.
.
.
.
.

Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018

Οι φθηνότεροι ευρωπαϊκοί προορισμοί για να επισκεφθείτε κάθε μήνα

Επιλέγοντας προσεκτικά τις ημερομηνίες σας, θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε εκατοντάδες ευρώ για τις διακοπές. Μετά από έρευνες ειδικοί καθορίσει την καλύτερη στιγμή για να επισκεφτείτε τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης.

Οι καλύτερες δουλειές στον κόσμο

Οι μηχανικοί, το μάρκετινγκ, η ανάπτυξη των επιχειρήσεων, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί οικιακών συσκευών είναι πολύ τυποποιημένοι ρόλοι, αλλά αν κανένας από αυτούς δεν ακούγεται ιδιαίτερα συναρπαστικός για εσάς, ρίξτε μια ματιά παρακάτω για να δείτε τι άλλα σούπερ δροσερά επαγγέλματα υπάρχουν εκεί.

Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα στη Μαρίνα του Φλοίσβου

Μία σορός αγνώστων λοιπών στοιχείων και σε προχωρημένη σήψη, εντοπίστηκε απογευματινές ώρες σήμερα Δευτέρα (1/10), από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Φλοίσβου μετά από ενημέρωσή τους, στη θαλάσσια περιοχή πλησίον της μαρίνας Σ.Ε.Φ., στις εκβολές του Κηφισού ποταμού, μεταξύ θάλασσας και βραχώδους δύσβατου σημείου.

Γρήγορη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Παλαμά απέτρεψε τα χειρότερα σε εκκοκκιστήριο

Η γρήγορη επέμβαση των πυροσβεστών από την Π.Υ. Παλαμά έσωσε από μεγάλη καταστροφή εκκοκκιστήριο βάμβακος το μεσημέρι της Δευτέρας (1/10).

Απέρριψε η Σύγκλητος του ΤΕΙ Θεσσαλίας το σχέδιο νόμου για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Το σχέδιο νόμου που έδωσε σε διαβούλευση ο Υπουργός Παιδείας, ρητά και κατηγορηματικά, καταργεί το ΤΕΙ Θεσσαλίας, και αφήνει την πόλη της Λάρισας χωρίς κανένα τριτοβάθμιο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ