.
.
.
.

Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2018

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Καρδίτσας: "Καταγγέλουμε το κλείσιμο του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας Σοφάδων"

Είναι απαράδεκτο οι τράπεζες που ανακεφαλαιοποίηθηκαν με τα λεφτά του ελληνικού λαού, ο οποίος τις πλήρωσε με τα 3 μνημόνια όλων των συγκυβερνήσεων και τα αντίστοιχα βάρβαρα μέτρα να προχωρούν σε κλείσιμο των καταστημάτων τους.

Γ ΕΠΣΚ: Με το δεξί το Φράγκο - Νίκες για τους γηπεδούχους στα υπόλοιπα παιχνίδια της πρεμιέρας

Διακοπές τέλος και για τις ομάδες της μικρότερης (Γ') κατηγορίας πρωταθλημάτων που διοργανώνει η ΕΠΣΚ από το απόγευμα της Κυριακής (7/10) καθώς είχαμε την 1η αγωνιστική να πραγματοποιείται.

Β2 ΕΠΣΚ: Πρεμιέρα με πολλά γκολ

Με τον αγώνα των Ελπίδων με την Αργιθέα το Σάββατο που έληξε με περίπατο των φιλοξενουμένων και το υπόλοιπο πρόγραμμα να διεξάγεται την Κυριακή έκανε ...σέντρα και ο 2ος όμιλος της Β' ΕΠΣΚ.

Γκέλα με το καλημέρα για τα κορίτσια των Ελπίδων Καρδίτσας

Πρεμιέρα με το αριστερό στην έδρα της Προοδευτικής Περάματος Ιωαννίνων πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής (7/10) η ομάδα γυναικών της Ακαδημίας Ελπίδες Καρδίτσας για το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής γυναικών.

Γ' Εθνική - 4ος όμιλος: Σπουδαίο διπλό για τα Σέλλανα - Ήττες για Αναγέννηση και Απόλλωνα

Μία νίκη για τον Α.Ο. Σελλάνων και μάλιστα εκτός έδρας και δύο ήττες για Αναγέννηση εντός από τον Οικονόμο και για Απόλλλωνα στην Αγριά είχαμε το απόγευμα της Κυριακής (7/10) για τις ομάδες του νομού μας στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ