.
.
.
.
.

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Γεώργιου Καραζάχου

Τελούμε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της κοινότητας Αμπέλου Καρδίτσας το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Συζύγου, Πατέρα, Παππού, Αδελφού και Θείου Γεώργιου Καραζάχου.

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Απόστολου Μπρουζιώτη

Τελούμε τo Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της κοινότητας Σταυρού Καρδίτσας το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Συζύγου και Πατέρα Απόστολου Χρ. Μπρουζιώτη.

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου το ετήσιο Μνημόσυνο του Παύλου Μητρούτσικου

Τελούμε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας το ετήσιο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Συζύγου, Αδελφού και Θείου Παύλου Μητρούτσικου.

Χρυσοχοϊδης προς βουλευτές Ν.Δ.: Ισοκατανομή των προσφύγων σε όλη τη χώρα - Εκτός σχεδιασμών τα στρατόπεδα

Τους βουλευτές της ΝΔ, μέλη των αρμόδιων επιτροπών της Βουλής, ενημέρωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, για τις βασικές ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για το άσυλο. Η ενημέρωση διήρκεσε δύο ώρες.

"Νέες αυθαιρεσίες πριν τις εκλογές στο σύλλογο πολιτικών συνταξιούχων δημοσίου ν. Καρδίτσας"

Η ‘’Αγωνιστική Ενότητα Συνταξιούχων Δημοσίου ν. Καρδίτσας’’ καταγγέλλει τους μέχρι χθες εκπροσώπους της πλειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου, που εκλέχτηκαν με το λεγόμενο ‘’Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο’’,

Δημοπρατήθηκε η ανάπλαση του χώρου του καταρράκτη της Παλαιοκαρυάς

Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας το αποτέλεσμα του διαγωνισμού του έργου της ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου στον καταρράκτη της Τοπικής Κοινότητας Παλαιοκαρυάς του Δήμου Πύλης.

Ανακοίνωση για τη ημερομηνία λήξης έκδοσης δελτίων μετακίνησης ΑΜΕΑ για το έτος 2019

Από τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Καρδίτσας ανακοινώνεται ότι, η διαδικασία θεώρησης και έκδοσης δελτίων μετακίνησης ΑΜΕΑ για το έτος 2019 λήγει την 31 Οκτωβρίου 2019.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ