.
.
.
.

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019

Γιόρτασε και φέτος το Δημοτικό τραγούδι στην Καρδίτσα (+Φώτο +Βίντεο)

Η καθιερωμένη Γιορτή Δημοτικού τραγουδιού πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχόμενη φορά στην Καρδίτσα, οριοθετώντας και την έναρξη της νέας περιόδου για πολιτιστικούς Συλλόγους και χορευτικά συγκροτήματα.

Συνάντηση του Δημάρχου Αργιθέας με την Υφυπουργό Παιδείας για τα προβλήματα στα σχολεία της Αργιθέας

Την αρμόδια Υφυπουργό Παιδείας για θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Σοφία Ζαχαράκη επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου την Παρασκευή (11/10), προκειμένου να βρεθεί μια οριστική λύση στο αδιέξοδο που έχει προκύψει με τα κλειστά σχολεία στο Ανθηρό και στο Αργύρι.

Το 5ο Γυμνάσιο Καρδίτσας στην Κραϊόβα της Ρουμανίας

Το 5o Γυμνάσιο Καρδίτσας από το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και μέχρι την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου είχε την χαρά να φιλοξενηθεί στην πόλη Craiova της Ρουμανίας στο πλαίσιο του προγράμματος erasmus+ KA229 "Learn 4 Life: Active and Responsible Citizenship", το οποίο υλοποιείται την περίοδο 2018 - 2020.

Φωτογραφική έκθεση για το Άουσβιτς εγκαινιάστηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Την έκθεση φωτογραφίας των Αδριανού Λέκκα και Ρούλας Σιλιντζή «Άουσβιτς:  Ενάντια στη λήθη», φιλοξενεί από το βράδυ της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου η Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας.

Υπ. Παιδείας: 306 προσλήψεις αναπληρωτών στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε ότι, για το διδακτικό έτος 2019-2020, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές, πλήρους ή μειωμένου ωραρίου, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου:

Πειθαρχική Επιτροπή ΕΠΣΚ: Τρία σωματεία αποχώρησαν από το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΚ

Ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (11/10) το ποινολόγιο της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΚ στο οποίο περιλαμβάνονται 3 σωματεία που αποχώρησαν από το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΚ καθώς και 10 ποδοσφαιριστές.

Δημοπρατείται η κατασκευή του δρόμου 14χλμ. Κεραμίδι – Ρακοπόταμος

Στη φάση της δημοπράτησης εισέρχεται το έργο της κατασκευής του δρόμου που ενώνει οδικά τον παραλιακό άξονα των νομών Λάρισας και Μαγνησίας, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός υπέγραψε την έγκριση διάθεσης πίστωσης προϋπολογισμού 15.000.000 ευρώ.

Υπ. Παιδείας: Από 16 έως 27 Οκτωβρίου οι αιτήσεις μετεγγραφών των φοιτητών

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους φοιτητές των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α. της χώρας, ότι από την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 έως και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για χορήγηση μετεγγραφής.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ