.
.
.
.
.

Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2018

Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες αναπληρωτών υποψηφίων κλάδου ΔΕ01-ΕΒΠ από την Π.Δ.Ε. Θεσσαλίας

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας ανακοινώνει ότι έχει αναρτηθεί ο προσωρινός πίνακας κατάταξης υποψηφίων αναπληρωτών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), καθώς και o πίνακας «Απορριπτέων» με τους υποψηφίους ΕΒΠ που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της υπ’ αριθμ. 56267/Ε4/05-04-2018 (ΦΕΚ 1284/τ.Β΄/11-4-2018) Υπουργικής Απόφασης.

Νεκρή 13χρονη Ρομά στην Άμφισσα από πυροβολισμό

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές Αρχές της Άμφισσας. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 8 το βράδυ, κάτοικος της περιοχής, ο οποίος περνούσε κοντά στον καταυλισμό Ρομά που βρίσκεται στην περιφέρεια της πόλης, άρχισε να πυροβολεί.

Αγρίνιο: Κοριτσάκι 4,5 ετών ήπιε αποφρακτικό σωληνώσεων

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου ένα κοριτσάκι 4,5 ετών από το Αγρίνιο καθώς φέρεται να ήπιε αποφρακτικό σωληνώσεων.

Ξεκινούν 5 νέες δράσεις του ΕΣΠΑ συνολικού ύψους 365 εκατ. ευρώ

Την έναρξη πέντε νέων δράσεων του ΕΣΠΑ 2014-2020, συνολικού προϋπολογισμού 365 εκατ. ευρώ, για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, την ενεργειακή αναβάθμιση των νοσοκομείων και την στήριξη των τοπικών οικονομιών ανακοινώνει το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Κ. Αγοραστός: «Να ενταχθούν όλοι οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας που πληρούν τις προϋποθέσεις στο Πρόγραμμα Βιολογικής Κτηνοτροφίας»

Να ενταχθούν όλοι οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας που έκαναν αίτηση στο Πρόγραμμα για τη Βιολογική Κτηνοτροφία ζητά ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ισόβια στο 40χρονο Σοφαδίτη για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα

Ένοχο για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας, τον 40χρονο Σοφαδίτη για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα τον Δεκέμβριο του 2016 στο σπίτι της στη Λαμία.

Η Δημ.Τ.Ο. Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας αντίθετη στα αιολικά πάρκα στα Άγραφα

Δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας σε όλους τους πολίτες, τους φορείς και τις ομάδες που αντιστέκονται στην εγκατάσταση των Αιολικών Πάρκων στα Άγραφα και σε ολόκληρη την Πίνδο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ