.
.
.
.
.

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018

ΕΠΣ Καρδίτσας: Οι ημερομηνίες δηλώσεων συμμετοχής σε πρωτάθλημα και κύπελλο και τα σχετικά παράβολα

Με ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΚ γνωστοποίησε την Πέμπτη (19/7) τις ημερομηνίες δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα και το κύπελλο, τα απαραίτητα δικαιολογητικά καθώς και το ύψος των παραβόλων που απαιτούνται.

Έπιπλα Σπιτιού Θεσσαλονίκη: Σου βρήκαμε τις καλύτερες κρεβατοκάμαρες στο Pro-home!

Ας το παραδεχτούμε με ειλικρίνεια: Οι κρεβατοκάμαρες είναι το δωμάτιο του σπιτιού όπου μας αρέσει να περνάμε τον περισσότερο χρόνο.  Είτε κοιμόμαστε, είτε χουχουλιάζουμε, είτε χαλαρώνουμε βλέποντας ταινίες ή σειρές, είτε χίλια αλλά δυο.

Αναστέλλονται οι κινητοποιήσεις των σιδηροδρομικών

Μετά τη συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) και της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (ΕΕΣΣΤΥ) για τη νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, η οποία αναμένεται να υπογραφεί αύριο, Παρασκευή 20 Ιουλίου, μεταξύ των δύο πλευρών, η Ομοσπονδία προχωρά στην αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Ορίστηκαν οι νέοι τομεάρχες και αναπληρωτές τομεάρχες της ΝΟΔΕ Καρδίτσας και τριών ΔΗΜ.Τ.Ο.

Κατόπιν προτάσεως του προέδρου της ΝΟΔΕ Καρδίτσας κ.Λάμπρου Τσιούκη έγκριση του Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας κ.Στυλιανού Κονταδάκη ορίζονται οι νέοι Τομεάρχες και Αναπλ.Τομεάρχες των νέων Θεματικών Τομέων Δράσης της ΝΟΔΕ Καρδίστας καθώς και των ΔΗΜ.Τ.Ο Μουζακίου, Λίμνης Πλαστήρα, Παλαμά και σύντομα θα ανακοινωθούν  οι τομεάρχες των ΔΗΜ.Τ.Ο Καρδίτσας, Σοφάδων και Αργιθέας.

5 μετάλλια για Μιχ. Μπλούφα και Ειρ. Τσαπράζη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών κλασικής κολύμβησης

Με δύο χρυσά και τρία αργυρά μετάλλια στις αποσκευές της επέστρεψε από το Βόλο, η αγωνιστική ομάδα της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών κλασικής κολύμβησης παμπαίδων-παγκορασίδων Α-Β που πραγματοποιήθηκε από 12-15 Ιουλίου 2018.

Την Παρασκευή (27/7) κληρώνει για ΑΣΚ σε Α2 και κύπελλο - Δευτέρα (30/7) για τους Τιτάνες Παλαμά

Ανακοινώθηκαν  σήμερα Πέμπτη (19/7) από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) οι ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων ανδρών και γυναικών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ