.
.
.
.

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019

Σύλλογος Εκπ/κών Α/βάθμιας: "Συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών"

Συναδέλφισσες/οι το σύστημα που ανακοινώθηκε και τέθηκε σε «διαβούλευση» δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα εμπόριο ελπίδας προς τους χιλιάδες αδιόριστους εκπαιδευτικούς καθώς και περιφρόνηση των αναπληρωτών που καλύπτουν πάγιες ανάγκες της εκπαίδευσης στις εσχατιές της χώρας.

Αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής η Αναγέννηση

Μαύρη μέρα για το ποδοσφαιρικό τμήμα της Αναγέννησης καθώς το απόγευμα σήμερα (Τρίτη 15/1) το Δ.Σ. του ερασιτέχνη της Αναγέννησης γνωστοποίησε την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής καθώς παρά τις τελευταίες προσπάθειες που είχαν εξαγγελθεί στην τελευταία γενική συνέλευση δεν κατέστη εφικτό η ομάδα να συνεχίσει στο πρωτάθλημα.

Δήλωση στήριξης του Χρ. Σκάρλου από τον Δ. Παπαδημητρίου

Οι εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας έφτασαν, μπήκαν στην τελική τους ευθεία. Όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι παράγοντες του τοπικού μας ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, έχουν υποχρέωση να αφυπνιστούν και να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να μπορέσει ΑΥΤΟ να βγει από το τέλμα που έχει οδηγηθεί, στο τέλμα που το έχουν οδηγήσει, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Μ Παλάσκας και οι διοικούντες της Ε. Ε.

Ναρκωτικά αξίας 150 εκ. ευρώ είχε στα αμπάρια του το πλοίο "Ανδρέας"

Μετά από αξιοποίηση νεότερων πληροφοριών που περιήλθαν σε γνώση της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου (ΔΙ.ΔΙ.ΝΑ.Λ.) του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος και κατόπιν συντονισμένων ενεργειών κλιμακίου στελεχών της ΔΙ.ΔΙ.ΝΑΛ και της Λιμενικής Αρχής Αγίας Γαλήνης

Αναβάλλεται ο αγώνας της Τετάρτης (16/1) μεταξύ των Μετεώρων και του Αστέρα Ιτέας

Ούτε αύριο Τετάρτη (16/1) θα πραγματοποιηθεί ο εξ αναβολής αγώνας των Μετεώρων με τον Αστέρα Ιτέας όπως γνωστοποίησε η γηπεδούχος ομάδα λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.

Ο Δημήτρης Παπακώστας για την θετική απόφαση του Δ.Σ. για αιολικά στην ορεινή Αργιθέα!

Καθαρογραφηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου μας και ανέβηκε στο "Διαύγεια" η υπαρ 153/2018 απόφαση ΔΣ, με την οποία δίνεται θετική γνωμοδότηση με αυστηρούς όρους και προϋποθέσεις ,προς την αιτουσα επενδυτρια εταιρεία, για εγκατάσταση ανεμογεννητριών στη θέση Χονδροσπανι Κοινότητας Πετροχωρίου Ανατολικής Αργιθέας Καρδίτσας Θεσσαλιας (1700 μ. υψόμετρο/ αλπικό τοπίο).

Κίνημα Αλλαγής Καρδίτσας: Τοποθέτηση επί των πολιτικών εξελίξεων

Θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε το θέμα της παραίτησης του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση συνεργασίας με σοβαρότητα, όπως θα άρμοζε σε κάθε θέμα που άπτεται της πολιτικής ζωής έχοντας συνάμα και εθνικές προεκτάσεις.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ