.
.
.
.
.

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019

Σταθερά τα ποσά επιδότησης του ΕΒΕ Καρδίτσας για συμμετοχή επιχειρήσεων σε εκθέσεις

Δεν άλλαξε κάτι στα ποσά που επιδοτεί το ΕΒΕ Καρδίτσας τις επιχειρήσεις μέλη του για συμμετοχή σε εκθέσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Με Εκπτωτικό Χωριό αλλά χωρίς Εμποροβιοτεχνική ο προγραμματισμός του ΕΒΕ Καρδίτσας το 2019

Στον προγραμματισμό του Επιμελητηρίου Καρδίτσας για το 2019 συμπεριλήφθη από το απόγευμα της Τρίτης το 2ο Εκπτωτικό Χωριό αλλά όχι η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση.

Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων καταγγέλλει τη δικαστική δίωξη σε βάρος αγροτών

Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων καταγγέλλει την δικαστική δίωξη σε βάρος ηγετικών στελεχών των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων της Θεσσαλίας κι άλλων αγροτών, οι οποίοι σέρνονται στο "αγροτοδικείο" της Λάρισας την 1η Μάρτη 2019 με την κατηγορία ότι υποκίνησαν τους αγρότες να βγουν με τα τρακτέρ τους στο μπλόκο της Νίκαιας, που στήθηκε τη Δευτέρα 28/1/2019.

Καταγγέλλουν την κυβέρνηση για αυταρχισμό οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας

Την κυβέρνηση καταγγέλλουν οι συνδικαλιστές από το μπλόκο της Νίκαιας, μετά την κλήτευση που δέχθηκαν δέκα αγρότες από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας, για να δικαστούν με την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών, για το μπλόκο που έστησαν χθες στη Νίκαια.

Σύλληψη 23χρονου στη Λάρισα για ναρκωτικές ουσίες και παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη, το μεσημέρι της Τρίτης (29/1) στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 23χρονος, διότι στην κατοχή του, καθώς και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Έκοψε την πίτα του ο συνδυασμός «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» του Δήμου Μουζακίου (+Φώτο)

Σε μία ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα και με έντονο προεκλογικό χρώμα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» με επικεφαλή του τον κ. Φάνη Στάθη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ