Χαλικοστρωμένοι θα παραμείνουν οι 4 κυκλικοί κόμβοι από Ματαράγκα έως Ιτέα - Θα διαμορφωθεί αυτός στον Άγιο Θεόδωρο Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
- Εκτύπωση
Στην σημερινή τους μορφή, χωρίς κάποια περαιτέρω καλλωπιστική παρέμβαση θα παραμείνουν οι τέσσερις κυκλικοί κόμβοι στην διαδρομή από το Δέλτα μέχρι την Ιτέα.
Αναφερόμαστε στους κόμβους σε Ματαράγκα, Αστρίτσα, Ερμήτσι και Ιτέα, πολύ πρόσφατα κατασκευασθέντες κάποιοι εξ αυτών, που στο εσωτερικό τους είναι στρωμένοι με λευκό χαλίκι και έτσι θα παραμείνουν, όπως ενημερώθηκε το KarditsaLive.Net από τον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κώστα Τέλιο.
Ένας από τους βασικούς λόγους που τοποθετήθηκε το χαλίκι, μας είπε, είναι για να μην φυτρώνουν ανεξέλεγκτα αγριόχορτα. Κάποια περαιτέρω κίνηση διακοσμητικού χαρακτήρα, πάντως, δεν προβλέπεται προς το παρόν.
Αντίθετα προοπτικές υπάρχουν στον κόμβο του Αγίου Θεοδώρου, στo πλαίσιo του οδικού έργου Δέλτα-Καρδίτσα (μέχρι τον Σταυρό). Εκεί επισήμανε ο κ. Τέλιος θα επιχειρηθεί διαμόρφωση με φυτά και λουλούδια και θα υπάρξει σχετική συνεννόηση με τον εργολάβο για το πως θα κινηθεί το θέμα.
Αντίθετα οι κόμβοι προς τον Ε-65 είναι θέμα της διαχειρίστριας εταιρείας και δεν υπάρχει δυνατότητα παρέμβασης της Περιφέρειας.
Π.Κ.





















