.
.
.
.

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Μορφωτικός Σύλλογος & Κοινοτική - Λαϊκή Βιβλιοθήκη Καλλιθήρου: Εργαστήρια καλοκαιρινά κάθε Τρίτη στις 7

Τα καλοκαιρινά βιωματικά εργαστήρια πραγματοποιούνται με διαφορετικούς/ες κάθε φορά εμψυχωτές/τριες που είναι μέλη ή/και φίλοι/ες, συνεργάτες/τριες της Βιβλιοθήκης και του Μορφωτικού Συλλόγου.

Εργατικό Κέντρο: 24ωρη Πανκαρδιτσιώτικη Απεργία για τους εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο σπίτι»

Την Δευτέρα 25 Ιουνίου εκτάκτως συνεδρίασε το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου με θέμα την προκήρυξη 24ωρης Πανκαρδιτσιώτικης απεργίας για τους εργαζόμενους «βοήθεια στο σπίτι» για τις 27 Ιουνίου.

Η "Νεφέλη" έβαλε μπροστά ξανά τις ξυλόσομπες και τα τζάκια στα ορεινά!

Σε ρυθμούς ...Φθινοπώρου το τελευταίο διήμερο τουλάχιστον ο νομός μας ωστόσο τα πράγματα δεν φαίνεται να επιστρέφουν στην κανονικότητα για τις επόμενες τουλάχιστον τρεις ημέρες.

51α Καραϊσκάκεια: Χοροί, τραγούδια και δρώμενα από όλη την Ελλάδα παρουσιάστηκαν την Κυριακή 24/6

Ούτε ο άστατος καιρός δεν κατάφερε να σταματήσει, το βράδυ της Κυριακής 24 Ιουνίου, το πρόγραμμα της 51ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού Καραϊσκάκεια που οργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Φυσικό αέριο σε εκκλησίες στην Καρδίτσα και τα Φάρσαλα

Συνάντηση μεταξύ του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων Τιμόθεο και του πατέρα Αμφιλόχιου, με το Γενικό Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδα Μπακούρα και τη Διευθύντρια Ανάπτυξης Δικτύου και Νέων Συνδέσεων Θεσσαλίας, κα Ευθυμία Καλογήρου πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μητρόπολη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ