.
.
.
.
.

Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018

Καρδίτσα: Εγκαινιάστηκε τετραώροφο κτίριο που έγινε δωρεά στην Ιερά Μητρόπολη (+Φώτο +Βίντεο)

Και επίσημα πλέον λειτουργεί το κτίριο που βρίσκεται στην οδό Μ. Αλεξάνδρου και δωρήθηκε από την Καρδιτσιώτισα κ. Αντιγόνη Τσιούτσιου στην Ιερά Μητρόπολη.

Πέρασε στους "16" του τουρνουά της Βασιλείας ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Με φόρα από τη Στοκχόλμη, όπου κατέκτησε τον παρθενικό του τίτλο, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε του 31χρονου Γάλλου (Νο.41) με 6-2, 7-6 (3) και σημείωσε την πέμπτη διαδοχική νίκη του στο tour!

Σούπερ ντέρμπι φιλοξενεί το απόγευμα της Πέμπτης (25/10) το κλειστό των Σοφάδων για το κύπελλο της ΕΣΚΑΘ

Τον πρώτο αγώνα θα δώσουν το απόγευμα της Πέμπτης (25/10) στο κλειστό των Σοφάδων ο τοπικός Γυμναστικός με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας για την πρόκριση στο Final 4 του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ.

Βράβευση του Καρδιτσιώτη Βιολόγου - Ερευνητή Χρήστου Γατσογιάννη

O σύλλογος για την προώθηση της βιοϊατρικής και κλινικής έρευνας µε έδρα το Dortmund, απονέµει το βραβείο «Βιοιατρικής 2018» στον Καρδιτσιώτη ερευνητή Δρ. Χρήστο Γατσογιάννη, για την µεταδιδακτορική του έρευνα από το 2011 εώς το 2017 στις τοξίνες του βακτηριου Photorhabdus.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών 25-27 Οκτωβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 6:30΄μ.μ., θα υποδεχθεί την σεβασμία εικόνα της Παναγίας Ελεούσης – Δεμερλιωτίσσης, την οποία θα κομίσει ο Αιδεσιμώτατος Πρεσβύτερος π. Λάμπρος Στεργίου, εφημέριος του ομωνύμου Ιερού Προσκυνήματος της Ιεράς μας Μητροπόλεως στην κεντρική είσοδο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Καρδίτσης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ