.
.
.
.
.

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018

Χώρισαν οι δρόμοι Α.Ο. Σελλάνων και Αλ. Κούρτογλου

Η εντός έδρας ήττα του Α.Ο. Σελλάνων από τον Απόλλων Μακρυχωρίου ήταν η τελευταία στο πάγκο της ομάδας του Προαστίου για τον Αλέξανδρου Κούρτογλου καθώς οι δύο πλευρές αποφάσισαν την κοινή συναινέσει διακοπή της συνεργασίας.

Εκδήλωση μνήμης και τιμής στους ήρωες του «έπους του 40» στο 1ο Γενικό Λύκειο Καρδίτσας

Στο 1ο Γενικό Λύκειο Καρδίτσας, την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018, μαθητές και μαθήτριες πραγματοποίησαν μια όμορφη και συγκινητική εκδήλωση αφιερωμένη στο «έπος του 40», στον ηρωικό αγώνα του λαού μας για λευτεριά ενάντια στους κατακτητές του γερμανοϊταλικού φασιστικού άξονα.

Αργυρόκαστρο: Νεκρός ομογενής που άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών - Νωρίτερα είχε υψώσει την Ελληνική σημαία

Νεκρός είναι ο ομογενής, ο οποίος άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών στο Αργυρόκαστρο, αφού η αστυνομία κατέβασε την Ελληνική σημαία που είχε υψώσει στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων στο πλαίσιο της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Με λαμπρότητα η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Καρδίτσα (+Φώτο +Βίντεο)

Με μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (28/10) η παρέλαση στην Καρδίτσα που αποτέλεσε και την κορύφωση των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Η Ρέιντζερς έχει τον τρόπο

Εστω και δύσκολα, η Εντινμπουργκ Σίτι επικράτησε χθες το απόγευμα της Στέρλινγκ Aλμπιον με 1-0 και μας επέτρεψε να εποστρέψουμε στις επιτυχημένες προβλέψεις.  Σήμερα θα επιλέξουμε και πάλι τη Σκωτία, μόνο που σήμερα το πρόγραμμα έχει Λιγκ Καπ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ