.
.
.
.
.

Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018

Βραβεία «Μαρκατά» σε φοιτητές δημοσιογραφίας

Το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδος και Εύβοιας θα απονείμει και φέτος τα βραβεία «Μαρίνου και Ιωάννου Μαρκατά», σε τρεις αποφοίτους Λυκείου της Κεντρικής Ελλάδας, που πέτυχαν τις υψηλότερες θέσεις εισαγωγής σε πανεπιστημιακές δημοσιογραφικές σχολές.

Δημ. Παπακώστας: "Δ.Σ. ΚΕΔΕ: Προτάσεις για το "Βοήθεια στο Σπίτι" - Η αλήθεια και τα... ευχολόγια!"

Μετα την 24ωρη πανελλαδική απεργία των 3000 εργαζομένων στο κοινωνικό πρόγραμμα του "Βοήθεια στο Σπίτι", τις ανεξοδες -κατα τη γνώμη μας-δηλωσεις στήριξης, των Υπουργών, Των Αιρετών ΤΑ, των Βουλευτών, το μεγάλο πρόβλημα της συνέχισης και διασφάλισης των θέσεων εργασίας παραμένει...

Ομόφωνη στήριξη στον Ν. Τσιλιμίγκα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας από το Κίνημα Αλλαγής

Με ομόφωνη απόφαση η Περιφερειακή Σύσκεψη του Κινήματος Αλλαγής που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη Λάρισα στηρίζει την υποψηφιότητα του καρδιοχειρουργού Νίκου Τσιλιμίγκα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Βραδινές επιδρομές μαύρων σκουληκιών στην Καρδίτσα (+Φώτο +Βίντεο)

Η αλλαγή του καιρού με την έντονη υγρασία, είναι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η αιτία ενός παράξενου φαινομένου σε περιοχή της Καρδίτσας, με την εμφάνιση πληθυσμού σκουληκιών.

Karditsa Earthquake Project – Σχολεία εν Δράσει στο Erasmus+ του 1ου ΕΠΑΛ

Παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος Karditsa Earthquake Project – Σχολεία εν Δράσει, πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των εργασιών της 4ης συνάντησης που αφορούν την υλοποίηση του Προγράμματος του Τομέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του ERASMUS+.

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κηρύχθηκαν περιοχές των Δήμων Κιλελέρ και Κορινθίας

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Ιωάννης Ταφύλλης, κήρυξε:

- τις Τοπικές Κοινότητες Αγναντερής, Ν. Περιβολίου, Κιλελέρ, Μέλισσας, Καλαμακίου της Δημοτικής Ενότητας Κιλελέρ

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ