.
.
.

Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2015

Ποια είναι η κατάλληλη ατομική προστασία για τις εργασίες στον κήπο σας;

Οι εργασίες που γίνονται καθημερινά στον κήπο και σε όλες τις καλλιεργούμενες εκτάσεις, μπορεί να επιφέρουν τραυματισμούς, αν τα άτομα δεν είναι εφοδιασμένα με τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Τις περιοχές που επλήγησαν από έντονες βροχοπτώσεις στο Δ. Φαρσάλων επισκέφθηκαν κλιμάκια του Δήμου και της Περιφέρειας

Σε πληγείσες περιοχές από τη χθεσινή έντονη βροχόπτωση που έπληξε χωριά και αγροτικές εκτάσεις του δήμου Φαρσάλων, πραγματοποίησε αυτοψία κλιμάκιο της Περιφέρειας Θεσσαλίας με επικεφαλής τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη Κώστα Δεσπόπουλο και τον Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας Παναγιώτη Καλφούντζο, αλλά και το δήμαρχο Φαρσάλων Άρη Καραχάλιο καθώς και στελέχη του δήμου.

“Κουπόνια Ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου” από το Δίκτυο Τροφίμων & Ποτών Ν. Καρδίτσας

Ανάσα “επιβίωσης” δίνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο σε όσους συνανθρώπους μας αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές τους ανάγκες σε βασικά είδη.

Τα τοπικά προϊόντα στο επίκεντρο των εκδηλώσεων της 14ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας

Το Δίκτυο Τροφίμων & Ποτών Ν. Καρδίτσας πιστεύοντας ακράδαντα ότι τα τοπικά προϊόντα και η γαστρονομία μπορούν να συμβάλλουν στην ανάδειξη του νομού μας έχει σχεδιάσει

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ