.
.
.
.
.

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018

Κακή εμφάνιση και ήττα - αποκλεισμός από το US Open για τον Στ. Τσιτσιπά

Ο φορμαρισμένος Ρώσος, Νο.36 στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε με 6-4, 6-3, 4-6, 6-3 του κορυφαίου Έλληνα τενίστα και έκλεισε πολύ ενδιαφέρον ραντεβού με τον ανερχόμενο Κροάτη Μπόρνα Τσόριτς.

Ευχαριστήρια επιστολή του Αποστόλη Γανιά στον Α.Ο. Αστέρα Καρδίτσας

Mε την ολοκλήρωση της μακρόχρονης συνεργασίας μου με τα τμήματα υποδομής του Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, με αίσθημα ευθύνης αλλά και με αισθήματα συγκίνησης, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φιλάθλους, τους Προέδρους και τα μέλη των εκάστοτε Διοικήσεων για την εμπιστοσύνη και την τιμή που μου έκαναν να ανήκω στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας,

Καμένα Βούρλα: 41χρονος έχασε τη ζωή του στην προσπάθεια να κλαδέψει ένα πεύκο

Tραγικό δυστύχημα είχαμε το μεσημέρι της Τετάρτης (29/8) στην περιοχή των Καμένων Βούρλων, όταν ο 41χρονος οικογενειάρχης, Αλβανικής υπηκοότητας πήγε στο σπίτι ενός ηλικιωμένου στο Ασπρονέρι να κλαδέψει ένα πεύκο που ήταν στην αυλή του.

Σε κατάσταση έκτακτη ανάγκης θα κηρυχθούν περιοχές του Δήμου Τυρνάβου που επλήγησαν από έντονη βροχόπτωση

Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης (29/8) ο Δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης προκειμένου να τον ενημερώσει για τα προβλήματα που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την το βόρειο τομέα του Δήμου Τυρνάβου (Λυγαριά, Αργυροπούλι, Δελέρια και Ροδιά).

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ