.
.
.
.
.

Σάββατο, 05 Ιανουαρίου 2019

Ερντογάν: Θα ρίξουμε τους Έλληνες στην θάλασσα – Νέες απίστευτες προκλήσεις

Για μια ακόμα φορά επέλεξε να προκαλέσει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος στην ανακοίνωση των υποψηφίων του κόμματος του στην Σμύρνη απήγγειλε τους στίχους ενός παραδοσιακού τραγουδιού που… εξυμνεί την σφαγή των Ελλήνων!

Ποδαρικό με εντυπωσιακή νίκη και εμφάνιση για τον ΑΣΚ με 84-65 επί του Πευκοχωρίου (+Φώτο +Βίντεο)

Σε ένα πολύ κομβικό ματς για την οικονομία του πρωταθλήματος, ο ΑΣΚ όχι απλά κέρδισε την Ευρώπη Πευκοχωρίου αλλά έκανε και εντυπωσιακή εμφάνιση στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Σάββατο 5/1 ώρα 19.30: Κατάσταση οδικού δικτύου στην Π.Ε. Καρδίτσας και την υπόλοιπη Θεσσαλία

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε το απόγευμα (19.00) του Σαββάτου (5/1) η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανά Διεύθυνση Αστυνομίας.

Σ.Ε.Α. Παλαμά: Πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. και η ανάδειξη Δ.Σ. για το 2019-20

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα (Σάββατο 05/01/2019), στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου στον Παλαμά η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά.

Ανακοίνωση - κάλεσμα της Ε.Ο.Α.Σ.Κ.: "Στις 13 Γενάρη βγάζουμε τα τρακτέρ στις πλατείες"

Το ΔΣ της ΕΟΑΣΚ εύχεται σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στους αγροτοκτηνοτρόφους καλή παραγωγική χρονιά, με υγεία, ειρήνη, δύναμη, αντοχή και αισιοδοξία για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας.

Σε κατάσταση Έκακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας οι Δήμοι Μουζακίου - Αργιθέας & Λίμνης Πλαστήρα

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κηρύχθηκαν από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Ταφύλλη οι Δήμοι Μουζακίου, Αργιθέας και Λίμνης Πλστήρα λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που έφερε η κακοκαιρία "Σοφία".

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ