.
.
.
.
.

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018

Νέος εξοπλισμός για την Νευρολογική και Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας

Στη φάση της υλοποίησης μπαίνει η προμήθεια και εγκατάσταση του νέου εξοπλισμού για την Νευρολογική κλινική και την Ψυχιατρική κλινική του Π.Γ.Ν.Λ, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας έδωσε την έγκριση δημοπράτησης του έργου προϋπολογισμού 221.225,00 ευρώ€ (με ΦΠΑ).

Στη φάση της δημοπράτησης περνά το έργο της Αγροτικής Οδοποιίας του Δήμου Καλαμπάκας

Στη φάση της δημοπράτησης μπαίνει το έργο «Αγροτική Οδοποιία Δήμου Καλαμπάκας» συνολικού προϋπολογισμού 453.000 ευρώ μετά την έγκριση δημοπράτησης του έργου που δόθηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας για την αντισεισμική θωράκιση

Με πρωτοβουλία των περιφερειακών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας, που στηρίζεται από το ΚΚΕ, θα συζητηθεί στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, την Δευτέρα 29/10, το επίκαιρο και σημαντικό θέμα για την αντισεισμική προστασία στη Θεσσαλία, που καταθέσαμε από τις 9 Σεπτέμβρη.

Χρ. Κατσαβριά: "Η «αμαρτωλή» περιπέτεια των ΚΕΦΙΑΠ τερματίζεται "

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας κ. Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου, σε συνάντηση που πραγματοποίησε με τον υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό και τους Γενικούς Γραμματείς κυρίους Γιώργο Γιαννόπουλο και Σταμάτη Βαρδαρό, συζήτησε το θέμα της εύρυθμης επαναλειτουργίας και στελέχωσης του Κέντρου Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) Καρδίτσας, καθώς και άλλα θέματα που αφορούν στην πρωτοβάθμια υγεία.

Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Μάρκου: Σταματάει η δράση "Mαζεύω Καπάκια για τον Γιώργο"

Τον Νοέμβριο του 2016 ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια συλλογής πλαστικών καπακιών με μοναδικό σκοπό την αγορά αναπηρικού αμαξίδιου καθώς και την αγορά μελών σώματος για ένα δικό μας παιδί, το Γιώργο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ