.
.
.
.
.

Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2019

Σε διαθεσιμότητα Αξιωματικός που υπηρετούσε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης

Με Απόφαση του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος -Ελληνικής Ακτοφυλακής, τέθηκε σε αυτεπάγγελτη διαθεσιμότητα Ανώτερος Αξιωματικός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., που υπηρετούσε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΕΛΜΕ Καρδίτσας την Παρασκευή (4/10) στη Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι ,

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που εξήγγειλε η ΟΛΜΕ, η ΕΛΜΕΚ εναρμονιζόμενη στο αγωνιστικό κάλεσμα, καλεί τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους σε παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΔΕ Καρδίτσας την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 στις 13:00 μ.μ.

Προχωρά η κατασκευή συστήματος αντιστήριξης των τοιχωμάτων του Θολωτού Τάφου στη Ραχούλα

Την κατασκευή συστήματος αντιστήριξης των τοιχωμάτων του Θολωτού Τάφου, που βρίσκεται στη θέση «Μαυρόγια» της κοινότητας Ραχούλας Καρδίτσας αποφάσισε σήμερα Τετάρτη (2/10) η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας αναθέτοντας την εργασία ύψους 14.500 ευρώ (με ΦΠΑ) σε τεχνική - κατασκευαστική εταιρεία.

Άλλη όψη απέκτησαν οι τοίχοι του Δημοτικού Σχολείου Ματαράγκας μετά από παρέμβαση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Μια διαφορετική όψη απέκτησαν οι τοίχοι του Δημοτικού Σχολειού Ματαράγκας αφου τα μαγικά χέρια των παιδιών και των γονέων του Συλλόγου τους έδωσαν χρώμα και ζωή.

"Μαζική μαχητική απεργιακή συγκέντρωση στην Καρδίτσα"

Με μαζική συμμετοχή εργαζομένων, συνταξιούχων, γυναικών, νέων και αγροτών πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα η απεργιακή συγκέντρωση που οργάνωσαν τα σωματεία των οικοδόμων, ιδιωτικών υπαλλήλων και συνταξιούχων ΙΚΑ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ