.
.
.

Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014

Ποιοι νέοι γεωργοί και κτηνοτρόφοι έχουν δικαιώματα συμμετοχής στην ενιαία ενίσχυση 20 εκατ. ευρώ

Νέα δικαιώματα ενιαίας ενίσχυσης, συνολικού ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, χορηγούνται από το εθνικό απόθεμα για το έτος ενισχύσεων 2013, με απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργου Καρασμάνη, σε όλους τους αγρότες (γεωργούς και κτηνοτρόφους) που ξεκίνησαν την επαγγελματική τους δραστηριότητα το 2011 και μετά και δεν κατέχουν κανένα δικαίωμα ενιαίας ενίσχυσης.

Θέμης Λαμπρόπουλος: Χειμωνιάτικη ημέρα στη Φορταλέζα με 34 βαθμούς Κελσίου!

Μπορεί να είμαστε στην χειμωνιάτικη περίοδο εδώ στη Βραζιλία, αλλά στην Φορταλέζα, πόλη που θα φιλοξενήσει το τρίτο (κι ελπίζω όχι τελευταίο) παιχνίδι της Εθνικής μας, η ζέστη καλά κρατεί!

ΕΛΜΕ Καρδίτσας: "Σεμινάρια" με το στανιό!!!

Μετά την ακύρωση του σεμιναρίου  για την «αξιολόγηση» των Διευθυντών στις 19/6, πληροφορηθήκαμε ότι η Δ/ση Β/θμιας Καρδίτσας, με τηλεφωνική επικοινωνία, καλεί τους Διευθυντές που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν, να παρευρεθούν ξανά, στις 24/6 σε ... «σεμινάριο».

Στ. Μεϊμάρογλου: "Η Γερμανία "έπλυνε" τα πιάτα αλλά ξέχασε να τα ξεβγάλει..."

- Η Γκάνα μου «έβγαλε» τα μάτια, αλλά από τακτική; Τα ζώα μου αργά! Όσο πια για την Γερμανία; Ήταν σαν το «νοικοκύρη» που έπλυνε τα πιάτα αλλά ξέχασε να τα ξεβγάλει!

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ