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, ήταν η τελευταία πριν τις εκλογές, το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Μαΐου.

Τα πέντε θέματα ημερήσιας διάταξης ήταν ούτως ή άλλως τυπικού χαρακτήρα και η έγκρισή τους ολοκληρώθηκε ομόφωνα μέσα σε 10 λεπτά.

Σε αυτό σαφώς συντέλεσε και το γεγονός ότι στην αίθουσα ήταν μόνο σύμβουλοι της πλειοψηφίας και συγκεκριμένα 17 άτομα που απαιτούνταν για να υπάρχει οριακά απαρτία.

Η επόμενη συνεδρίαση του Σώματος θα γίνει μετά τις εκλογές, ενώ οι αποφάσεις που πάρθηκαν σήμερα αφορούσαν:

.Την έγκριση της 6ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού Δήμου Καρδίτσας, την κατανομή χρημάτων από ΣΑΤΑ για συντήρηση και επισκευή σχολικών κτιρίων Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης, την έγκριση εκδηλώσεων και δαπανών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για τη λήξη του σχολικού έτους, την συγκρότηση ειδικής επιτροπής επιλογής νηπίων για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Καρδίτσας, σχολικού έτους 2019-2020 και την έγκριση πρακτικού κλήρωσης για τη συγκρότηση Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής για το έργο «Αναβάθμιση παιδικών χαρών στις Δ.Ε. Καρδίτσας, Κάμπου, Μητρόπολης, Ιτάμου».

Π.Κ.

.

 

Τελευταία τροποποίηση στις16 Μαΐου 2019, 22:37
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ