.
.
.
.
.

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019

Βραζιλία: Συντριβή αεροσκάφους σε κατοικημένη περιοχή με 3 νεκρούς και 3 τραυματίες (+Βίντεο)

Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους και ακόμη τρεις τραυματίστηκαν όταν αεροσκάφος συνετρίβη στο Μπέλο Οριζόντε της Βραζιλίας, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Αρχές Δεκεμβρίου αναμένεται η «επανέναρξη» του προγράμματος ΤΕΒΑ στην Καρδίτσα

Αρχές Δεκεμβρίου, εκτός απροόπτου, αναμένεται η επανέναρξη του προγράμματος ΤΕΒΑ στο Δήμο Καρδίτσας, όπως μας ενημέρωσε η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Ουρανία Σούφλα.

Η γοητεία του κολιέ αναδεικνύει όλες τις σημαντικές σας στιγμές

Τα κολιέ κατέχουν μια περίοπτη θέση στην οικογένεια των κοσμημάτων. Τα αγαπούν εξίσου γυναίκες και άνδρες και τα φορούν καθημερινά εδώ και αιώνες, για να στολίσουν τον λαιμό τους. Τι σημαίνει όμως η ονομασία τους;

Ανακοίνωση της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κ.Υ. Καρδίτσας για τις κινητοποιήσεις την Τετάρτη (23/10)

Η κυβέρνηση της Ν.Δ ξεκίνησε με φόρα για να κλιμακώσει την επίθεση στα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα, βρίσκοντας στρωμένο το έδαφος από την αντιλαϊκή παρακαταθήκη που άφησε η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αναζήτηση καθαρίστριας με σύμβαση ο Δ.Ο.Π.Α.Π. Σοφάδων

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του γνωστοποίησε ο «Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Σοφάδων (Δ.Ο.Π.Α.Π.Σ.)».

Κάλεσμα από τα Σωματεία Εμποροϋπαλλήλων & Συνταξιούχων και του Συνδικάτου Οικοδόμων στη συγκέντρωση της Τετάρτης (23/10)

Μετά τις δυο απεργιακές κινητοποιήσεις στις 24 Σεπτέμβρη και στις 2 Οκτώβρη, μετά τη συγκέντρωση στις 16 Οκτώβρη, κλιμακώνουμε με νέα συγκέντρωση στις 23 Οκτώβρη, στις 7 μμ στην κεντρική πλατεία.

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας με μέλη του Δ.Σ. του ΤΟΕΒ Σελλάνων

Τη συνέχιση των έργων που ενισχύουν τον πρωτογενή τομέα και δίνουν λύση σε χρόνια προβλήματα επιβεβαίωσε στη συνάντησή του με μέλη του Δ.Σ. του ΤΟΕΒ Σελλάνων ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κ. Νούσιος.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ