.
.
.
.
.

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019

Δήμος Καρδίτσας: Έρχονται μειώσεις τελών για τριτέκνους, ειδικές κατηγορίες και εκτός σχεδίου επιχειρήσεις

Θέμα για καθορισμό φόρων, τελών και δικαιωμάτων του Δήμου Καρδίτσας για το 2020 περιλαμβάνει η ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου που θα συνεδριάσει αύριο Πέμπτη (14/11) στις 6 το απόγευμα.

Επετειακή εκδήλωση για τα 25 χρόνια του τμήματος Κτηνιατρικής στην Καρδίτσα (+Φώτο +Βίντεο)

Εικοσιπέντε χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος από την πρώτη χρονιά λειτουργίας του τμήματος Κτηνιατρικής στην Καρδίτσα το 1994 και το απόγευμα της Τετάρτης (13/11) διοργανώθηκε επετειακή εκδήλωση για να γιορταστεί αυτό το γεγονός.

Πολιτιστικός Σύλλογος Σοφαδιτών ν. Μαγνησίας: «Περπατώντας στην άλλη όχθη της μουσικής μας παράδοσης…»

Έναν μουσικό περίπατο στον 20ό και τον 21ο αι. υπόσχεται ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας στην εκδήλωση με τίτλο “ Περπατώντας στην άλλη όχθη της μουσικής μας παράδοσης…”, που ετοιμάζει για την Τετάρτη, 20/11/2019 στις 7.00 μ. μ. στο Δημοτικό Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας.

Δημοσιεύεται η προκήρυξη στελέχωσης του Βρεφονηπιακού Σταθμού Ο.Α.Ε.Δ. Αγίου Δημητρίου Καρδίτσας

Από μέρα σε μέρα αναμένεται η δημοσίευση της προκήρυξης ΣΟΧ 2/2019 του ΟΑΕΔ, για την οποία ολοκληρώθηκε η διαδικασία των απαιτούμενων εγκρίσεων και υπογραφών από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους, το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Οικονομικών, το Υπουργείο Εργασίας, της επικύρωσης από το Δ.Σ. του Οργανισμού και της επεξεργασίας από το Α.Σ.Ε.Π.

3 εκατ. ευρώ επιπλέον από το Υπ.Α.Α.Τ. για τις «Βιολογικές Καλλιέργειες»

Υπεγράφη από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη η απόφαση για έγκριση πίστωσης 3 εκατομμυρίων ευρώ, πλέον των 38 εκατομμυρίων ευρώ που είχαν ήδη εγκριθεί και τα οποία θα κατευθυνθούν στη βιολογική γεωργία.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ