.
.
.
.
.

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018

Το 1ο ΓΕΛ Καρδίτσας στη Διεθνή Ημέρα Δεδομένων του LHC

Η W2D2 είναι μια δράση που διοργανώνεται από τη Διεθνή Ομάδα Εκλαΐκευσης Φυσικής Σωματιδίων (IPPOG), την ίδια ομάδα που διοργανώνει και τα International Masterclasses, και απευθύνεται σε ομάδες μαθητών Λυκείου, που ενδιαφέρονται να αναλύσουν δεδομένα από τον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων (LHC) του CERN.

Τα «Μνήμης Ψήγματα» φιλοξενεί επισήμως η αίθουσα του Εικαστικού Ομίλου Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Στην αίθουσα του Εικαστικού Ομίλου Καρδίτσας φιλοξενείται από το απόγευμα της Παρασκευής (16/11) και μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, η έκθεση Αρχαιολογικής φωτογραφίας του Λεωνίδα Χατζηαγγελάκη.

Οι διαιτητές των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της ΕΠΣΚ (17-18/11)

Τους διαιτητές των αγώνων για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Α', Α1, Β' και Γ' ΕΠΣΚ γνωστοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής (16/11) η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης.

Ανακοίνωση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ ν. Καρδίτσας για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ τιμά την 45η επέτειο από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου και καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στην αντιιμπεριαλιστική-αντιπολεμική συγκέντρωση

Αναβάλλονται οι αγώνες των πρωταθλημάτων Κ-14 και Κ-16 της ΕΠΣΚ για το Σαββατοκύριακο (17-18/11)

Δεν θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες για τα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΚ το Σαββατοκύριακο (17-18/11) όπως γνωστοποίησε η διοργανώτρια λόγω των βροχοπτώσεων που θα συνεχισθούν το επόμενο 48ωρο.

Στα λευκά τα ορεινά του ν. Καρδίτσας - Συνεχίζεται η χιονόπτωση

Χιονόστρωση από 1200-1300 μέτρα υψόμετρο και πάνω ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου 12ωρου (και πλέον) της κακοκαιρίας στην περιοχή μας σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net και ενώ η χιονόπτωση συνεχίζεται.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ