.
.
.
.
.

Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018

Καρδίτσα: «Ξεμπλόκαρε» η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας και του κεντρικού πεζοδρόμου (+Φώτο +Βίντεο)

Στην τελική ευθεία μπαίνει, απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα, το έργο της ανάπλασης της κεντρικής πλατείας και του κεντρικού πεζοδρόμου στην Καρδίτσα, αφού μπήκε η πολυπόθητη υπογραφή από το Αρχιτεκτονικό Συμβούλιο.

Εν αναμονή συναίνεσης ΓΑΙΑΟΣΕ και Τράπεζας Πειραιώς για το τελευταίο τμήμα του περιφερειακού Καρδίτσας (+Βίντεο)

Την ύπαρξη διαύλων συνεννόησης με ΓΑΙΟΣΕ και Τράπεζα Πειραιώς, ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος Φώτης Αλεξάκος, προκειμένου να εξασφαλισθεί η συναίνεσή τους και να προχωρήσει η διαδικασία ολοκλήρωσης του περιφερειακού της Καρδίτσας.

Νέα αντιπαράθεση για το νέο χλοοτάπητα του Δ.Α.Κ. στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας (+Βίντεο)

Νέα αντιπαράθεση είχαμε το απόγευμα της Πέμπτης (13/9) στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, σχετικά με τις εργασίες εγκατάστασης χλοοτάπητα στο ΔΑΚ και κατά πόσο το έργο είναι άρτιο.

Εγκρίθηκαν τα πρακτικά του πανελλήνιου Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού για το στρατόπεδο «Λουμάκη» - Σε ποιους πήγαν τα βραβεία και οι έπαινοι

Σε έγκριση των πρακτικών του Πανελλήνιου Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού, για το στρατόπεδο «Λουμάκη», προχώρησε στην συνεδρίαση της Πέμπτης το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας.

Ομόφωνα η μετατροπή του Δ’ Παιδικού σε αμιγώς βρεφικό από το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας

Ομόφωνα με μία επισήμανση εγκρίθηκε η μετατροπή του Δ’ παιδικού σταθμού στην περιοχή Καμινάδων, σε αμιγώς βρεφικό, από το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας.

Θωμάς Τσιούκης: "Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή και σταθερότητα"

Οι πολιτικές του χθες, οι πελατειακές σχέσεις, το υπέρογκο κράτος και οι σπατάλες πρέπει να μας διδάξουν, ώστε να χτίσουμε ένα σταθερό και θωρακισμένο κράτος κοινωνικά και οικονομικά.

Επίσκεψη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Δ. Μουζακίου στα σχολεία του Αγναντερού (+Φώτο)

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δήμου Μουζακίου, Παρασκευή Ντούρβα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλειος Οικονόμου και ο τοπικός σύμβουλος Αγναντερού Αθανάσιος Καραντάνας, επισκεφθήκαμε τα σχολεία του Αγναντερού μια μέρα μετά τους επίσημους αγιασμούς ,προκειμένου να ευχηθούμε καλή σχολική χρονιά σε εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Αλμωπία: 28χρονος έχασε τη ζωή του από αναθυμιάσεις μούστου - Οι κίνδυνοι κατά τη ζύμωση

Τη ζωή του έχασε σήμερα Πέμπτη (13/9) και περίπου στις 11.10 ώρα στην Πιπεριά Αλμωπίας ένας 28χρονος κατά τη διάρκεια εργασιών ανάδευσης μούστου στο οινοποιείο ιδιοκτησίας του.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ