.
.
.
.
.

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019

Προετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις οι αγρότες τον Δεκέμβριο - Σε εξέλιξη αγωνιστικές συσκέψεις στα χωριά του ν. Καρδίτσας

Προετοιμάζονται για νέες δυναμικές κινητοποιήσεις στις αρχές του Δεκεμβρίου οι αγρότες του Νομού Καρδίτσας, σε συνεργασία με αγωνιστικούς πυρήνες στη Θεσσαλία και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην Καρδίτσα το Ιερό Λείψανο του Αγίου Αλεξάνδρου (+Φώτο +Βίντεο)

Το Ιερό Λείψανο του Αγίου Αλεξάνδρου βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας (11/11) στον Ιερό Ναό που είναι αφιερωμένος στην μνήμη του, στην Καρδίτσα.

Οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι για τις εκλογές στην ΠΕΔ Θεσσαλίας

Έγιναν γνωστοί οι συνδυασμοί όπως κατατέθηκαν στον Δήμαρχο της έδρας της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου , του Εποπτικού Συμβουλίου και των Εκπροσώπων στην ΚΕΔΕ της ΠΕΔ Θεσσαλίας δημοτικής Περιόδου 2019-2023

1ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας: 3η Συνάντηση Ευρωπαϊκού Προγράμματος

Στα πλαίσια της υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ που υλοποιεί το 1ο ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσας,  τρείς (3) εκπαιδευτικοί και πέντε (5) μαθητές από το σχολείο μας βρέθηκαν στο μακρινό Ικόνιο της Τουρκίας, από τις 20 έως τις 26 Οκτωβρίου 2019, για την 3η συνάντηση εργασίας.

Καθορίστηκε το πρόγραμμα λειτουργίας του κολυμβητηρίου Καρδίτσας και το αντίτιμο χρήσης από τους συλλόγους

Την έγκριση του προγράμματος λειτουργίας του κλειστού κολυμβητηρίου του Δ.Ο.Π.Α.Κ. περιόδου 2019-2020 καθώς και το αντίτιμο χρήσης προς τους κολυμβητικούς συλλόγους αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δ.Σ. του Δ.Ο.Π.Α. Καρδίτσας στην τελευταία συνεδρίασή του.

Βόλος: 27 πρόσφυγες από Συρία και Αφγανιστάν έφθασαν στην Άλλη Μεριά

Οι πρώτες οικογένειες προσφύγων- συνολικά 27 άτομα- από τη Συρία και το Αφγανιστάν έφτασαν στην Άλλη Μεριά, από τις δομές της Σάμου στις 2.30 το μεσημέρι για να φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο Δευκαλίων.

Είναι αναγκαία μια συνολική ρύθμιση των ενοικιάσεων μέσω Airbnb σε παγκόσμιο επίπεδο

Σας είναι γνωστή η έννοια της «οικονομίας του διαμοιρασμού»; Μέχρι πρόσφατα ο όρος ήταν πολύ της μόδας, αλλά ακούγεται κάπως ειρωνικός σήμερα, αν σκεφτούμε ότι ένας ιδιοκτήτης στη Βαρκελώνη διαχειρίζεται ακίνητα που του επιφέρουν έσοδα άνω των 40.000 ευρώ ημερησίως, στην εποχή υψηλής ζήτησης.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ