Τρίμηνη παράταση στην κατασκευή δεξαμενής στην κοινότητα Κρυοπηγής Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
- Εκτύπωση
Παράταση τριών μηνών (έως 10 Νοεμβρίου) για την ολοκλήρωση του έργου «Κατασκευή δεξαμενής υδροσυλλογής στην Τ.Κ Κρυοπηγής (θέση Λάκκες)» έδωσε κατά πλειοψηφία η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μουζακίου στην τελευταία συνεδρίασή της.
Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 34.949,20 ευρώ, ο συμβατικός προϋπολογισμός του είναι 34.599,70 ευρώ με Φ.Π.Α. με τη σύμβαση διάρκειας δύο μηνών να υπογράφεται στις 10 Ιουνίου και τον ανάδοχο να εγκαθίσταται στο σημείο δύο εβδομάδες αργότερα.
Κατά της παράτασης ψήφισε η Παρ. Ντούρβα η οποία δήλωσε ότι διαφωνεί διότι η ανάθεση του έργου δεν έγινε από την Οικονομική Επιτροπή και αναρωτήθηκε πως έγινε ανάθεση χωρίς να υπάρχει πρόσβαση στη θέση του έργου όπως επικαλείται ως λόγο της παράτασης ο ανάδοχος.



















