Χρ. Κατσαβριά: "Σχολικά Γεύματα: Ένας παιδαγωγικός θεσμός του δημόσιου σχολείου με μέλλον"
Τα σχολικά γεύματα σχεδιάστηκαν ώστε να αποτελέσουν σταδιακά έναν παιδαγωγικό θεσμό του δημόσιου σχολείου.
- Κατηγορία Άρθρα
Τα σχολικά γεύματα σχεδιάστηκαν ώστε να αποτελέσουν σταδιακά έναν παιδαγωγικό θεσμό του δημόσιου σχολείου.
Ένα νέο μέλος έχει και επίσημα από την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας.
Με αρκετούς αστερίσκους, σε ότι αφορά στην πορεία της συμμετοχής των επιχειρήσεων, πραγματοποιήθηκε η συζήτηση για την Εμποροβιοτεχνική έκθεση στη συνεδρίαση της Τρίτης (25/9) του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.
Μεταγραφική κίνηση στη θέση "1" για τον Α.Ο. Κρανέας που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Νίκο Θεοδωρόπουλο.
Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (www.civilprotection.gr), για αύριο Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις εξής περιοχές:
Την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου, η τοπική μας Εκκλησία τιμά τον άγιο και ένδοξο ιερομάρτυρα Σεραφείμ, αρχιεπίσκοπο Φαναρίου και Νεοχωρίου, στο Φανάρι (τόπος μαρτυρίου του Αγίου).
Την παράταση του χρόνου της εμπρόθεσμης καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς έτους 2017, έως τις 10 Οκτωβρίου 2018, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛ.Γ.Α, κατά τη συνεδρίασή του στις 21 Σεπτεμβρίου.
Από την Τεχνική Επιτροπή της Ε.Π.Σ Καρδίτσας ανακοινώνεται ότι οι δηλώσεις συμμετοχής για τα Πρωταθλήματα Κ-16 (Παιδικό) και Κ-14 (Προπαιδικό) αγωνιστικής περιόδου 2018 - 2019, θα κατατεθούν στη Γραμματεία της Ένωσης από 25-9-2018 έως και 5-10-2018.
Με ανακοίνωσή της η Εκτελεστικής Επιτροπή της ΕΠΣ Καρδίτσας γνωστοποίησε τη μεταφορά την έναρξης του πρωταθλήματος για τον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΚ κατά μια εβδομάδα αργότερα ενώ παράλληλα έγινε αποδεκτό του αίτημα της Ελπίδας Αγ. Γεωργίου να διεξαχθεί μια ημέρα νωρίτερα η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Παλαιοκκλησίου για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ.
Η Αναγέννηση ήταν η νικήτρια στο, παλαί ποτέ, ντέρμπι της Καρδίτσας, επικρατώντας με 0-1 του ΑΟΚ στο γήπεδο Καμινάδων και κατακτώντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών.