.
.
.
.
.

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019

Κύβος ερρίφθη: Κοινό Θεσσαλικό μπλόκο στη Νίκαια αποφάσισαν οι αγρότες (+Φώτο)

Απόφαση να κατευθυνθούν τα τρακτέρ όλης της Θεσσαλίας στο μπλόκο της Λάρισας, στη Νίκαια, την προσεχή Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, ελήφθη κατά την σημερινή Πανθεσσαλική αγροτική σύσκεψη στο Πολιτιστικό Κέντρο στα Φάρσαλα.

Ψήφισμα της ΕΛΜΕ Καρδίτσας για την αστυνομική βία

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Καρδίτσας καταδικάζει ομόφωνα τη χρήση βίας από τις αστυνομικές δυνάμεις ενάντια στους εκπαιδευτικούς, που διαδήλωσαν στην Αθήνα, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για τους διορισμούς.

ΥΠ.Α.Α.Τ.: Στα 79 ευρώ ανά στρέμμα η συνδεδεμένη ενίσχυση στα ζαχαρότευτλα

Αυξημένο κατά 10% θα είναι το ποσό της συνδεδεμένης ενίσχυσης στα ζαχαρότευτλα σύμφωνα με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όπως καθορίστηκε με Υπουργική Απόφαση στα 79 ευρώ ανά στρέμμα (790 ευρώ ανά εκτάριο).

Μπαίνουν κάμερες στα διόδια του Ε65

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας σήμερα Πέμπτη 24/1, δόθηκε το «πράσινο φως» για την εγκατάσταση Ειδικών Ηλεκτρονικών Τεχνικών Συσκευών για την βεβαίωση παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας σε σταθμούς διοδίων επί του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας (Ε-65).

Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στα όρια Τρικάλων - Καρδίτσας λόγω υπερχείλισης του Πηνειού

Σε διακοπή της κλυκλοφορίας όλων των οχημάτων στον επαρχιακό δρόμο Κλοκοτού Τρικάλων - Μαραθέας Καρδίτσας προχώρησε από το μεσημέρι της Πέμπτης (24/1) η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.

ΟΠΕΚΑ: Διαθέσιμη από τη Δευτέρα (28/1) η ηλεκτρονική αίτηση για τις προνοιακές παροχές αναπηρίας

Στα Κέντρα Κοινότητας των Δήμων όλης της χώρας και στις υπηρεσίες του ΟΠΕΚΑ θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά από την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου νέες αιτήσεις για προνοιακά αναπηρικά επιδόματα όπως και αιτήσεις παράτασης χορήγησης επιδομάτων.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (25/1) η ονομαστική ψηφοφορία για τη "Συμφωνία των Πρεσπών"

Για την Παρασκευή (25/1) το μεσημέρι μεταφέρεται η ονομαστική ψηφοφορία για τη "Συμφωνία των Πρεσπών" στη Βουλή των Ελλήνων όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης.

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την Ε.Μ.Υ. για Παρασκευή και Σάββατο

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων με δείκτη προειδοποίησης 2/3 εξέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης (24/1) η Ε.Μ.Υ. με το οποίο ενημερώνει για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που επηρεάσουν τμήματα της χώρας την Παρασκευή και το Σάββατο.

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση της ΕΠΣ Καρδίτσας

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και ώρα 10.30 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί ο εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση των μελών της ΕΠΣ Καρδίτσας όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ