.
.
.
.
.

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019

Επιθυμία της οικογένειας του Δημήτρη Σιούφα να μην πραγματοποιηθεί δημοσία δαπάνη η κηδεία του

Η κηδεία του Δημήτρη Σιούφα δεν θα πραγματοποιηθεί δημοσία δαπάνη, όπως θα άρμοζε στην περίσταση, καθώς γίνεται σεβαστή σχετική επιθυμία, κατόπιν επικοινωνίας του υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση με την οικογένεια του εκλιπόντος.

Χρ. Κατσαβριά: "15.000 μόνιμοι διορισμοί επαναφέρουν την εκπαίδευση στην κανονικότητα"

Μετά από έναν ευρύτατο διάλογο με το Υπουργείο, τις τοπικές κοινωνίες και την ακαδημαϊκή κοινότητα και μια πολύμηνη μάχη με αντικρουόμενα συμφέροντα, λογικές και συχνά καθαρά τοπικιστικές προσεγγίσεις, ανάμεσα σε  πέντε νομούς,

Δήλωση του Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου για την απώλεια του Δημήτρη Σιούφα

Έφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος πολιτικός άνδρας. O Δημήτρης Σιούφας υπήρξε, καθ’ όλη την σταδιοδρομία του και ιδίως ως Πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής, υπόδειγμα ανιδιοτελούς, αξιοπρεπούς και συνεπούς υπηρέτησης του εθνικού συμφέροντος.

Ξεκίνησε νέος γύρος χιονοπτώσεων σε ορεινά και ημιορεινά της Καρδίτσας - Χιονίζει και στην Καρδίτσα

Ξεκίνησαν λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Παρασκευής (11/1) οι πρώτες χιονοπτώσεις στα ορεινά του νομού μας από το νέο κύμα κακοκαιρίας που θα επηρεάσει το επόμενο 24ωρο το νομό μας.

Τα τρακτέρ στους δρόμους βγάζουν οι αγρότες στις 28 Ιανουαρίου

Στις 28 Ιανουαρίου του 2019 θα βγάλουν τα τρακτέρ τους στους δρόμους της χώρας οι συντασσόμενοι με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων αγρότες και κτηνοτρόφοι, όπως αποφασίστηκε στη διάρκεια της σημερινής τους σύσκεψης στις Σέρρες.

Δήλωση του πρώην Πρωθυπουργού Κων. Καραμανλή για το θάνατο του Δημ. Σιούφα

«Με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετώ το στενό μου φίλο, επί χρόνια πολύτιμο συνεργάτη και ξεχωριστό άνθρωπο, Δημήτρη Σιούφα», ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, για την απώλεια του πρώην προέδρου της Βουλής.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ