.
.
.
.

Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018

Ημερίδα στο κοινωνικοπολιτιστικό κέντρο Καρδίτσας “περί Βίου” με θέμα: "Κατάθλιψη, μία αόρατη πληγή – Συμπτώματα και τρόποι αντιμετώπισης"

Το Σάββατο 20/10/2018 στις 18:00 στο κοινωνικοπολιτιστικό κέντρο Καρδίτσας “περί Βίου” θα πραγματοποιηθούν ομιλία και συζήτηση για τη ψυχική υγεία.

Κοινή δήλωση Καραλαριώτου - Μαμάκου: "Ξεκινάμε μαζί για μια καλύτερη Λάρισα"

Μετά από νέα συνάντηση και συζήτηση μεταξύ του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λάρισα-Πόλη του Αύριο» κου. Θανάση Μαμάκου και μελών της Επιτροπής της ίδιας παράταξης και της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Λαρισαίων κας Ρένας Καραλαριώτου και αφού αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί μέχρι σήμερα, συμφωνήθηκαν και ανακοινώνονται τα εξής:

Καρδίτσα: Διήμερες εκδηλώσεις για την παγκόσμια ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς (+Φώτο +Βίντεο)

Σειρά δράσεων στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, πραγματοποιούνται σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή, 18 και 19 Οκτωβρίου στην Καρδίτσα.

Ξεκινά την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου το 5ο πρωτάθλημα Σύγχρονου Τάβλι

Ο Όμιλός μας ανακοινώνει την έναρξη του 5ου Πρωταθλήματος Σύγχρονου Τάβλι (Backgammon). Ο εναρκτήριος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.00΄ στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ.

Τρία στα τρία για τις κορασίδες της Εθνικής - Βασική εκ νέου η Ξάνθη

Τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες σημείωσε η Εθνική Κορασίδων στο 9ο γκρουπ της 1ης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, οι οποίες της εκχώρησαν πανηγυρικά το δικαίωμα συμμετοχής στην elite round.

Ξεκινούν εργασία 27 άνεργοι στο Δήμο Σοφάδων

Την πρόσληψη των πρώτων 27 ανέργων στο Δήμο Σοφάδων μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ από την Παρασεκυή 19 Οκτωβρίου έως και 18 Ιουνίου 2019 γνωστοποίησε με απόφασή του ο Δήμαρχος Σοφάδων Θ. Σκάρλος.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ