.
.
.
.
.

Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018

Κ. Παπαλός: "Ευχαριστούμε για τη στήριξη. Συνεχίζουμε όλοι μαζί"

Ενότητα και στήριξη του Βασίλη Τσιάκου για τη θέση του Δημάρχου Καρδίτσας ζητήθηκε εντόνως κατά τη διάρκεια της πολιτικής εκδήλωσης της Νέας Δημοκρατίας το βράδυ της Παρασκευής και σε σχέση με τις δύο υποψηφιότητες που έχουν ήδη εκδηλωθεί από τον ίδιο πολιτικό χώρο των κ.κ. Παπαλού και Γκαβογιάννη.

Επισήμως με την στήριξη της Ν.Δ. η υποψηφιότητα Τσιάκου για τον Δήμο Καρδίτσας - Στήριξη και στον Αγοραστό (+Φώτο +Βίντεο)

Σε επισημοποίηση της υποψηφιότητας Βασίλη Τσιάκου, για τον Δήμο Καρδίτσας με παράλληλα μηνύματα ενότητας αλλά και σεβασμού της συγκεκριμένης απόφασης, προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής η Ν.Δ.

Ολομέλεια Αντιπροέδρων Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος – Πρόταση για ίδρυση Ομοσπονδίας

Πρόταση για ίδρυση Ομοσπονδίας, κατέθεσε στην ολομέλεια Αντιπροέδρων της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στο Βόλο, ο Πρόεδρος της Ένωσης Νίκος Αγγελέτος.

Οι διαιτητές των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της ΕΠΣΚ (6-7/10)

Ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (5/10) από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ καρδίτσας οι διαιτητές - παρατηρητές διαιτησίας των αγώνων του Σαββατοκύριακου σε Α', Β' και Γ' ΕΠΣΠ.

Καθαρή στήριξη από τη Νέα Δημοκρατία στο Βασίλη Τσιάκο για το Δήμο Καρδίτσας (+Φώτο)

Καθαρή στήριξη της υποψηφιότητας του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκου από τη Νέα Δημοκρατία για τη θέση του Δημάρχου Καρδίτσας στην πολιτική εκδήλωση που είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καρδίτσας.

Εγκαινιάστηκε το έργο της αναδημιουργίας της λίμνης Κάρλας

Με κάθε επισημότητα τελέστηκαν τα εγκαίνια της επαναδημιουργίας της Λίμνης Κάρλας παρουσία της Επιτρόπου Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε. Κορίνας Κρέτσου και του υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ