.
.
.
.

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019

Η νέα σύνθεση της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σοφάδων

Αλλαγές στις συνθέσεις της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σοφάδων είχαμε μετά την παραίτηση της Δημοτικής Συμβούλου Αικ. Σκρέτα από τις δύο επιτροπές και τις δηλώσεις ανεξαρτητοποίησης από την ομάδα της πλειοψηφίας από τους Δημοτικούς Συμβούλους Δασκαλά Ανδρέα, Χαρίτο Παναγιώτη και Ευαγγελογιάννη Ταξιάρχη.

«Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ μεγάλος χορηγός εκπαίδευσης στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ»

To IEK AKMH, η μεγαλύτερη εκπαιδευτική δύναμη στον χώρο των Επισιτιστικών και Τουριστικών Επαγγελμάτων, συμμετέχει δυναμικά για δεύτερη συνεχή χρονιά στην κορυφαία Έκθεση Τροφίμων και Ποτών  ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η οποία θα λάβει χώρα μεταξύ 1-4 Φεβρουαρίου 2019 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Με Στάθη Ντούρο υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας η "Αριστερή Παρέμβαση"

Η «Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία- Ανταρσία για την ανατροπή» συνεδρίασε στην Λάρισα στις 27 Γενάρη έπειτα από μαζικές ανοιχτές συσκέψεις σε κάθε νομό της περιφέρειας το προηγούμενο διάστημα, και αποφάσισε την προγραμματική διακήρυξη της κίνησης και τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου για τις περιφερειακές εκλογές του Μάη που θα είναι ο Στάθης Ντούρος, μισθωτός γεωπόνος.

Σύλλογος Γυναικών Σοφάδων: "Ζήσε!"

"Όταν θελήσεις κάτι πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί για να γίνει πραγματικότητα", λένε. Ο Σύλλογος Γυναικών Σοφάδων θα πρόσθετε και όταν πιστεύεις και προσπαθείς γι αυτό, τότε γίνεται αληθινό, ξεχωριστό.

Ανακοίνωση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων για την 1η ημέρα της κινητοποίησης των αγροτών

Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων χαιρετίζει τους χιλιάδες μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους που με τα τρακτέρ τους έστησαν μπλόκα σε πολλές περιοχές της χώρας, κλιμακώνοντας την πάλη μας για την ικανοποίηση των δίκαιων και ζωτικής σημασίας αιτημάτων μας.

Οι Σύλλογοι Γυναικών συμπαρίστανται στους αγωνιζόμενους αγρότες

Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας, η Ομάδα Γυναικών Ταμασίου και η Ομάδα Γυναικών Σέκληζας «ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΥΤΣΙΛΗ» εκφράζει την συμπαράσταση του  στο δίκαιο αγώνα των αγροτικών συλλόγων που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων.

Τα Σωματεία Εμποροϋπαλλήλων, Συνταξιούχων και το Συνδικάτο Οικοδόμων συμπαραστέκονται στους αγρότες

Χαιρετίζουμε τους μικρομεσαίους αγρότες, που παλεύουν για την επιβίωσή τους και δηλώνουμε απερίφραστα πως συμπαρατασσόμαστε στο πλευρό τους και στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά τους.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ