.
.
.
.

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018

Πρεμιέρα με ήττα για τον Ερμή Αγιάς που αλλάζει προπονητή

Την ήττα από τη νεοφώτιστη Ευρώπη Πευκοχωρίου (76-73) που ανέβηκε την τελευταία στιγμή στο πρωτάθλημα της Α2 μετά την αποχώρηση του Αίολου Τρικάλων γνώρισε το απόγευμα της Τετάρτης (10/10) ο Ερμής Αγιάς στο τελευταίο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής.

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης της Δημοτικής Συμβούλου Παλαμά Φωτεινής Καραΐσκου

Αγαπητοί Συμπολίτες και Συμπολίτισσες

Ξεκίνησα την ενασχόλησή μου με τα κοινά του τόπου μας με όνειρα και προσδοκίες, για να προσφέρω ανιδιοτελώς. Αυτός άλλωστε ήταν κι ο λόγος που εσείς με τιμήσατε με την ψήφο σας

Δημ. Παπακώστας: "10 Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας!"

Είναι Σημερα,η ημέρα-ευκαιρια να αναμετρηθούμε με τα εσώτερα του ψυχισμού μας,με το ... στίγμα των ψυχικών ζητηματων ή διαταραχών ,όπως με συγκροτημένο της άρθρο σημειώνει σήμερα η Ψυχολόγος μας,του "Κέντρου Κοινότητας -Αλληλεγγύης" της Αργιθέας (Έδρα: Βραγκιανα Αχελώου).

Προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 118 θέσεις προσωπικού σε νησιωτικούς και ορεινούς Δήμους - 2 για το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η 10Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, για την πλήρωση 118 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε μικρούς απομακρυσμένους ορεινούς και νησιωτικούς δήμους και περιφέρειες της χώρας.

Παράταση ως το τέλος του 2018 για την Κάρτα Υγείας Αθλητή

Να δοθεί παράταση έως τέλος του 2018, ώστε να μπορέσουν τα ποδοσφαιρικά σωματεία να εναρμονιστούν στη νέα νομοθεσία αποφάσισε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με την ΕΠΟ να γνωστοποιεί την εξέλιξη με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Οι Βουλευτές των Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκαν με τον Υπ. Παιδείας για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Στο πλαίσιο του διαλόγου για τις συνέργειες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τη νέα ακαδημαϊκή αρχιτεκτονική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, συναντήθηκε σήμερα με τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, Παναγιώτα Δριτσέλη, Χρήστο Σιμορέλη και Σάκη Παπαδόπουλο.

Συνάντηση της Χρ. Κατσαβριά με Μ. Καραμεσίνη για το Βρεφονηπιακό του Ο.Α.Ε.Δ. και τις Εργατικές Κατοικίες

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας, κ. Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου είχε συνάντηση εργασίας με τη Διοικήτρια του ΟΑΕΔ κ. Μαρία Καραμεσίνη στην Αθήνα, με θέμα τις εξελίξεις που αφορούν στον βρεφονηπιακό σταθμό του ΟΑΕΔ, που έχει προγραμματιστεί να λειτουργήσει πολύ σύντομα, καθώς και τις εργατικές κατοικίες που παραδόθηκαν πρόσφατα στους δικαιούχους.

Ανακοίνωση των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Θεσσαλίας για την καταδίκη Κ. Τζέλλα, Ρ. Μαρούδα και Χρ. Πάσχου

Οι Ενωτικές Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων της Θεσσαλίας καταγγέλλουν την άδικη και απαράδεκτη καταδίκη από το τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας που δίκασε ως Εφετείο,

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ