.
.
.
.

Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018

Προσλήψεις αναπληρωτών από το Υπ. Παιδείας: 1.239 εκπαιδευτικοί στην πρωτοβάθμια και 78 στη δευτεροβάθμια

Προσλήψεις 1.239 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ως προσωρινών αναπληρωτών και 78 αναπληρωτών εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το διδακτικό έτος 2018-2019 ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (3/10) το Υπουργείο Παιδείας.

Μετά τη διαβούλευση κλείσθηκε το ραντεβού με Γαβρόγλου για το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι και αφού θα έχει ολοκληρωθεί η 10ήμερη ηλεκτρονική διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων η συνάντηση των φορέων της Καρδίτσας με τον Υπουργό Κων. Γαβρόγλου για το θέμα των τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου τα εγκαίνια της επαναδημιουργίας της Λίμνης Κάρλας

Τα εγκαίνια του μεγαλύτερου περιβαλλοντικού έργου των Βαλκανίων και της Ευρώπης της επαναδημιουργίας της Λίμνης Κάρλας αναμένεται να πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στις 10 π.μ. στο Στεφανοβίκειο.

Σωτ. Κουλοκτσής: "Το υπουργείο παιδείας με τους σχεδιασμούς του αδικεί κατάφωρα την Καρδίτσα"

Η Καρδίτσα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ακόμη επιχειρούμενη υποβάθμιση. Οι σχεδιασμοί του υπουργού παιδείας κ. Γαβρόλγου για ένα νέο, υποτίθεται αναβαθμισμένο πανεπιστήμιο, έχουν ξεσηκώσει δικαιολογημένη θύελλα αντιδράσεων στην Καρδίτσα αλλά και σε όλη τη Θεσσαλία, δείγμα της ανεπάρκειας του εισηγούμενου σχεδίου.

Δήλωση Δημάρχου Σοφάδων σχετικά με την παύση λειτουργίας του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας

Με μεγάλη μας λύπη την προηγούμενη εβδομάδα πληροφορηθήκαμε για το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας που λειτουργεί στην έδρα του Δήμου Σοφάδων, στους Σοφάδες.

"Κλείδωσε" ο Β. Τσιάκος για τη θέση του υποψηφίου Δημάρχου Καρδίτσας

Την στήριξη της στο πρόσωπο του νυν αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκου, για την θέση του δημάρχου Καρδίτσας, θα ανακοινώσει την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στις 7μ.μ. η, Ν.Δ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ