.
.
.
.
.

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

Καρδίτσα: Παραμένουν σε εκκρεμότητα 15 σπίτια των εργατικών κατοικιών απέναντι στο νοσοκομείο

Ενάμισι χρόνο μετά την παράδοση και της δεύτερης δόσης των εργατικών κατοικιών στο νέο οικισμό Καρδίτσας απέναντι από το νοσοκομείο, συνεχίζει να υπάρχει ένας μικρός ακόμα αδιάθετος αριθμός σπιτιών.

Ομόφωνη απόφαση για μείωση των Δημοτικών Τελών των τρίτεκνων οικογενειών αποφάσισε το Δ.Σ. Μουζακίου

Ομόφωνη απόφαση για τη μείωση των Δημοτικών Τελών των τρίτεκνων οικογενειών αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου στη χθεσινή συνεδρίαση (Δευτέρα 20/1).

Σοφία Τόλια: "Το πολιτικό σύστημα πιο χαμηλά από ποτέ!!!"

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί το αλαλούμ των τελευταίων ημερών, που θέλει μια κυβέρνηση σε νευρική κρίση, θεσμούς να εκτρέπονται, τον κοινοβουλευτισμό να παραδίδεται σε αλχημείες και τεχνητές πλειοψηφίες και επαγγελματίες γυρολόγους να εκλιπαρούν για λίγη καρέκλα ακόμη!

Με τους προέδρους των ΤΟΕΒ της Π.Ε. Καρδίτσας συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Θέματα που άπτονται οργανωτικών και λειτουργικών ζητημάτων των ΤΟΕΒ της Π.Ε. Καρδίτσας τέθηκαν επί τάπητος στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συσκέψεων στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας υπό τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

Στη δημοσιότητα η λίστα με τα 2.330 ακίνητα του ΥΠ.ΠΟ.Α. που υπάγονται σε καθεστώς εξαίρεσης από τη μεταβίβαση της κυριότητας

Στη δημοσιότητα έδωσε το Υπουργείο Πολιτισμού τον πλήρη κατάλογο των 2.330 ΚΑΕΚ (Κωδικός Αριθμός Εθνικού Κτηματολογίου) των ακινήτων που σύμφωνα με την ανακοίνωση υπάγονται σε καθεστώς εξαίρεσης από τη μεταβίβαση της κυριότητας, της νομής και της διαχείριση.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ